В ситуацията на Микел дори не беше свирено нарушение, ама бил за гонене

Пийте си хапчетата, редовно

Предвид съдийството в конкретната среща, това влизане е максимум за жълт картон. А нещо за спокойствието, което внасяше в играта и почти пълното неутрализиране на Йозил (изкушавам се за прилагателното пред името на Смийгъл, защото пак ще излезе, че му лижа задника, щото и Моу го харесва, а не щото му се кефих много, преди световното 2010г.)
Мата има с два старта като титуляр по-малко от Оскар (в първенството)...... ае да сме малко по-сериозни! Няма нищо лошо в конкуренцията! Обидно е, че не вярвате във възможностите на Мата, а само му търсите оправдания, които са меко казано неадекватни. Липсвало му игрова практика и това му попречило да бъде лидер....
Луис е в трагична форма, играе слабо. Лошото е, че той е футболист, които трябва да играе във всяка среща, за да се подобрява. Ще ми се да играе, но имаме Гари и Капитана....
Вчера до 70минута отбора ми хареса страшно много! Тотално ги надигравахме, цялата срещата се случваше както искаме ние. Те не стигаха дори до ситуации за гол, а ние имахме възможности да организираме няколко контри. За случилото се в последните 20 минути отговорност носи Моуриньо! Аз си мисля, че и срещу МанЮ и Арсенал вчера, имахме сили да натиснем и да потърсим победата, но това повишава и възможността да не вземем никакви точки и да стане +6 за съперника. При това говорим за ГОСТУВАНИЯ!
Бтв, леко почва да ме дразни това, че моето лично мнение се отъждествява с лизане на задника на Моуриньо..... Копирах си мненията за Мата от преди година и половина, както и тези за Оскар...... Много преди Моу да дойде.
Иначе, дори чисто статистически ЧЕЛСИ не играе толкова трагично колкото се опитвате да го изкарате. Преди изиграването на вчерашната среща, имахме повече точки по това време на сезона, в сравнение с предходните три кампании. За справка 2009/2010 по това време имахме с 1!!!!!!!!!! точка повече от сегашния си актив. Няма да казвам, че почти всички отбори (като изключим Евертън и Ливърпул) имат регрес в печеленото на точки.....
Чисто игрово ЧЕЛСИ играе в много периоди от срещите си, значително по-силно от своите съперници. Единственият ни наистина слаб мач беше с Базел в турнира ШЛ! Така, че последните интервюта на Моуриньо за мен са напълно коректни.
А щях да забравя: най-много ме дразнят глупостите, че при 1-0 винаги сме се връщали да пазим резултата и за това са ставали обрати

Особено с/у Стоук и УБА за първенство и мачовете със Съндърланд! Ако трябва гледайте мачовете на запис и си записвайте в една тетрадка или файл на word, колко положения за гол пропуска ЧЕЛСИ при положителен резултат за него и как стават головете на техните съперници! Щото е много лесно да се провери, че повечето голове ни ги вкарват след КОНТРИ или статични положения!!!
ЧЕЛСИ има проблеми и те са наистина сериозни. Пропускаме ужасно много и лесно губим концентрация от водеща позиция, а също така сме нестабилни при статични положения. Липсата на концентрация се олицетворява от грубите, наистина грубите индивидуални грешки, които допускат нашите състезатели. Или ще се оправи това, или ще се борим за топ 4.
За мен, след 7 кръга ще е ясно, за какво точно ще се борим в шампионата!