Яд ме е за младите...Баба и РЛЧ
Ама при положение,че бием, няма да негативизирам тука...
Станко е футболен Бог. Предлагам да го издигнем за президент на БФС...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
язе написа:Ivanov_95 написа:Тони написа:Aбсолютно! Обаче аз лицемерно мога да кажа, че го плюя, понеже е пълна дупка, симулира контузии и взима четвърт милион седмично, за да сме изпадащи. Освен това показателите му са на ниво А група. Не вкарва, не асистира и без него играем по-добре. Има някакви претенции да е веднага след Меси и Роналдо, но като му видиш статистиката и хората ни се смеят.
А на блу доминатор ше му дам да ми избърше парчето .
А за тоя бойкот който се говори,не мислиш ли,че има вина и Моуриньо?Що играчите не го бойкотираха първите два сезона,а почнаха след като ги направи шампиони.От къде да знаем ние каква е била обстановката в отбора и защо играчите го правят т'ва.
Тия лайненца изгониха най- великия мениджър след САФ! Моу беше нашия САФ и щеше да ни направи велики, ако не бяха тия 3 девици, да му (ни) серат на главата.
Ivanov_95 написа:язе написа:Ivanov_95 написа:Тони написа:Aбсолютно! Обаче аз лицемерно мога да кажа, че го плюя, понеже е пълна дупка, симулира контузии и взима четвърт милион седмично, за да сме изпадащи. Освен това показателите му са на ниво А група. Не вкарва, не асистира и без него играем по-добре. Има някакви претенции да е веднага след Меси и Роналдо, но като му видиш статистиката и хората ни се смеят.
А на блу доминатор ше му дам да ми избърше парчето .
А за тоя бойкот който се говори,не мислиш ли,че има вина и Моуриньо?Що играчите не го бойкотираха първите два сезона,а почнаха след като ги направи шампиони.От къде да знаем ние каква е била обстановката в отбора и защо играчите го правят т'ва.
Тия лайненца изгониха най- великия мениджър след САФ! Моу беше нашия САФ и щеше да ни направи велики, ако не бяха тия 3 девици, да му (ни) серат на главата.
Добре откъде си сигурен,че само те са виновни,а Моу няма никаква вина.Сигурно и Рамос и Касияс и те са лайна нали ?
язе написа:Имаме Уилиан, около него трябва да се гради отбора.
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
blue_dominator написа:язе написа:Имаме Уилиан, около него трябва да се гради отбора.
Значи викаш да сменяме останалите 10!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

blue_dominator написа:язе написа:Имаме Уилиан, около него трябва да се гради отбора.
язе написа:blue_dominator написа:язе написа:Имаме Уилиан, около него трябва да се гради отбора.
Без Куртоа и капитана. Всички примадони, моат да бегат.
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта