Висша Лига: Кристъл Палас-Челси, 03.01.16 15:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Висша Лига: Кристъл Палас-Челси, 03.01.16 15:30
И това доживях! Фен на Челси, да иска бан за... фен на Челси. 
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:И това доживях! Фен на Челси, да иска бан за... фен на Челси.
Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Съжалявам, но аз не съм фен на Реал Мадрид и въобще не ме интересува тяхното отношение към Жозе (макар, че докато Жозе беше там съм им гледал поне 60-70% от мачовете, естествено заради него. Като смятам, че повечето от тях го уважават или поне би трябвало). Те са коренно различен клуб от ЧЕЛСИ и за тях Моу е поредния употребен!
Вече писах своето мнение за Жозе, но ще се повтаря пак на кратко.
Аз обичам Моуриньо, но се опитвам да не бъда кон с капаци. Щом за втори път (пореден) изпуска съблекалнята, значи и той със сигурност носи вина.
Но както вече писах, вижте кога се случват конфликтите му (в съблекалните, иначе той си е скандладжия хаха) - след като е успял! След като извежда едни клубове, които през последните години са бити и на домашната сцена и в Европа (за ЧЕЛСИ това не важи чак с такава сила, но все пак бяхме отпаднали в групите на ШЛ...).
Когато стигаш 1/2 финали в ШЛ и си спечелил ПЪРВЕНСТВОТО (обърках се пак с ШЛ)*, значи си вършиш работата. Според мен, просто Жозе не успя да се нагоди към характерите, с които работеше. Той е свикнал след като постигне успех, да иска повече и повече, а за съжаление според мен, повечето съвременни футболисти нямат чак такива амбиции да се борят още по-силно, след като са постигнали някакъв по-значим успех. Не ви ли се вижда странно как от Реал М (а и нашите хубавци) се бориха като лъвове за Жозе, за да станат шампиони? Реал Мадрид постигнаха една категорична титла в конкуренцията на една много силна Барса (пиша това, защото миналогодишната титла на ЧЕЛСИ се омаловажава по всякакви начини, макар отбора да я спечели с 10 точки преднина). Жозе, като всеки мениджър имаше доста грешни решения (говоря конкретно за ЧЕЛСИ), но каквато и тежест да са имали те, в крана сметка ние станахме шампиони! Пак ще го напиша - станахме шампиони!
Аз лично не вярвам, че е имало умишлен бойкот от (Едва ли не) почти всички играчи, но просто повечето изглеждаха изхабени за философията на Моуриньо, който е абсолютен перфекционист и иска всички да са съпричастни с отбора, да се борят и да горят в играта. Така, че няма как да приема, че едва ли не Моу ни е **** майката и добре, че го махнаха. Предвид ситуацията, раздялата беше неизбежна, но и същевременно това беше адски гаден и емоционален момент (или поне за част от феновете на ЧЕЛСИ, сред които съм и аз). Мен лично много ме афектират мненията, които продължават да коментират личността Жозе Моуриньо. Просто не е редно! Нека подкрепяме ЧЕЛСИ. Засега Моуриньо остава в историята (за мен винаги с най-силни и позитивни емоции), а на нас ни остава да избутаме една много крива година, в която все още е възможен хепи енд!
Вече писах своето мнение за Жозе, но ще се повтаря пак на кратко.
Аз обичам Моуриньо, но се опитвам да не бъда кон с капаци. Щом за втори път (пореден) изпуска съблекалнята, значи и той със сигурност носи вина.
Но както вече писах, вижте кога се случват конфликтите му (в съблекалните, иначе той си е скандладжия хаха) - след като е успял! След като извежда едни клубове, които през последните години са бити и на домашната сцена и в Европа (за ЧЕЛСИ това не важи чак с такава сила, но все пак бяхме отпаднали в групите на ШЛ...).
Когато стигаш 1/2 финали в ШЛ и си спечелил ПЪРВЕНСТВОТО (обърках се пак с ШЛ)*, значи си вършиш работата. Според мен, просто Жозе не успя да се нагоди към характерите, с които работеше. Той е свикнал след като постигне успех, да иска повече и повече, а за съжаление според мен, повечето съвременни футболисти нямат чак такива амбиции да се борят още по-силно, след като са постигнали някакъв по-значим успех. Не ви ли се вижда странно как от Реал М (а и нашите хубавци) се бориха като лъвове за Жозе, за да станат шампиони? Реал Мадрид постигнаха една категорична титла в конкуренцията на една много силна Барса (пиша това, защото миналогодишната титла на ЧЕЛСИ се омаловажава по всякакви начини, макар отбора да я спечели с 10 точки преднина). Жозе, като всеки мениджър имаше доста грешни решения (говоря конкретно за ЧЕЛСИ), но каквато и тежест да са имали те, в крана сметка ние станахме шампиони! Пак ще го напиша - станахме шампиони!
