Честита победа
ПП Ашли Коул - много посредствен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
blue_till_i_die написа:
ПП Ашли Коул - много посредствен

yasen написа:Вилиан ще се превърне в много ценен играч за Челси, само почакайте още малко ... уникален футболист е!
ако изключим една груба грешка на Луиз, той се представи много добре, на мен ми хареса
До Номер_9, след днешния ти коментар преди мача, вече няма как да уважавам мненията ти, както досега го правех.
Да се усъмниш в решението за капитанската лента на Есиен е меко казано несериозно и според мен търсиш за какво да се заядеш с Моуриньо и решенията му...
първо Мата, после защо го нямало КДБ, сега и за капитанската лента ?!
ти май не знаеш какво е допринесъл Есиен за Челси и от кога е наш футболист?!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Ашли не може да е капитан на Челси, каквото и да постигне с нас. Ние не сме Арсенал или Тотнъм, дето си правят бившите играчи на враговете капитани.
Иначе, не можах да гледам второто полувреме, от първото не бях впечатлен. Изглежда рутинна победа. Най-важното е, че не допуснахме излишно преиграване и сега следва почти седмица почивка.

Nomer_9 написа:rhaegar написа:Ашли не може да е капитан на Челси, каквото и да постигне с нас. Ние не сме Арсенал или Тотнъм, дето си правят бившите играчи на враговете капитани.
Иначе, не можах да гледам второто полувреме, от първото не бях впечатлен. Изглежда рутинна победа. Най-важното е, че не допуснахме излишно преиграване и сега следва почти седмица почивка.
Не съм съгласен... и Уест Хем е лондонски клуб. По твоята логика Франки никога не трябва да носи лентата. Ашли си спечели да бъде икона на Челси, независимо къде е играл преди. Нека сме по-сериозни !
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост