Челси и съдиите в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Челси и съдиите в ШЛ

Мнениеот Btovfan80 » 25 фев 2010 13:36

yasen написа:Как да не е решила мача?! Та нали се дава директен червен картон! Дузпата повлия на крайния резултат!

Снощи на мачът Астън Вила - Кристъл Палас имаше три отсъдени дузпи! Първата я пропуснах, ама при последните две, съдията не показа дори жълт картон! Как прецени, че се дава задължителен червен картон? На всичкото отгоре - ситуацията беше доста спорна(защитникът не посяга, просто при спринта си преплетоха краката)! Никой съдия не би свирил такава дузпа срещу домакините!

P.S. Според мен мачът беше доста коректен, а и съдията се справи на ниво!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 25 фев 2010 13:43

BlueRadiotherapist написа:
Lord of memory написа:То Челси няма работа в ШЛ на първо време и след тва да се коментират съдий и тн.

Пишеш много простотии вместо да си спомниш,че Юнайтед бяха унизени от Барса на финала за разлика от Челси миналата година.Челси не може да се сравнява с Пуул или Манчестър през годините ,но че в последно време е трън в очите на еврограндовете и Уефа е очевадно.Пак ще кажа,че да се наместиш сред колосите е много трудно,но не невъзможно.Дори клубове като Манчестър,Интер,Милан,Аякс са имали десетилетия без никакви успехи.Не проявявай злоба към Челси-единственият отбор за последните 10 години,който се бори постоянно с хегемонията на т.нар. отбори с традиции.

То и ти можеш да си спомниш че Челси игра с 10 на голлинията 2 мача с Барса, а САФ реши да играе отворени в мач в който не игра много добре отбора и загуби наистина. Челси никога няма да е от големите за да има претенций за каквото и да е било. Тва че английските отбори са трън за УЕФА е ясно, но Челси отделно нищо не са.
Иначе съдийте грешат във всичките мачове и не е тенденциозно.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

zkn
Контакти:

Мнениеот zkn » 25 фев 2010 13:44

Btovfan80 написа:
yasen написа:Как да не е решила мача?! Та нали се дава директен червен картон! Дузпата повлия на крайния резултат!

Снощи на мачът Астън Вила - Кристъл Палас имаше три отсъдени дузпи! Първата я пропуснах, ама при последните две, съдията не показа дори жълт картон! Как прецени, че се дава задължителен червен картон? На всичкото отгоре - ситуацията беше доста спорна(защитникът не посяга, просто при спринта си преплетоха краката)! Никой съдия не би свирил такава дузпа срещу домакините!

P.S. Според мен мачът беше доста коректен, а и съдията се справи на ниво!

Според мен дузпата беше безпорна, но не мисля, че трябваше да има картон - нарушението не беше умишлено, а си беше преплитане. А дузпата не реши мача, защото след това Челси и без това изравниха, но пак допуснаха гол. Дори да бяха изравнили с дузпа едва ли щеше да повлияе на начина на игра на двата отбора.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 фев 2010 13:53

А аз отново смятам да отбележа, че ДУЗПАТА НЕ ОЗНАЧАВА АВТОМАТИЧНО ГОЛ!!! Дори да беше отсъдена няма никаква гаранция, че някой от играчите на Челси щеше да я вкара!!! - Това недейте го забравя! Както казах... ако Челси можеха да бият дузпи вече щяха да са печелили ШЛ още през 2008-а година! Тогава пак ли съдията им беше виновен, че Джон Тери не може да бие дузпи??! Може би съдията трябваше да го кара да изпълнява дузпата отново и отново, докато Тери успее да вкара, че Челси да спечелят ШЛ :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

zkn
Контакти:

Мнениеот zkn » 25 фев 2010 14:13

megan fox написа:А аз отново смятам да отбележа, че ДУЗПАТА НЕ ОЗНАЧАВА АВТОМАТИЧНО ГОЛ!!! Дори да беше отсъдена няма никаква гаранция, че някой от играчите на Челси щеше да я вкара!!! - Това недейте го забравя! Както казах... ако Челси можеха да бият дузпи вече щяха да са печелили ШЛ още през 2008-а година! Тогава пак ли съдията им беше виновен, че Джон Тери не може да бие дузпи??! Може би съдията трябваше да го кара да изпълнява дузпата отново и отново, докато Тери успее да вкара, че Челси да спечелят ШЛ :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

А бе Барса доста аванти видя последните години. Срещу Челси, срещу Милан...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 фев 2010 14:29

zkn написа:А бе Барса доста аванти видя последните години. Срещу Челси, срещу Милан...

Само това ли успя да измислиш като отговор за неумението на играчите на Челси да вкарват дузпи?! Всеки път като ви се покаже ясен факт/пример и сменяте темата и почвате със старата, добре заучена песен! :lol: :lol: Това е смешно! Стига сте коментирали другите отбори, стига сте гледали все в тяхната паница... вижте какво става във вашият отбор! Челси имаше реален шанс да спечели ШЛ, но се провали с гръм и трясък на финала! Това е ФАКТ! И с това показахте, че не заслужавате да спечелите турнира и вярвам, че НИКОГА няма да го спечелите :!: :lol: :lol: :lol:

П.П. Ако бях на ваше място, нямаше да мисля за дузпата срещу Интер, а за състоянието на Чех след мача!

[offtopic]П.П.2Добре, че беше Абрамович да купи Челси, за да си пере парите, че някой да чуе за този отбор! Иначе сега отбора щеше да има не повече от 5000 фена по цял свят, ако не броим тия от Лондон![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2010 16:11

Няма какво толкова да се коментира снощното съдийство.
Аз нямам претенции....факт е, че имаше дузпа....и то не очевидна - а ОЧЕвадна....но рефера беше твърде назад от ситуацията....което разбира се, не го оправдава !
В случая имаме лошо пласиране на съдията.....но къде беше страничният ?
А колкото до това....дали евентуалната дузпа е щяла да повлияе на играта...и дали Челси щеше да постигне друг резултат......няма как да разберем нали ?
Сами са си виновни "Сините" от Лондон за негативният резултат...ужасно второ полувреме !
Но е факт.....че в последните години, съдийските грешки срещу Челси - зачестиха !
Не искам да си мисля, че има няква тенденция....но Челси определено не са от любимите отбори на УЕФА....... :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 25 фев 2010 16:41

BlueRadiotherapist написа:СЪДИЯТА ПОРЯЗА ЧЕЛСИ,НО НЕ Е ВИНОВЕН ЗА НЕСЕРИОЗНАТА ИГРА В СИНЯТА ЗАЩИТА.ДОРИ ИНТЕР ДА БЕ ОСТАНАЛ С 10 ДУШИ И ДА БЕ ОТСЪДЕНА ДУЗПА ЗА ЧЕЛСИ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ.АКО В ЛОНДОН СИНИТЕ ИГРАЯТ КАКТО ПРЕЗ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ МАЧА И НЕ ДОПУСКАТ ТАКИВА ЕЛЕМЕНТАРНИ ГОЛОВЕ-ОСОБЕНО ВТОРИЯ -ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ.СРЕЩУ БАРСА ЙОРЕБРО СЕ ПОСРАМИ И ИЗЛОЖИ СИМПАТИЧНИЯ НОРВЕЖКИ НАРОД,НО ЧЕЛСИ СИ БЯХА ВИНОВНИ ЗА ИЗРАВНЯВАНЕТО В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА И ЗА ТОВА,ЧЕ НЕ ВКАРАХА ВТОРИ ГОЛ СРЕЩУ НАМАЛЕНИЯ СЪСТАВ НА КАТАЛУНЦИТЕ.ЧЕЛСИ ВСЕ ОЩЕ ТЪРСИ МЯСТО СРЕД ВЕЛИКИТЕ ОТБОРИ И Е НА ПЪТ ДА УСПЕЕ,НО СЕ ИСКА ВРЕМЕ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНА РАБОТА.АБРАМОВИЧ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ДОКАТО НЕ ВЗЕМЕ ШЛ И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ.

[offtopic]Не пиши само с главни букви !!!!!![/offtopic]
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 25 фев 2010 17:10

Нормално да зачестят грешките на съдийте срещу Челси последните години в ШЛ, като преди това Челси не беше в ШЛ. :roll:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

zkn
Контакти:

Мнениеот zkn » 25 фев 2010 20:08

megan fox написа:
zkn написа:А бе Барса доста аванти видя последните години. Срещу Челси, срещу Милан...

Само това ли успя да измислиш като отговор за неумението на играчите на Челси да вкарват дузпи?! Всеки път като ви се покаже ясен факт/пример и сменяте темата и почвате със старата, добре заучена песен! :lol: :lol: Това е смешно! Стига сте коментирали другите отбори, стига сте гледали все в тяхната паница... вижте какво става във вашият отбор! Челси имаше реален шанс да спечели ШЛ, но се провали с гръм и трясък на финала! Това е ФАКТ! И с това показахте, че не заслужавате да спечелите турнира и вярвам, че НИКОГА няма да го спечелите :!: :lol: :lol: :lol:

П.П. Ако бях на ваше място, нямаше да мисля за дузпата срещу Интер, а за състоянието на Чех след мача!

[offtopic]П.П.2Добре, че беше Абрамович да купи Челси, за да си пере парите, че някой да чуе за този отбор! Иначе сега отбора щеше да има не повече от 5000 фена по цял свят, ако не броим тия от Лондон![/offtopic]

Не съм седнал да се оплаквам от съдията, напротив. Толкова се пънеш, че ти споменах само две страшни аванти и ти се разпени до полуда. Да загубиш с дузпи на финал не е провал, погром... Провал и погром е да отнесеш 4 на финала. Провал ще е, че ще загубите и титлата в Испания след такава огромна разлика, която имахте.

Върни се в “Челси”