Аз лично не вярвам, че е имало умишлен бойкот от (Едва ли не) почти всички играчи, но просто повечето изглеждаха изхабени за философията на Моуриньо, който е абсолютен перфекционист и иска всички да са съпричастни с отбора, да се борят и да горят в играта. Така, че няма как да приема, че едва ли не Моу ни е **** майката и добре, че го махнаха. Предвид ситуацията, раздялата беше неизбежна, но и същевременно това беше адски гаден и емоционален момент (или поне за част от феновете на ЧЕЛСИ, сред които съм и аз). Мен лично много ме афектират мненията, които продължават да коментират личността Жозе Моуриньо. Просто не е редно! Нека подкрепяме ЧЕЛСИ. Засега Моуриньо остава в историята (за мен винаги с най-силни и позитивни емоции), а на нас ни остава да избутаме една много крива година, в която все още е възможен хепи енд!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Сардукар, разбира се, че Моу носи част от вината и си получи наградата за това. За да има справедливост, аз просто искам и останалите виновни, да си получат бонуса. Тоест, шут в гъза!
... и после внезапно си направих секуро.
Nomer_9 написа:Станко е футболен Бог. Предлагам да го издигнем за президент на БФС...
Направо да го правим "постоянен меринджей" и сигурно ше са упраим
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Фактите говорят сами за себе си:
John Obi Mikel's game by numbers vs. Crystal Palace:
96% pass accuracy
3 tackles won
2 blocks
1 interception

John Obi Mikel's game by numbers vs. Crystal Palace:
96% pass accuracy
3 tackles won
2 blocks
1 interception

съгласен съм със Сардукар, вече си пролича, че не е имало умишлен бойкот от футболистите към Моуриньо
Хората, които плюха играчите, вкл. и феновете на стадиона трябва да поднесат извинения и към Коста и към Фабрегас, защото беше много грозно.
Азар е в слаба форма и за националния отбор, Вилмотс го нападна първи, значи само малоумник може да твърди, че Азар бойкотира нещо !
Азар е най-добрия ни футболист, в момента той ни представя пред целия свят, най-голямата звезда.
Много скоро, пак ще ни поведе.
Само добри думи за Микел, играе в пъти по-добре от Матич, ето още една грешка на Моуриньо, който си залагаше твърдо на едни и същи 11.
Сега остава да се даде шанс на Рубен и на Баба, а Иванович малко да седне на пейката.
За момента не ми харесва поведението на Хидинк спрямо смените, продължава се тази тенденция да се изтощават футболистите, но нека да видим ...
Хората, които плюха играчите, вкл. и феновете на стадиона трябва да поднесат извинения и към Коста и към Фабрегас, защото беше много грозно.
Азар е в слаба форма и за националния отбор, Вилмотс го нападна първи, значи само малоумник може да твърди, че Азар бойкотира нещо !
Азар е най-добрия ни футболист, в момента той ни представя пред целия свят, най-голямата звезда.
Много скоро, пак ще ни поведе.
Само добри думи за Микел, играе в пъти по-добре от Матич, ето още една грешка на Моуриньо, който си залагаше твърдо на едни и същи 11.
Сега остава да се даде шанс на Рубен и на Баба, а Иванович малко да седне на пейката.
За момента не ми харесва поведението на Хидинк спрямо смените, продължава се тази тенденция да се изтощават футболистите, но нека да видим ...
- blue_dominator
- Контакти:
Nomer_9 написа:Админ, поста на Тони дето ни нарича педали го видях...въпреки,че бързо го изтри. Мисля,че е редно да го накажеш за известно време както направи с мене след конфронтацийката ми със С. ( при далеч по невинни думи) Помисли как е редно да постъпиш...тъпо е да има двоен стандарт.
Тоя тони е некво лапе дето не знае къде е още , не му се връзвайте. Все пак детето и той има някъв напредък вече.... До преди седмица искаше Азар, Диего, Сеск и половината титуляри да махаме, днес поне вече е само един.....
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
- drogba_best
- Контакти:
Ivanov_95 написа:Тони написа:Той ли ни я спечели? Без да съм проверявал, е така на прима виста ти казвам, че Рияд Марез има неговите показатели от миналия сезон и то за няколко месеца.
Азар 3 сезона ни е основен играч и ни дърпа напред.И да,ако не беше той миналата година,много от мачовете да не ги бяхме спечелили.
И защото бил основен играч да го оставим да бойкотира и да се прави на важен със 0 гола тоя сезон така ли ? да се подиграва с клуба и феновете и с треньора си ?... ок лижете му гъза на Азар....
- hazard10
- Контакти:
Най-силният ни мач от близо година време, и в игрови и в тактически план. За мен последният такъв е финала за КУК срещу Тотнъм.
Признавам си приятно съм изненадан от Микел, брилянтен мач за него днес.
Прогреса е очевиден като цяло. Вкарваме повече,допускаме по-малко и най-важното трупаме точки. Факт!
Следват два домакински мача, като сложим и този за купата стават три, в които победите са повече от задължителни!
П.П. Да асоциираш КАПИТАНА с Плюшченко, при това в мач в който беше безгрешен.... Не знам къв мозък може да роди това!
Признавам си приятно съм изненадан от Микел, брилянтен мач за него днес.
Прогреса е очевиден като цяло. Вкарваме повече,допускаме по-малко и най-важното трупаме точки. Факт!
Следват два домакински мача, като сложим и този за купата стават три, в които победите са повече от задължителни!
П.П. Да асоциираш КАПИТАНА с Плюшченко, при това в мач в който беше безгрешен.... Не знам къв мозък може да роди това!
Последна промяна от hazard10 на 03 яну 2016 23:03, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]