ВЛ: Саутхамптън - Челси 01.01.2014г. /17:00ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Re: ВЛ: Саутхамптън - Челси 01.01.2014г. /17:00ч./

Мнениеот Angel CFC » 01 яну 2014 20:02

Nomer_9 написа:
Stahlgewitter написа:
Nomer_9 написа:
Бтв Бертран Траоре, с който сме подписали на какъв пост играе ?

Офанзивен полузащитник.

Логично ... тия са ни кът ! :mrgreen:

:mrgreen:

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 01 яну 2014 20:23

започнах да гледам мача от 65 мин., понеже пътувах :)
никога не съм бил от поддръжниците на Мата, но това не означава, че не го харесвам, с всеки изминал ден все повече и повече ми допада и съжалявам за някои мои коментари по негов адрес. Мата е основен футболист на Челси все още, вярвам, че ще продължи да бъде такъв, тъжно ми е за неговото моментно положение в отбора.
Не разбрах каква е била реакцията му при смяната? Някой може ли да разкаже или да пусне видео?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 яну 2014 20:35

yasen написа:започнах да гледам мача от 65 мин., понеже пътувах :)
никога не съм бил от поддръжниците на Мата, но това не означава, че не го харесвам, с всеки изминал ден все повече и повече ми допада и съжалявам за някои мои коментари по негов адрес. Мата е основен футболист на Челси все още, вярвам, че ще продължи да бъде такъв, тъжно ми е за неговото моментно положение в отбора.
Не разбрах каква е била реакцията му при смяната? Някой може ли да разкаже или да пусне видео?

https://vine.co/v/hVjtav3D6bu
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 яну 2014 20:35

Момчето е младо и дори да не се наложи при нас, ще му вземем пари след време. Още след лятната подготовка, която изкара беше ясно, че ще подпише с нас. Така, че...

ПП Не знам защо се получава така, но щом прочета мнение на "Номер 9" за Мата и ми се гади! Сега пък ЧЕЛСИ са щели да бъдат много по-добре, ако отношението към него било като към основен футболист.... Може да се търсят много оправдания за Мата, но истината е, че конкуренцията е много по-голяма от предходните две години. Мата не играе като смазан психически футболист, но при всеки мач, който му се гласува доверие заради добра игра в предходната среща се представя вяло (нещо характерно и за предходните две години, но просто нямаше алтернатива). Единственият елемент в играта на Мата, който постоянно е на най-високо ниво (към днешна дата) са статичните положения.
Вилиянчо (или Уилианчо) има по-малко игрово време, но как играе само през последните седмици? Просто е машина! За мен Мата е МНОГО ПОВЕЧЕ от много добър футболист, на който психиката (това, което реално прави един футболист истинско пр0!) е толкова крехка, че да се смаже "ей така", щото не играе в дербитата! Вярвам, че ще остане поне до лятото и ще се бори, защото така би трябвало да направи всеки, който иска да е лидер в един отбор! Бягат слабите характери и егоистите, които са много неща, но не и лидери! Аз вярвам в Мата, но днес настоящата реалност се видя КРИСТАЛНО!
Беше ядосан и с основание, защото работеше за отбора, но реакцията трябва да е на терена! Мата е страхотен и може, но футболистите, които в момента играят най-много са си го заслужили!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 яну 2014 20:41

Sardukar написа: Вярвам, че ще остане поне до лятото и ще се бори, защото така би трябвало да направи всеки, който иска да е лидер в един отбор! Бягат слабите характери и егоистите, които са много неща, но не и лидери!

Сякаш става въпрос за Бербатов:)
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 01 яну 2014 20:51

Всеки може да си изразява мнението свободно,все пак сме във форум.Такива коментари,че ти се гадело от нечие мнение са меко казано излишни ;) Хубаво е да има дискусии,иначе подфорумът ще замре тотално.Да не говорим,че в доста случаи е прав и гледа доста по-реалистично от повечето,които изпадате в делириум след първия по-хубав мач.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 яну 2014 20:55

е, едва ли се е разсърдил :lol:
Иначе, "истината" в днешно време се договаря ;)
Хубавото на този форум на ЧЕЛСИ е, че не доминира едно мнение. Като четя феновете в официалния форум за БГ и ме заболява устата да ги псувам :lol: :mrgreen: Шегувам се, нормално е да има по-млади потребители, които искат да бият всеки с по 3-4 гола и да го скъсаме от преса. Аз имам възможността да гледам много, много футбол и мога да кажа, че няма отбор, мачкащ всички във всеки мач. Дори да си пуснат Байерн Мюнхен в 5 поредни мача, ще видя, че е така ;)
Майтап да става :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 01 яну 2014 20:59

