Иначе Барса се възползва на макс от индивидуалните ни грешки ,като сложим и липсата на класа отпред и напълно закономерно отпадане.
Все пак опитахме ,имахме не лоши положения ,но уви.
И да ,наистина няма незаменими хора.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Това е едно от най-безболезнените отпадания до сега. Мога да го сравня с това от Интер, където бяхма горе-долу толкова безпомощни, въпреки че тогавашният ни отбор беше в пъти по-класен от сегашния.
Изпуснахме си шансовете, те наказаха грешките ни и логичното се случи. Дано успеем да се класираме за ШЛ и догодина.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:тия слухове за Азар в Реал сериозни ли са.....дрибълът му е брутален...и днес се видя, въпреки че като че ли не е в оптимална форма, начинът по който владее топката е изумителен, наистина се надявам да НЕ отиде в Реал, защото съм сигурен, че там ще мачка много здраво

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Аз също съм смазан...голям шанс пропуснахме,но малките детайли този път не бяха в наша полза.Евтин гол в началото,греда в края на първото...
Sardukar написа:Все ми се иска да вярвам, че Азар няма да ни остави, когато сме дънни риби, но критично погледнато е в правото си да го направи.
Тибо би трябвало да преподпише след тоя мач![]()
Конте е пътник, което адски много ме дразни, но ние отдавна доказахме, че не сме нормален клуб в това отношение. Дано стане чудо и остане, ама...
Моля се да не взимаме Луис Енрике.
ПП Канте е мега добър!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта