Висша лига: Челси - Уотфорд (17:00) Събота
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Висша лига: Челси - Уотфорд (17:00) Събота
его тоя пак с неговото си.. Ми дай да махнем целия отбор а ?
Коща днеска игра,не може да се оплакваме от него.Сеск и той нямаше много грешни пасове,но не знам защо Хидинк го изкара на почивката.Видя се,че този ход подейства де,отбора заигра по-бързо и овладяхме центъра.Има още к'во да се желае по защитата.Иванович е тромав и го минават лесно.Трябваше и Зума да започне на мястото на Кейхил,но нищо.Все пак да не забравяме,че след ден имаме много важен двубой и трябва да сме що годе свежи.
-
THE G.A.M.E
Кофти се получи, въпреки че направихме всичко за победата.
Която бе на разстояние от един 11 метров удар.
Нямам идея как се определят изпълнителите на дузпите, но бе нарисувано Коста да опита да оформи хеттрик.
Жалко... Една победа щеше да ни вкара в чудесно психологическо състояние за мачът на Олд-а.
Която бе на разстояние от един 11 метров удар.
Нямам идея как се определят изпълнителите на дузпите, но бе нарисувано Коста да опита да оформи хеттрик.
Жалко... Една победа щеше да ни вкара в чудесно психологическо състояние за мачът на Олд-а.
и кво като продадем Азар и Коста и Сеск ни е гарантирано спасяването ли ?
Аз пък мога да ти кажа, че и Джон Тери бойкотира Моу, само виж на Лестър първия гол как вместо да скочи за топката си наведе главата.. Дай да го махнем и него ?
Аз пък мога да ти кажа, че и Джон Тери бойкотира Моу, само виж на Лестър първия гол как вместо да скочи за топката си наведе главата.. Дай да го махнем и него ?
Аз пък мога да ти кажа, че само един малък клуб се страхува, че някой може да го напусне.
Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува? Ако отбора тръгне, да ги продават всички. Като не могат да играят. Какво? Аз разбирам да пръскат от игра и да му мислим, че не трябва да се продават. Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Гледам, че някои се пънат да вадят позитиви от този нещастен х с посредствените Уотфорд. Няма да почвам и аз,като колегата gdlk, да се връщам и да говоря за минали мениджъри, ама ще ви кажа, че е жалко.
Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува? Ако отбора тръгне, да ги продават всички. Като не могат да играят. Какво? Аз разбирам да пръскат от игра и да му мислим, че не трябва да се продават. Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Гледам, че някои се пънат да вадят позитиви от този нещастен х с посредствените Уотфорд. Няма да почвам и аз,като колегата gdlk, да се връщам и да говоря за минали мениджъри, ама ще ви кажа, че е жалко.
ами позитиви имаше, не е да кажеш че няма, мача си беше наш, само малко късмет ни трябваше. Трима са за извън 11-те титуляри - Иванович,Тери и Кейхил.
Изброй ми детайлно позитивите, моля! 
btw пак попадам на инфо за боклука Пелегрини, който каза, че сме малък клуб! Майкоооооооо!
btw пак попадам на инфо за боклука Пелегрини, който каза, че сме малък клуб! Майкоооооооо!
- blue_dominator
- Контакти:
Гледах до преди малко Нюкясъл-Евертън, отбори далеч от нашата класа като, играчи, пари и всичко останало..... Направи ми огромно впечатление себераздаването, неприримостта, хъса, волята и жаждата за игра и на двата отбора. Именно това което в Челси не виждам вече повече от година, и ми липсва адски много!
Явно "ефекта Моу" ще ни държи още дълго.....
Наистина се надявах отбора да не е съсипан до такава степен, но явно не съм бил прав....
П.П. Честита Коледа и от мен!
Явно "ефекта Моу" ще ни държи още дълго.....
Наистина се надявах отбора да не е съсипан до такава степен, но явно не съм бил прав....
П.П. Честита Коледа и от мен!
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.