ВЛ: Хъл Сити - Челси / 22.03.205г. / 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: ВЛ: Хъл Сити - Челси / 22.03.205г. / 18:00ч.

Мнениеот язе » 22 мар 2015 21:05

Тони написа:Ба*и посредствената защита .... Как ни разминаваха, не е истина. Иванович и Кейхил са пълни дупки, а за да е пълна картинката Тери вече е пред пенсия. Тоя Кейхил неща да го виждам повече, дано това му е последния сезон. Добре, че съдията е някакъв благосклонен иначе нашия кво прегръща противниците и ги дърпа постоянно. Искам да гледам Зума и Азпилкуета. Куртоа направи върховната тъпотия, ама после какви неща извади. Реваншира се напълно. Моуриньо дано се позамисли малко. Не може да си известен с автобус, а да те дупчат все едно си с каруца. Все пак важни 3 точки и крачка към заветната цел.

Тери може и да е пред пенсия, ама ни е най- добрия защитник. Всъщност,от защитата ни май само той става...

Stahlgewitter написа:
язе написа:Честита победа но... много ни е спряла защитата,много! Докато там нещата не се оправят, ще сме все същата, жалка картинка. Днес бяхме равностойни на Хъл! Какво постижение...

Понеже нападението беше много силно :lol:
Shots on target:

Hull 8
Chelsea 3

off target:

Hull 11
Chelsea 5
Стига сте се оплаквали,взехме ли 3 точки взехме.Твай!

Нападението кво да го гледаме, при тая паникьосана защита? Може и да не беше много силно, ма си вкараха 3 гола пичовете. Да вкараш 3 гола и да трепериш за победата срещу Хъл... аре стига.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 22 мар 2015 21:18

Ми аз за това го изтъкнах. Скоро ще останем без него, което е нормално за всеки футболист, но като погледна останалите и изпадам в шок.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 22 мар 2015 21:19

Истината е че са много бавни и ДТ и Кейхил, а да не говорим и за Иванович. От там иде цялата работа

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 мар 2015 21:29

gdlk написа:Истината е че са много бавни и ДТ и Кейхил, а да не говорим и за Иванович. От там иде цялата работа

Абе Иванович и преди не беше много бърз, ама някакси като тръгнат да го надбягват ги подпираше с рамо и ги изтикваше към тъча. Сега не виждам подобни неща от него- разминават го като спрял. Кейхил въобще не знам какво му става- беше доста стабилен. Тери бавен небавен е единствения, който знае какво прави. За левия бек, съм доста раздвоен, ама май предпочитам Филипе- поне е добър във фаза атака.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 мар 2015 09:51

Слабичко :roll: Като видях 2-0 в 20-тата минута си викам "Тия сега ги сгазиха" - после какво стана :lol: :lol: Добре, че оня арабелата стреля в Куртоа при 2-2, иначе нещата ставаха зле. Все пак, важни 3 точки, но не е зле да оправите играта, не че има кой да ви стигне, но такова посредствено представяне не отговаря на шампионски амбиции ;) Според мен, проблемът идва основно от Матич. Влезе ли топката зад него пред защитата, става доста сложно за доста бавните Тери, Кейхил и Иванович ... Когато ти налитат 4-5 човека на скорост, става неприятно :lol: Това е по принцип, иначе за вчера - и за двата гола има сериозна вина оня с дългата шия ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 мар 2015 10:58

Бием ли Сити, ще пуснете ли гювеч на Моста :P :twisted:

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 23 мар 2015 11:05

Не съм гледал мача, но коментарите с "вечно продължаващата" слаба форма на Иванович не са адекватни. Сигурно е направил ужасен мач Бранко, щом така му скачате, но айде стига сте писали, че всеки мач го разминавали. Да, изигра няколко неотговарящи на нивото му мачове, но точно преди 1 месец го боготворяхте всичките след поредицата му от голове. Иванович е класа, мястото му да не се пипа. :lol: Коста вкарва втори мач подред, което е много добре. Сеск с асистенция, което е още по-добре. Висшата лига се печели от нападението, тей че просто трябва Азар, Коста, Сеск и компания да са във върхова форма до края и тогава хич няма да се тревожим за защитата. А предполагам, че и тя ще се стабилизира след паузата. Важното е, че в този кръг, в който всички конкуренти взеха победи и ние да я вземем. Разликата между миналия сезон и сегашния е, че подобни мачове ги взимаме.

Таа... Може ли някой да ми даде линк, от където да си дръпна мача? :mrgreen:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 мар 2015 11:07

Синичко написа:Не съм гледал мача, но коментарите с "вечно продължаващата" слаба форма на Иванович не са адекватни. Сигурно е направил ужасен мач Бранко, щом така му скачате, но айде стига сте писали, че всеки мач го разминавали. Да, изигра няколко неотговарящи на нивото му мачове, но точно преди 1 месец го боготворяхте всичките след поредицата му от голове. Иванович е класа, мястото му да не се пипа. :lol: Коста вкарва втори мач подред, което е много добре. Сеск с асистенция, което е още по-добре. Висшата лига се печели от нападението, тей че просто трябва Азар, Коста, Сеск и компания да са във върхова форма до края и тогава хич няма да се тревожим за защитата. А предполагам, че и тя ще се стабилизира след паузата. Важното е, че в този кръг, в който всички конкуренти взеха победи и ние да я вземем. Разликата между миналия сезон и сегашния е, че подобни мачове ги взимаме.

Таа... Може ли някой да ми даде линк, от където да си дръпна мача? :mrgreen:

Мани, не гледай, че като видиш как го разминаха Бранко за първия гол, и ти ще го запсуваш :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 мар 2015 11:34

Не можах да гледам мача, но отбор от ранга на Хъл да ти изравни от 0:2, не е добре.
Гледах обаче репортаж и грешката за 2:2 беше повече колективна от колкото персонално на Куртоа.
Ами на Тибо толкова често му я връщат тая топка, че е нормално човека веднъж да вземе решение различно от изритването, където на 95 % обикновенно я губим топката. :|

Как да е... Забравяме тоя мач !
Взехме си 3-те точки, а етапа е такъв, че не бива да предиряме, как.
Донякъде е хубаво, че има сериозна пауза, но от друга страна, освен ние, и другите ще си вземат глътка въздух.
При нас основният проблем не е физичиески, нито дори и игров, а е в главите на играчите... И на Моу.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 23 мар 2015 12:09

Синичко написа:Таа... Може ли някой да ми даде линк, от където да си дръпна мача? :mrgreen:

Заповядай: http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... -chelsea-2
[offtopic][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Върни се в “Челси”