.Трябва ни треньор за атаката,просто ни трябва!
Когато Жозе Моуриньо направи подобно нещо, аз собственоръчно ще си изтръгна езика, или някой крайник.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
.Трябва ни треньор за атаката,просто ни трябва!
Тони написа:.Трябва ни треньор за атаката,просто ни трябва!
Когато Жозе Моуриньо направи подобно нещо, аз собственоръчно ще си изтръгна езика, или някой крайник.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Тони написа:.Трябва ни треньор за атаката,просто ни трябва!
Тони написа:Аз съм направо бесен. Тия ми скапаха цялата вечер, а денят беше повече от добър. Извинявам се на модераторите, но скапаняка Куртоа не може да стъпи на малкия пръст на Пешо. Пешо никога нямаше да направи това. Най-много да си остане на линията, за което доста сме го обвинявали и да спаси. По-добре да пази Бегович. Мачът си беше 2-1. Кейхил и той за нищо не става.
Ето мангалите си бият някво калитарско, а ние не можем 2-1 срещу Суонси да измъкнем. ИСКАМ ТРАНСФЕРИ!
0007 написа:Тони написа:.Трябва ни треньор за атаката,просто ни трябва!
На мен ми е пределно ясно,че няма да го направи,и аз ако бях на негово място с неговото име и визитка,нямаше да го направя.Но затова егото понякога пречи.
riak4 написа:^
Не разбрах защо извади Оскар, а после вкара Зума.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта