Шампионска лига: Челси - Порто (21:45) Сряда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Re: Шампионска лига: Челси - Порто (21:45) Сряда

Мнениеот Nomer_9 » 09 дек 2015 23:55

Soulen написа:
Nomer_9 написа:
Soulen написа:
Nomer_9 написа:
Soulen написа:Мачкай БОГ МОУ затваряй устите на болните хейтъри :o :lol: :lol: :mrgreen:

Ей палячо, къде беше след 8 те загуби във ВЛ? КЪде беше след мача с Борнемут? Тва ни е първия читав мач за сезона. Дай пине два да станат, пък после квалифицирай кой е хейтър и кой "разбирач" като тебе...като некви момипенца сте емоционални. Грам мисъл не вкарвате като пишете...

Явно не знаеш за изявите на един потребител с ментални проблеми във форума на Ливърпул :mrgreen:

И все пак миналия месец скандирах дружно с 40 000 фена ЖОЗЕ МОУРИНЬО, ЖОЗЕ МОУРИНЬО, ЖОЗЕ МОУРИНЬОООО И STAND UP FOR THE SPECIAL ONE :)

Нека стои бе...то ше си покаже. Накрая ще си говорим. Не забравяй обаче,че никой не е по голям от Челси...

Така е. Аз МОУ го искам до края на сезона. След това е времето за промяна. Какво по-хубаво от това да ни донесе ушатата и да ни спаси от изпадане. Нека постигне последните си големи успехи начело на Челси, а след това ще му мислим 8-)

Уважавам оптимизма ти, нооо това с ушатата този път няма как да стане...
Последна промяна от Nomer_9 на 09 дек 2015 23:55, променено общо 1 път.
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 дек 2015 23:57

Между другото единствените тегави отбори на 1/8финала са ПСЖ и Ювентус. Най-желан е Гент за мен.

Предстои мощно подценяване от останалите отбори. Чакам пак да се молят да се паднат с нас като едно време :twisted:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2015 23:57

Спорете с тези, възгледи и хипотези, но не се обиждайте персонално.
Всички сме от един отбор, макар и понякога да виждаме различни пътища за развитие.

Нека вметнем, че за н'екъв мач от груповата фаза праЙм по 10+ страници, а другите раздели на чуждестранните тимове във форума, сбират средно по толкова мнения. :lol: 8-) :geek:

ЧЕЛСИ си ЧЕЛСИ !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 дек 2015 00:01

Nomer_9 написа:
Soulen написа:
Nomer_9 написа:
Soulen написа:
Nomer_9 написа:
Soulen написа:Мачкай БОГ МОУ затваряй устите на болните хейтъри :o :lol: :lol: :mrgreen:

Ей палячо, къде беше след 8 те загуби във ВЛ? КЪде беше след мача с Борнемут? Тва ни е първия читав мач за сезона. Дай пине два да станат, пък после квалифицирай кой е хейтър и кой "разбирач" като тебе...като некви момипенца сте емоционални. Грам мисъл не вкарвате като пишете...

Явно не знаеш за изявите на един потребител с ментални проблеми във форума на Ливърпул :mrgreen:

И все пак миналия месец скандирах дружно с 40 000 фена ЖОЗЕ МОУРИНЬО, ЖОЗЕ МОУРИНЬО, ЖОЗЕ МОУРИНЬОООО И STAND UP FOR THE SPECIAL ONE :)

Нека стои бе...то ше си покаже. Накрая ще си говорим. Не забравяй обаче,че никой не е по голям от Челси...

Така е. Аз МОУ го искам до края на сезона. След това е времето за промяна. Какво по-хубаво от това да ни донесе ушатата и да ни спаси от изпадане. Нека постигне последните си големи успехи начело на Челси, а след това ще му мислим 8-)

Уважавам оптимизма ти, нооо това с ушатата този път няма как да стане...

Топка е, не се знае :)

Вярвам, че можем да постигнем много въпреки ужасното ни положение.

Регър, може да вътвориш ред, съжалявам, че и аз се хванах на провокациите на оня, просто ми писна да обижда феновете с различно виждане. Такива са вредни и не се ли вземат мерки, ще станем като форума на река Мърси.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 10 дек 2015 00:04

ChelseaFUN написа:
Nomer_9 написа:
Soulen написа:
Nomer_9 написа:

Батко, излез от филма, моля ти се. Гледах да не се меся, ама бива ли чак дотолкова да си влезнал в него. Щом чак на мен ми омръзна, смятай. Какво ми разсъждаваш като нек'ъв политик тука? Подкрепяй Челси и т'ва е. Нито си им мениджър, нито няк'ъв от персонала там. ТИ си просто един фен(спести си нещата за това, че имаш право да си изкажеш мнението, защото си фен, даже няма ти отговарям, сам си отговори защо).
П.П: И сега нека се изкажа относно мача. Добър мач, впечатление ми направиха крилата днес. Вървят ли крилата - върви и играта. Нещо съм разочарован от Коста, много пропусна, ня'кво мудно го раздава, не знам на какво се дължи това, дано се съвземе.

Батко, това, че не викам само Аааа Ууу Уауууу, ли означава че съм във филм? Или това, че изказвам мненията си с някви доза разсъждения, идеи и анализи? Не е ли затова тоя форум? Или е само за емоционални фенчета дето в речника им има само "Оле". ?
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2015 00:08

THE G.A.M.E написа:Спорете с тези, възгледи и хипотези, но не се обиждайте персонално.
Всички сме от един отбор, макар и понякога да виждаме различни пътища за развитие.

Нека вметнем, че за н'екъв мач от груповата фаза праЙм по 10+ страници, а другите раздели на чуждестранните тимове във форума, сбират средно по толкова мнения. :lol: 8-) :geek:

ЧЕЛСИ си ЧЕЛСИ !

Това е щото голяма част от феновете на Челси са с банове и рядко можем да се съберем всички 8-) По обясними причини, естествено :) Какво да ги правиш, тролове 8-) Останаха само тоталните лаици да ръсят мозък и пърхот в прекрасния ни форум 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 10 дек 2015 00:12

Доволен съм :mrgreen: Всички се стараха,не се върнахме след първия гол,имахме положения и никой,ама никой не спести сили.
Диего откъм старание му давам 11/10,но не може да си ЦН в Челси и да не можеш да вкараш поне едно от трите чисти положения,които му се откриха.Браво и на Чакър,че така бързо го "усмири" с жълтия картон - хубав пример за съдиите на Острова,които го оставят да си развява коня и сами си правят мачовете трудни.Без Фабрегас в центъра сме друг отбор.Харесвам испанчето,но с тази му игра единственото място,което заслужава,е на скамейката зад Жозе.Поздравления и за португалеца,засега спасява положението чрез ШЛ.

Ако обаче не бием Лестър,оставката на Моуриньо трябва да бъде неизбежна.Опасявам се,че днес им запари на играчите заради ШЛ и в срещу Лестър ще видим познатата игра,или по-скоро липсата на такава.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 дек 2015 00:12

Фади, успех с прахосмукачката :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 дек 2015 00:15

JackPackage написа:Фади, успех с прахосмукачката :lol: :mrgreen:

Аз ще си легна след малко, ама утре ще играят по-сериозни уреди, щото почна да ми омръзва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 10 дек 2015 00:18

Нека да има интрига,та да живне малко форумът ни :lol:
Ако повторим 2012 и изхвърлим за втори път Тотнъм,ще е ЕПИЧНО :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Челси”