ПЛ: Хъл Сити - Челси, Събота 11.01.2014 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: ПЛ: Хъл Сити - Челси, Събота 11.01.2014 г.

Мнениеот Santiago Munezz » 11 яну 2014 16:58

Angel CFC написа:На мен ми прави впечатление, че халфовете ни не играят с нападателя! Единственият, който търсеше ЦН, бе Давид Луиз и то с дълги подавания!

Торес вкара единственото положение, което сам си създаде! През другото време опитваше да събира високите топки, да ги сваля за халфовете и да търси и отваря пространства, както в случая с пропуска на Оскар!

ПП И това не е само днес :!:

А на мен ми прави впечатление, че халфовете ни се спукват да вкарват и че оглавихме Премиершип.Факт!Всичко друго е щракане по клавиатурите 8-)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 яну 2014 16:58

Nomer_9 написа:
CTAHKO написа:
Stahlgewitter написа:Кой беше против Торес?:)

А къде отидоха хейтърите на Моуриньо 8-)

Не разбирам защо тези като мен, които коментират някои действия на Моу и изказват несъгласие с тях се превръщат в "хейтъри" ... ???
Не би трябвало да е така ... аз няколко пъти съм изказвал предаността си към Моу, но това не ми пречи, когато не съм съгласен с някои негови решения да го споделям, аргументирайки се ... ;)

Това което се опитвам да кажа е да имате повече вяра в мениджъра 8-) Нямаме право да коментираме действията му, тъй като нито ти, нито аз сме присъствали на тренировките, не знаем на кой футболист, какво му е физическото състояние, не знаем и какви са силните и слабите страни на съперника срещу когото ще играем и кой би свършил по-добра работа срещу даденият отбор 8-) За всички тези компоненти(предполагам че съм пропуснал някои) се грижи екип от поне 5-6 човека и ако едн не си свърши работата, нещата не стават ;) Моуриньо е човека, който събира, систематизира и анализира подадените му данни и на тази база избира схема, стратегия и изпълнители 8-) Стига толкова с безплатната лекция :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 11 яну 2014 17:04, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 11 яну 2014 16:58

THE G.A.M.E написа:Човек да се чуди, дали да се радва, или да е недоволен. :lol:

По-моему, ако продължаваме с подобен подход към такива мачове, ще ни намерят цаката рано или късно.

Иначе рутинна победа, но малко е изнервящо да чакаме някой индивидуален проблясък на хората ни в атака.
Днес и 2-та ни гола бяха след индивидуални прояви... А единствените изработени положения, бяха пропуснати... В случая от Оскар.
А същият трябваше да бъде сменен от Мата още към 70-та - 75-та мин.

А аз съм изненадан за пореден път, приятно, от Вилиан.
Бразилчето се представи слабо през първите 45 мин. но през вторите, отново бе човекът, който бе навсякъде.

Айде да идват мачовете срещу стойностните отбори, че да се порадваме на малко-по-силен и качествен футбол от нашите. :mrgreen:

Дам, абсолютно съгласен съм с всичко написано от теб. Оскар-чо беше доста разсеян днес и трябваше да бъде сменен от Мата. Сега съм сигурен, че Моуриньо пак ще го питат дали ще продават испанеца. И за Вилиан си много прав, че първото му полувреме беше доста слабо...

Ако изключим грешката на Тери през първото полувреме, в защита бяхме перфектни. Личи си, че синхронът между капитана и Кейхил е много силен. Интересно е да видим дали срещу Ман Юнайтед Моуриньо ще направи някакви ротации. Очаква се при тях Ван Перси да се завърне в игра тогава, така че определено ни чака интересен мач.

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 11 яну 2014 17:03

Angel CFC написа:На мен ми прави впечатление, че халфовете ни не играят с нападателя! Единственият, който търсеше ЦН, бе Давид Луиз и то с дълги подавания!

