Челси - Суонси | 08.08.15/19:30 АВЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: Челси - Суонси | 08.08.15/19:30 АВЛ

Мнениеот Тони » 08 авг 2015 21:31

.Трябва ни треньор за атаката,просто ни трябва!

Когато Жозе Моуриньо направи подобно нещо, аз собственоръчно ще си изтръгна езика, или някой крайник.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 авг 2015 21:34

Тони написа:

Когато Жозе Моуриньо направи подобно нещо, аз собственоръчно ще си изтръгна езика, или някой крайник.

На мен ми е пределно ясно,че няма да го направи,и аз ако бях на негово място с неговото име и визитка,нямаше да го направя.Но затова егото понякога пречи.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 авг 2015 21:38

Тони написа:

Осрахме се в защита, не в атака! Куртоа за къв кур му беше да посяга, след като е разминат?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 08 авг 2015 21:39

Аз съм направо бесен. Тия ми скапаха цялата вечер, а денят беше повече от добър. Извинявам се на модераторите, но скапаняка Куртоа не може да стъпи на малкия пръст на Пешо. Пешо никога нямаше да направи това. Най-много да си остане на линията, за което доста сме го обвинявали и да спаси. По-добре да пази Бегович. Мачът си беше 2-1. Кейхил и той за нищо не става.
Ето мангалите си бият някво калитарско, а ние не можем 2-1 срещу Суонси да измъкнем. ИСКАМ ТРАНСФЕРИ!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 авг 2015 21:48

Тони написа:Аз съм направо бесен. Тия ми скапаха цялата вечер, а денят беше повече от добър. Извинявам се на модераторите, но скапаняка Куртоа не може да стъпи на малкия пръст на Пешо. Пешо никога нямаше да направи това. Най-много да си остане на линията, за което доста сме го обвинявали и да спаси. По-добре да пази Бегович. Мачът си беше 2-1. Кейхил и той за нищо не става.
Ето мангалите си бият някво калитарско, а ние не можем 2-1 срещу Суонси да измъкнем. ИСКАМ ТРАНСФЕРИ!

Оооо и Пешо го е правил това. Спомни си 1: 3 в Уигън. Карлето беше тренер...
Аз не искам трансфери, а само смяна на десния бек. Иванович, шапка му свалям, ама да ходи да прави компания на Дрогба. Иназад и напред е 0%... все едно го няма.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 08 авг 2015 21:51

Пешо е правил и по-големи глупости. Няма нужда чак толкова да упрекваме Тибо. Аз мисля, че той е по-добър от Чех на същата възраст. Дано се развива само и няма да има грешка ;)
CHELSEA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2015 22:01

Много добро 1-во полувреме ( поне с оглед на развитието в резултата, не толкова като игра ) ... Но 2-рото го започнахме плахо ( нещо, което често правим ) и бяхме наказани.
За мен грешката при дузпата е колективна.
Освен Вилиан, Бране-то също покри, а Куртоа не трябваше да фаулира.
По-добре 2-2 но да бяхме останали 11 vs. 11.

После Жозе се оплете със смените... Оскар правеше добър мач, той точно него изкара.
Трябваше да извади Сеск.
Не разбрах и идеята с влизането на Зума ...
След това смени Фабрето за Фалкао и така останахме само с един-единствен вътрешен халф.
Аз бих извадил Иванович при това положение, като Зума щеше да иде на бека.

К'вот-такова.
Мача замина... Все пак е едва 1-ви кръг, няма смисъл да се ядосваме на получилият се резултат.
Но продукцията ни, за това вече си струва да по-псуваме ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 08 авг 2015 22:17

^
Нищо фатално, но съм бесен! Първото играта вървеше, ако изключим грешките на Иванович. Второто почнахме слабо и дузпата реши мача. Грешката беше на Вилиян. Тибо се опита да я поправи, но уви. Малко е смешно да се говори против Тибо. Като цяло направи силен мач и имаше няколко добри спасявания. Според мен можеше да спести червения, но все тая. И аз мисля, че Моу се оплети със смените. Не разбрах защо извади Оскар, а после вкара Зума. :shock:
Като цяло играхме много по-добре от предните мачове, но имаше доста индивидуални грешки, а това е непростимо! Надявам се, че ще се реваншират още срещу Сити!
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 авг 2015 22:46

Пичове, Иванович е на 31 вече, а и като че ли не е във форма ... Монтеро го разминаваше като спрял, Рошавия отиде да му помага и се посра здраво, за засадата теглеше все едно е тръгнал на пазар :lol: Напред също не е добре, Азар е доста под очакванията :roll: Време е за хвърляне на пари, щото работите отиват на зле :roll: Камен не знам дали ще ви помогне, днеска стършелите ги омотаха здраво :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 авг 2015 22:58

0007 написа:
Тони написа:

На мен ми е пределно ясно,че няма да го направи,и аз ако бях на негово място с неговото име и визитка,нямаше да го направя.Но затова егото понякога пречи.

Никакъв треньор на атаката не ви трябва, а атака. Вие нямате един човек, който да влезе като резерва. Как да стане? Когато 1-2 ма от атакуващите ви играчи не са във форма (а това е напълно естествено в дадени моменти) и всичко рухва. Просто няма кой да ги смени, няма как ако играта ви не тръгне да се направи някаква промяна. Няма кой да натиска тези титуляри за местата им.

riak4 написа:^
Не разбрах защо извади Оскар, а после вкара Зума. :shock:

За да търси статичните, но то вие нямахте свястно центриране от статично :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Челси”