Честита победа! :)
Смените ни обърнаха мача. Играхме много добре и се радвам, че започваме да напипваме баланса. Вече и състава се избистри, което също помага за добрата игра.
Относно Мата: Изключително гадно ми стана за него, не му издържаха нервите. Мата, според мен, не пасва на този отбор, с този стил. Той няма скорост, няма физика, изморява се бързо. Не може да изкара цял мач. Но това не го прави слаб футболист!!! Така че ще е по-добре да го продадем, казвам го като негов фен. Макар че той ще се бори за мястото си, вярвам в това.
ПП Оскар май ще става татко :mrgreen: Представяте ли си го, с това бебешко личице. :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 яну 2014 21:00

Явно сме отбор за по едно полувреме :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Нормално е в този сгъстен цикъл да не мачкаме по 90 минути. А и ако няма нерви, какъв мач на Челси гледаме :lol:

Сега сериозно-не кой знае какво първо полувреме, второто обаче показахме класа. Първият гол падна точно навреме, вярно, с малко късмет, но все пак. После вече беше въпрос на време и на доубиване на мача, с което този път се справихме без грешка. Сега следва да приключим натоварения период с безпроблемна победа срещу Дарби, няма нужда от излишни преигравания.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 01 яну 2014 21:03

Sardukar написа:Момчето е младо и дори да не се наложи при нас, ще му вземем пари след време. Още след лятната подготовка, която изкара беше ясно, че ще подпише с нас. Така, че...

ПП Не знам защо се получава така, но щом прочета мнение на "Номер 9" за Мата и ми се гади! Сега пък ЧЕЛСИ са щели да бъдат много по-добре, ако отношението към него било като към основен футболист.... Може да се търсят много оправдания за Мата, но истината е, че конкуренцията е много по-голяма от предходните две години. Мата не играе като смазан психически футболист, но при всеки мач, който му се гласува доверие заради добра игра в предходната среща се представя вяло (нещо характерно и за предходните две години, но просто нямаше алтернатива). Единственият елемент в играта на Мата, който постоянно е на най-високо ниво (към днешна дата) са статичните положения.
Вилиянчо (или Уилианчо) има по-малко игрово време, но как играе само през последните седмици? Просто е машина! За мен Мата е МНОГО ПОВЕЧЕ от много добър футболист, на който психиката (това, което реално прави един футболист истинско пр0!) е толкова крехка, че да се смаже "ей така", щото не играе в дербитата! Вярвам, че ще остане поне до лятото и ще се бори, защото така би трябвало да направи всеки, който иска да е лидер в един отбор! Бягат слабите характери и егоистите, които са много неща, но не и лидери! Аз вярвам в Мата, но днес настоящата реалност се видя КРИСТАЛНО!
Беше ядосан и с основание, защото работеше за отбора, но реакцията трябва да е на терена! Мата е страхотен и може, но футболистите, които в момента играят най-много са си го заслужили!

Може би ти се гади, защото критикувам отношение не на кого да е, а на Моу... който в твоите представи е някакво божество, което не греши никога :x
Истината е, че само този, който е играл футбол на малко по-високо ниво от квартала, ще разбере какво имам предвид!

Когато отиваш в един нов отбор с идеята, че трябва да се бориш за мястото си е едно, но когато вече си се преборил, когато си СТАНАЛ ЛИДЕР на този отбор, когато си станал любимец на феновете с головете и асистенциите си, когато милиони хора по света са те поставили сред най- добрите на позицията ти в Англия и света- ТОГАВА ТИ СИ ИЗГРАДИЛ ПСИХИКА НА ЛИДЕР И ОСНОВЕН ИГРАЧ И ИГРАТА ТИ ЗАВИСИ ОТ ТОЗИ ТВОЙ СТАТУТ !!!

Мата ВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ДОБЪР ЗА ЧЕЛСИ, АКО НЕ Е ОНЗИ ЛИДЕР, КОЙТО БЕШЕ. Моу беше длъжен да се съобрази с това, че идва в отбор с НОВ лидер, играч от световна класа, който си е заслужил да бъде основен играч и да не получава подмятания от рода на "Оскар е моят номер 10" ...

При всеки играч е така и пак повтарям- това ще го разберат само тези, които имат малко по- дълбок досег с футбола на практика. Никои няма право да ти вземе това, което си извоювал. Мата НЕ ИГРАЕ ДОБРЕ, ЗАЩОТО НЯМА ДОВЕРИЕТО НА ТРЕНЬОРА ДА БЪДЕ ЛИДЕРЪТ, КОЙТО Е БИЛ ДОСЕГА, ОТТАМ НЯМА САМОЧУВСТВИЕТО ДА ПРАВИ ТОВА, КОЕТО ПРАВЕШЕ ПРЕДИ. Прекрасно знам какво му е на Мата- в момента той изпитва едно ужасно чувство на недооцененост, на липса на вяра, на липса на желание за игра дори ... защото той имаше статут, който му беше откраднат, по чисто субективни критерии...

Челси щеще да още по- добър с лидер Мата !!!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Върни се в “Челси”