Торес вкара единственото положение, което сам си създаде! През другото време опитваше да събира високите топки, да ги сваля за халфовете и да търси и отваря пространства, както в случая с пропуска на Оскар!

+1
[center][wrapimg=]https://24.media.tumblr.com/e9c0cb2523bca27dadd5c580af164e55/tumblr_myzjdwuZ091r3p0vko1_500.gif[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/5300316cc0d8a21ef5d3b30bac0e2fa2/tumblr_mx86o6h3ch1r30r4xo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 11 яну 2014 17:04

Keyser Soze написа:
THE G.A.M.E написа:Човек да се чуди, дали да се радва, или да е недоволен. :lol:

По-моему, ако продължаваме с подобен подход към такива мачове, ще ни намерят цаката рано или късно.

Иначе рутинна победа, но малко е изнервящо да чакаме някой индивидуален проблясък на хората ни в атака.
Днес и 2-та ни гола бяха след индивидуални прояви... А единствените изработени положения, бяха пропуснати... В случая от Оскар.

Бразилчето се представи слабо през първите 45 мин. но през вторите, отново бе човекът, който бе навсякъде.

Айде да идват мачовете срещу стойностните отбори, че да се порадваме на малко-по-силен и качествен футбол от нашите. :mrgreen:

Дам, абсолютно съгласен съм с всичко написано от теб. Оскар-чо беше доста разсеян днес и трябваше да бъде сменен от Мата. Сега съм сигурен, че Моуриньо пак ще го питат дали ще продават испанеца. И за Вилиан си много прав, че първото му полувреме беше доста слабо...

Ако изключим грешката на Тери през първото полувреме, в защита бяхме перфектни. Личи си, че синхронът между капитана и Кейхил е много силен. Интересно е да видим дали срещу Ман Юнайтед Моуриньо ще направи някакви ротации. Очаква се при тях Ван Перси да се завърне в игра тогава, така че определено ни чака интересен мач.

Перси отпада, пак е разтегнал на същото место! Май няма да рита 6 седмици!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 яну 2014 17:04

От какво може да си недоволен,та тия нямаха нито едно чисто положение,та даже и едно разбъркване пред нашата врата не допуснахме,изцяло контролирахме нещата,а Моу сякаш беше планирал нещата до последния детайл абе победа типично по шампионски.Да не говорим,че в последните 6 мача имаме само 1 допуснат гол.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 11 яну 2014 17:06

Keyser Soze написа:

тц, Ван Персито пак се е контузил. Рууни също не е сигурен за мача.
[center][wrapimg=]https://24.media.tumblr.com/e9c0cb2523bca27dadd5c580af164e55/tumblr_myzjdwuZ091r3p0vko1_500.gif[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/5300316cc0d8a21ef5d3b30bac0e2fa2/tumblr_mx86o6h3ch1r30r4xo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 11 яну 2014 17:07

Santiago Munezz написа:

А на мен ми прави впечатление, че халфовете ни се спукват да вкарват и че оглавихме Премиершип.Факт!Всичко друго е щракане по клавиатурите 8-)

Просто опитвам, аргументирано да парирам мрънкането по футболистите на Челси! Не, че аз не храня от време на време! :mrgreen:

ПП Нали форумът е да щракаме! :!:

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 11 яну 2014 17:07

Cити няма да изпусне титлата, пределно ясно. Ще е осирането на десетилетието с тоя състав да не станат шампиони. Челси бие на мускули, по моуриньовски. Иначе не играят кой знае какво. Индивидуални проблясъци на хора като Азар, Вилиян, Оскар чат-пат, Торес понякога също и т.н. им печелят точките. Cити играе тотален футбол, особено у дома. Няма база за сравнение. ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 яну 2014 17:08

Е какво толкова ги къдрите, да ви се чуди човек :? При предния престой на Моуриньо си взимахме 80-90% от мачовете с 1 гол между 60-та и 80-та минута. Сега като гледам, нещата не са по-различни 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Челси”