ФА Къп: Дарби Каунти - Челси, Неделя, 05.01.2014 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Re: ФА Къп: Дарби Каунти - Челси, Неделя, 05.01.2014 г.

Мнениеот blue_till_i_die » 05 яну 2014 18:28

Оби Уан Кеноби :mrgreen: Много му се накефих. Не само, че вкара гол, ами и даде няколко добри паса.
Честита победа :) :)

ПП Ашли Коул - много посредствен :|

Офтопик:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 05 яну 2014 18:34

Честита победа! Доволен съм,контролирахме играта изцяло след 20-тата минута(без последните 10-тина минути).Страхотен Кейхил,браво на Оскар,Оби-то напоследък много радва,че даже и голове започна да вкарва :mrgreen: Ето'о и Торес ще ги оставя без коментар :oops: Ашли-то днес доста грешки направи,късмет,че не доведоха до гол.И Давид имаше една такава,но и тя не беше усвоена от домакините.Надявам се и срещу Стоук да нямаме проблеми и да продължим към 1/8-финалите,където пак да сме домакини :mrgreen: Сега има 1 седмица почивка до мача с Хъл,който е задължителен,с оглед на последващото домакинство срещу Юнайтед.
ПП Не знам за вас,но на мен Уилиян страшно много ми харесва,от мач на мач ми пълни душата все повече и повече,браво на Моу за трансфера ;)
Последна промяна от 0007 на 05 яну 2014 18:34, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 яну 2014 18:34

blue_till_i_die написа:
ПП Ашли Коул - много посредствен :|

И Луиз не беше в час днес.За Сами няма да говоря.
Изображение

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 05 яну 2014 18:39

Честита победа ! Много добър мач на Микел и Гари !

Нещата, които ме притесняват са следните:

1) Вече е Януари месец, изминали са 6 месеца работа треньор-отбор, а отборът няма никакъв ясен стил.
2) Нападателите ни са най- бездарните футболисти във ВЛ...а Ето'о и за Любимец не става !
3) Жал мие за Ашли. Явно има проблем между него и Моу, иначе не мога да си обясня защо не беше с лентата. Факт е, че не е особено убедителен, но това отчасти е и заради малкото игрови минути напоследък. Той се превърна в една от иконите за Челси наред с Франки, Тери и Дрогба и заслужава да носи лентата в отсъствието на Тери и Франки, независимо от формата, в която се намира. Като се сетя какъв мач направи в Мюнхен на финала и настръхвам !!!
4) Кевин, Ба и разбира се Мата :shock: - кариерите им вървят стремглаво надолу този сезон, но вината не е в тях ... :cry:
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 05 яну 2014 18:42

Вилиан ще се превърне в много ценен играч за Челси, само почакайте още малко ... уникален футболист е!
ако изключим една груба грешка на Луиз, той се представи много добре, на мен ми хареса :)
До Номер_9, след днешния ти коментар преди мача, вече няма как да уважавам мненията ти, както досега го правех.
Да се усъмниш в решението за капитанската лента на Есиен е меко казано несериозно и според мен търсиш за какво да се заядеш с Моуриньо и решенията му...
първо Мата, после защо го нямало КДБ, сега и за капитанската лента ?!
ти май не знаеш какво е допринесъл Есиен за Челси и от кога е наш футболист?!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 05 яну 2014 18:50

yasen написа:Вилиан ще се превърне в много ценен играч за Челси, само почакайте още малко ... уникален футболист е!
ако изключим една груба грешка на Луиз, той се представи много добре, на мен ми хареса :)
До Номер_9, след днешния ти коментар преди мача, вече няма как да уважавам мненията ти, както досега го правех.
Да се усъмниш в решението за капитанската лента на Есиен е меко казано несериозно и според мен търсиш за какво да се заядеш с Моуриньо и решенията му...
първо Мата, после защо го нямало КДБ, сега и за капитанската лента ?!
ти май не знаеш какво е допринесъл Есиен за Челси и от кога е наш футболист?!

Хаха дай да се разбираме кой какво има предвид. Във всеки отбор има някаква йерархия, част от функционирането на всеки клуб, а в Челси определено мисля, че Ашли стои по- високо в нея от Есиен, най- малкото, защото е англичанин. Без да оспорвам какво е направил Есиен за Челси и колко важна фигура е той. Просто изглеждаше нелогично при положение, че и двамата са на терена Есиен да носи лентата... а прехвърлянето на Микел няма да го коментирам. Стана ясно, че има проблем между Моу и Ашли. Така, че учудването ми от решението на Моу се оказа напълно в час ;)

Аз съм реалист. И Имам високо чувство за справедливост. Когато някое решение ми се вижда несправедливо или странно го коментирам, независимо дали е взето от Моуриньо, Ди Матео, Бенитез и т.н.

Дали ще четеш мненията ми с уважение или не е твой избор... аз няма да спра да ги изразявам, защото макар и различни, никога не са лишени от логика :shock:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2014 18:53

Ашли не може да е капитан на Челси, каквото и да постигне с нас. Ние не сме Арсенал или Тотнъм, дето си правят бившите играчи на враговете капитани.

Иначе, не можах да гледам второто полувреме, от първото не бях впечатлен. Изглежда рутинна победа. Най-важното е, че не допуснахме излишно преиграване и сега следва почти седмица почивка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 05 яну 2014 18:57

rhaegar написа:Ашли не може да е капитан на Челси, каквото и да постигне с нас. Ние не сме Арсенал или Тотнъм, дето си правят бившите играчи на враговете капитани.

Иначе, не можах да гледам второто полувреме, от първото не бях впечатлен. Изглежда рутинна победа. Най-важното е, че не допуснахме излишно преиграване и сега следва почти седмица почивка.

Не съм съгласен... и Уест Хем е лондонски клуб. По твоята логика Франки никога не трябва да носи лентата. Ашли си спечели да бъде икона на Челси, независимо къде е играл преди. Нека сме по-сериозни !

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 05 яну 2014 18:57

Лиуз направи само една грешка, но като цяло и на мен ми хареса.
Какво значение има кой е носил лентата?
Ашли не играе много зле, защото му се е отнело титулярното място и не е напипал ритъм, той си играе посредствено още от преди това.

ПП За мен никога Коул няма да е със статус като на Франки, Тери, Дрогба и Чех.

Офтопик:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2014 19:02

Nomer_9 написа:
rhaegar написа:Ашли не може да е капитан на Челси, каквото и да постигне с нас. Ние не сме Арсенал или Тотнъм, дето си правят бившите играчи на враговете капитани.

Не съм съгласен... и Уест Хем е лондонски клуб. По твоята логика Франки никога не трябва да носи лентата. Ашли си спечели да бъде икона на Челси, независимо къде е играл преди. Нека сме по-сериозни !

Лампард не е бил капитан на УХ, а и враждата с тях не е кой знае каква. Ашли беше основен играч на Арсенал, който дойде в Челси за пари, няма какво да се лъжем. Затова си мисля, че не би трябвало да бъде капитан, дори и за един мач. Но както и да е, това е най-малкият проблем в отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Челси”