Rofles написа:Тоя Азар наистина е уникален. Бъдещ носител на Златната топка, предполагам. Единственото нещо, което може да го спре е Моуриньо. Той има навика да се кара с най-добрите си играчи и големите звезди в отбора. Като чисто футболни качества обаче Азар е на едно ниво с Меси и Роналдо, много е добър, още ме е яд, че от Юнайтед го изпуснаха преди време.
Rofles написа:Синичко написа:Rofles написа: Единственото нещо, което може да го спре е Моуриньо.
Моуриньо може да го направи само още по-добър. Като почнете ей така да плямпате наизуст, сте ми много интересни. С какви звезди се е карал Моу и на чия кариера е попречил, освен Касияс? Пък и той една звезда, ама... Звездата му се вижда и при Анчелоти.
Оф.. Мата, Де Брюин, Салах.. В Реал се беше запокарал с Рамос също така.. Човек да не влезне в чужд форум, заеби.
По тая логика Ван Гаал се е скарал с Фалкао и Ди Мария, Венгер с Уолкът и т.н. Просто треньорът има право на избор, но каквото и да направи все има някой недоволен.

Съжалявам за Де Бройне. Обаче ти вярвал ли си, че ще избухне така? Сигурен съм, че въобще не си предполагал.