Марибор - Челси 05.11.2014 - 21.45ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Марибор - Челси 05.11.2014 - 21.45ч
Tвърде много се нервирате - Жозе ще им се накара хубаво в съблекалнята,не се притеснявайте
Иначе по-притеснителното е формата на повечето "резерви" - Шурле от началото на сезона е в дупка,Салах също,а за центъра нямаме толкова варианти.Общо-взето резултатът не е приятен,но е допустим,проблемът е склонността към подценяване,но няма как всеки мач да си на 100 %.Важно е в събота да не загубим,че даже и да победим - така играчите най-сетне ще се отърсят от прокобата "ноември",която тегне от няколко години над отбора.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
THE G.A.M.E
Не е кой-знае каква загуба на точки.
Очевидно Челси ще трябва да се поизпоти за 1-вото място, но така или иначе ще бъде спечелено.
Лошо 1-во полувреме, а 2-рото беше апотеоз на подценяването.
Реално, при тези положения, при повече съсредоточеност, мача се взимаше с поне 3:1.
Но това да е за урок.
Очевидно Челси ще трябва да се поизпоти за 1-вото място, но така или иначе ще бъде спечелено.
Лошо 1-во полувреме, а 2-рото беше апотеоз на подценяването.
Реално, при тези положения, при повече съсредоточеност, мача се взимаше с поне 3:1.
Но това да е за урок.
Доста несериозно първо полувреме и добро второ. Допуснаха доста лек гол, но се случва. Създадоха обаче много положения, достатъчни за крайния успех. Действително имаше груби съдийски грешки, но те не ме притесняват. Притеснява ме Азар. Чудя се дали се лигави, толкова си може, или просто не му върви към момента. Много пропуски прави, от хубави положения. Дузпи се изпускат, но това беше много несериозно изпълнение, поне да ги бие тия дузпи до гредата и ниско долу топката. Резултата не е лош, стана добър мач. Факт е, че имаше огромно подценяване... Недоволен съм от Шурле, какво му става на това момче. Симпатизирам му по принцип, миналия сезон ни класира срещу ПСЖ
Както и да е, развоя в крайна сметка е приемлив, ето и Спортинг бие Шалке. Така че всичко е под контрол 
CHELSEA
JackPackage написа:Fucking November!
Страна тенденция,която продължава вече толкова време...Най-интересното е,че се смениха толкова треньори,но Ноември месец винаги се оказв(а)ше проблемен за Челси! Със сигурност има някаква причина,но засега тя изглежда буквално като мистерия
A,само да вметна,че крилата ни имат голям проблем със завършващите удари,особено Азар.Прави всичко и накрая се ос**а,1:1 с положението срещу Юнайтед.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- usurper
- Контакти:
Не ме е толкова яд за изпуснатите точки, честно казано. Притесняваме ужасната ни форма последните 3 мача. 
[offtopic]

[/offtopic]

[/offtopic]Re: Марибор - Челси 05.11.2014 - 21.45ч
Иначе по-притеснителното е формата на повечето "резерви" ..
Вероятно,една от причините е свързана със сравнително ниската честота на ротациите от страна на Жозе Моуриньо.
Челси-8 точки
Шалке-5 точки
Спортинг-4 точки
Марибор-3 точки
В следващият кръг:
Шалке(Ди Матео)-Челси
Спортинг-Марибор
Очертават се доста интерсни последни кръгове в тази група!
Последна промяна от smoothc на 06 ное 2014 00:07, променено общо 1 път.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Е какво няма да се напечем,писна ми "евтините" мачове да ни изяждат главата.Ок,тук не виждам провал в групата,но трябва да се печелят и тези мачове.

0007 написа:A,само да вметна,че крилата ни имат голям проблем със завършващите удари,особено Азар.Прави всичко и накрая се ос**а,1:1 с положението срещу Юнайтед.
Всичко друго е 6+, но като остане сам срещу вратаря или ще е слабо насочен, или силен във вратаря. Трябва да поправи това, ако иска да бъде №1!

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE