Висша Лига: Челси - Уест Хям Сряда 29.01.2014 г. 21.45 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Висша Лига: Челси - Уест Хям Сряда 29.01.2014 г. 21.45 ч.

Мнениеот 0007 » 30 яну 2014 13:42

Щеше да е малко несправедливо да вкараме в 96-тата минута :oops: Имаше една ситуация в 94-тата минута,в която Азар финтира двама в наказателното поле и вместо да пусне на Лампард,който стоеше сам на точката на дузпата,реши да стреля слабо по земята в далечния ъгъл.Прояви егоизъм,който според мен ни коства победата.Да,Лампс след това пропусна много подобно положение,но въпреки всичко трябваше да му я даде.Общо-взето в последните минути даваха топката на Азар и очакваха от него да пробие бетона.А той се увличаше твърде много на моменти.Уилиян само обикаляше барикадата и дотам,не показа нещо супер креативно.Влизането на Матич ме шокира,както и невзлизането на Шурле.Та ние имахме 1000 удара от далеч,а Шурле е известен именно с това - с головете си от дистанция.Ба беше излишен,нямаше какво да направи.Пролича си липсата на креативни смени,един Салах можеше да е полезен,но това е.Сега гледаме към понеделник с надеждата да вземем нещо.Една загуба обаче мисля,че ще сложи край на амбицията ни за титла,7 точки са твърде много,особено при тази форма на Сити и тежките гостувания,които започнаха да си взимат..

ПП Моу се опитва да защити отбора,ама с тея изказвания сам си вкарва автогол,другиден съм сигурен,че ще играем по подобен на УХ начин.Само че нашият отбор е съставен от многомилионни звезди,за разлика от този на УХ.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 яну 2014 13:45

И аз си мисля, че Шурле беше по-правилната смяна. Ба съвсем се изгуби в тая блъсканица в и пред наказателното. Май пипна топката не повече от 2 пъти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 яну 2014 13:51

Santiago Munezz написа:Мале тоя комплексар смуут цяла вечер не е спал от задоволство,че сме се издънили и се чуди ква глупост да напише и каква смешна статистика да си изкара от гъза...разбирам да имаше някой фен на Челси да иска да дискутира нещо с него,но при положение, че никой не го взима на сериозно :lol:

Не се пени толкова,бе пич...че ще вземеш да си докараш някоя болест!
Това,че тази статистика не ти отърва,едва ли е особен повод да я класифицираш като "смешна". По-скоро ти ставаш смешен,щом неглежираш по толкова наивен начин официални факти и данни.
Всеки си тълкува нещата както пожелае...едни възприемат дадено нещо за глупост,докато други подхождат по-задълбочено и осмислят нещата.Както се казва,въпрос на гледна точка и....акъл ;)
Аз никого не карам насила да дискутира,който пожелае и смята,че е достатъчно подготвен за да се анализира даден проблем/ситуация...перфектно,с най-голямо удоволствие!
Да ти призная честно,изобщо не ме интересува какво мислят някакви си хора за мен ;)
Това е форум за дискусии и коментари,и най-малкото нещо което се изисква от всеки,е просто да спазва правилата и добрият тон.
Поздрави,Сантияго!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 яну 2014 14:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RZzYCvi9zNI[/youtube]
Най-доброто от снощният двубой.
1.Реално,Челси можеше да отбележи и 3+гола,но липсата на концентрация и ефективност в завършващата фаза+уникалните спасявания на Адриан(вратарят на Уест Хем),който днес буквално "бе заключил" своята врата,доведоха до тази развръзка.
2.Подценяването на някои ситуации също изигра доста лоша шега на Челси!
Особено в заключителните 5 минути,Челси създаде кажи-речи повече чисти положения,отколкото за цялото първо полувреме.
3.Здравата и биткаджийска игра от страна на Уест Хем(още в началните минути),явно доста изненада футболистите на Челси,което от своя страна "наложи" онзи познат режим на изчакването,което всъщност изцяло облагодетелства гостите,въпреки че бяха притиснати дълбоко в своето наказателно поле.
4.Ударите от границата на наказателното(особено зачестили след влизането на Лампард),бяха нещо наистина добро и различно(на фона на обичайните действия),но на моменти започнаха да стават твърде банални,освен че им липсваше скорост/плътност дори.
Франки Лампард имаше брилянтна възможност да се превърне отново в герой,но щом и той не успя да "пробиe",значи работата изобщо не върви.
Ситуацията от 4,34...предвид класата и тежкият удар който притежава ,той буквално трябваше да "скъса" мрежата от тази позиция.Забележете и как доста хитро изчака,вместо да стреля(хванат почти в крачка),но както и казах,щом и най-класният играч и лидер на отбора няма ден...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 яну 2014 15:08

Срещу Ман Сити ще се играе за победа. Нямам търпение да им чупим сурите и всички спукани капути, които са обида за футбола, защото го гледат, а дори и коментират, ще се покрият по дупките си!

ПП Играчите и Моуриньо нямат право на грешка при оставащите домакински срещи!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 яну 2014 15:42

smoothc написа:
Santiago Munezz написа:Мале тоя комплексар смуут цяла вечер не е спал от задоволство,че сме се издънили и се чуди ква глупост да напише и каква смешна статистика да си изкара от гъза...разбирам да имаше някой фен на Челси да иска да дискутира нещо с него,но при положение, че никой не го взима на сериозно :lol:

Не се пени толкова,бе пич...че ще вземеш да си докараш някоя болест!
Това,че тази статистика не ти отърва,едва ли е особен повод да я класифицираш като "смешна". По-скоро ти ставаш смешен,щом неглежираш по толкова наивен начин официални факти и данни.
Всеки си тълкува нещата както пожелае...едни възприемат дадено нещо за глупост,докато други подхождат по-задълбочено и осмислят нещата.Както се казва,въпрос на гледна точка и....акъл ;)
Аз никого не карам насила да дискутира,който пожелае и смята,че е достатъчно подготвен за да се анализира даден проблем/ситуация...перфектно,с най-голямо удоволствие!
Да ти призная честно,изобщо не ме интересува какво мислят някакви си хора за мен ;)
Това е форум за дискусии и коментари,и най-малкото нещо което се изисква от всеки,е просто да спазва правилата и добрият тон.
Поздрави,Сантияго!

Кой се пени бе колега :lol: :mrgreen: да не мислиш,че ме е на уреда за мнението на някой като теб ,просто си ми смешен даже и много се забавлявам с малоумните ти драсканици,които пишеш в този подфорум след всеки негативен резултат при положение,че никой не те взима насериозно!
И за да не кажеш,че съм лош ще ти дам един безплатен съвет...всичките "официални данни и факти",които размяташ тук може да идеш да си ги принтираш някъде и да ползваш за да си бършеш кафявия център.Хем и "официалните данни и факти" ще се ползват където трябва,хем и ти ще си открил призванието си. 8-)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 яну 2014 16:35

Пф, за разлика от някои от предходните мачове, снощи играта на отбора ми хареса.
Особено през 2-рите 45 мин.
Но пък за сметка на това, не бихме.

Има и такива мачове... Просто каквото и да правехме, не се получаваше.
А опитахме доста неща, за да преодолеем всичките 11 човека на гостите, които буквално си играха в собственият пеналт.

К'вото-такова.
Мисля си, че тази загуба на 2 т. ще ги наваксаме на място, на което не очакваме. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 яну 2014 17:08

[offtopic]
Кой се пени бе колега да не мислиш,че ме е на уреда за мнението на някой като теб ,просто си ми смешен даже и много се забавлявам с малоумните ти драсканици,които пишеш в този подфорум след всеки негативен резултат при положение,че никой не те взима насериозно!
И за да не кажеш,че съм лош ще ти дам един безплатен съвет...всичките "официални данни и факти",които размяташ тук може да идеш да си ги принтираш някъде и да ползваш за да си бършеш кафявия център.Хем и "официалните данни и факти" ще се ползват където трябва,хем и ти ще си открил призванието си.
[/offtopic]
Всеки е свободен да тълкува нещата както пожелае,но да класифицираш официална статистика като "малоумна"...говори повече от красноречиво за твоята същност и изобщо футболен интелект.
Отново говориш наизуст,което е наистина жалко ;)
А финалните изречения от този коментар-думи на рядко инфантилен и нискообразован човек,за огромно съжаление....

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 30 яну 2014 20:17

smoothc,кажи ми какъв е смисъла да се вихриш тук след този мач?Дръж се по културно,добро момче си не ме разочаровай.
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 30 яну 2014 20:37

Sardukar написа:Срещу Ман Сити ще се играе за победа. Нямам търпение да им чупим сурите и всички спукани капути, които са обида за футбола, защото го гледат, а дори и коментират, ще се покрият по дупките си!

ПП Играчите и Моуриньо нямат право на грешка при оставащите домакински срещи!

Дано си прав,защото ако не беше този Х с УХ можеше и равенство на Етихад да ни устройва,но нещата се промениха.Интересно ми е дали ще започнем с Матич и Рами,или ще се заложи на Франк или Микел примерно.Предполагам по-вероятно е първото :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Челси”