ПЛ: Хъл Сити - Челси, Събота 11.01.2014 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ПЛ: Хъл Сити - Челси, Събота 11.01.2014 г.

Мнениеот Rofles » 11 яну 2014 16:45

Santiago Munezz написа:
Rofles написа:3:2

boabbb написа:Леко и технично 2:1 за Хъл. Много тегав домакин са тия - спомнете си какво се случи на Ливърпул, а Челси тях на моста не е като да са ги надиграли ;)

Който Не го разбира футболчето, Не го разбира.Когато фактите говорят, няма какво повече да се добави!
Иначе за мача какво да се каже,леко и без много напрежение си ги ушихме,поредната тактическа лекция на Моу 8-)

Познал съм, че ще вкарате 2 гола, факт ли е ? Факт е. Ти какво позна футболен гений ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 11 яну 2014 16:45

CTAHKO написа:
Stahlgewitter написа:Кой беше против Торес?:)

А къде отидоха хейтърите на Моуриньо 8-)

Не разбирам защо тези като мен, които коментират някои действия на Моу и изказват несъгласие с тях се превръщат в "хейтъри" ... ???
Не би трябвало да е така ... аз няколко пъти съм изказвал предаността си към Моу, но това не ми пречи, когато не съм съгласен с някои негови решения да го споделям, аргументирайки се ... ;)
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 яну 2014 16:47

Nomer_9 написа:
CTAHKO написа:
Stahlgewitter написа:Кой беше против Торес?:)

А къде отидоха хейтърите на Моуриньо 8-)

Не разбирам защо тези като мен, които коментират някои действия на Моу и изказват несъгласие с тях се превръщат в "хейтъри" ... ???
Не би трябвало да е така ... аз няколко пъти съм изказвал предаността си към Моу, но това не ми пречи, когато не съм съгласен с някои негови решения да го споделям, аргументирайки се ... ;)

Не се засягай:)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 яну 2014 16:48

Човек да се чуди, дали да се радва, или да е недоволен. :lol:

По-моему, ако продължаваме с подобен подход към такива мачове, ще ни намерят цаката рано или късно.

Иначе рутинна победа, но малко е изнервящо да чакаме някой индивидуален проблясък на хората ни в атака.
Днес и 2-та ни гола бяха след индивидуални прояви... А единствените изработени положения, бяха пропуснати... В случая от Оскар.
А същият трябваше да бъде сменен от Мата още към 70-та - 75-та мин.

А аз съм изненадан за пореден път, приятно, от Вилиан.
Бразилчето се представи слабо през първите 45 мин. но през вторите, отново бе човекът, който бе навсякъде.

Айде да идват мачовете срещу стойностните отбори, че да се порадваме на малко-по-силен и качествен футбол от нашите. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 яну 2014 16:51

Rofles написа:Познал съм, че ще вкарате 2 гола, факт ли е ? Факт е. Ти какво позна футболен гений ?

Честито,половината от резултата си го познал,другата половина и нея за много малко да я познаеш,само за някакви си 3 гола дето Хъл неможаха да ги вкарат те издъниха :mrgreen: 8-)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 яну 2014 16:52

THE G.A.M.E написа:Човек да се чуди, дали да се радва, или да е недоволен. :lol:

По-моему, ако продължаваме с подобен подход към такива мачове, ще ни намерят цаката рано или късно.

Иначе рутинна победа, но малко е изнервящо да чакаме някой индивидуален проблясък на хората ни в атака.
Днес и 2-та ни гола бяха след индивидуални прояви... А единствените изработени положения, бяха пропуснати... В случая от Оскар.
А същият трябваше да бъде сменен от Мата още към 70-та - 75-та мин.

А аз съм изненадан за пореден път, приятно, от Вилиан.
Бразилчето се представи слабо през първите 45 мин. но през вторите, отново бе човекът, който бе навсякъде.

Айде да идват мачовете срещу стойностните отбори, че да се порадваме на малко-по-силен и качествен футбол от нашите. :mrgreen:

Овикал ги е Моу със сигурност.
Изображение

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 11 яну 2014 16:52

На мен ми прави впечатление, че халфовете ни не играят с нападателя! Единственият, който търсеше ЦН, бе Давид Луиз и то с дълги подавания!

Торес вкара единственото положение, което сам си създаде! През другото време опитваше да събира високите топки, да ги сваля за халфовете и да търси и отваря пространства, както в случая с пропуска на Оскар!

ПП И това не е само днес :!:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 11 яну 2014 16:55

Santiago Munezz написа:
Rofles написа:Познал съм, че ще вкарате 2 гола, факт ли е ? Факт е. Ти какво позна футболен гений ?

Честито,половината от резултата си го познал,другата половина и нея за много малко да я познаеш,само за някакви си 3 гола дето Хъл неможаха да ги вкарат те издъниха :mrgreen: 8-)

Факт ! Приемам поздравленията иначе :) 8-)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 яну 2014 16:55

Angel CFC написа:На мен ми прави впечатление, че халфовете ни не играят с нападателя! Единственият, който търсеше ЦН, бе Давид Луиз и то с дълги подавания!

Торес вкара единственото положение, което сам си създаде! През другото време опитваше да събира високите топки, да ги сваля за халфовете и да търси и отваря пространства, както в случая с пропуска на Оскар!

ПП И това не е само днес :!:

Това дето си го описал по-горе се казва СТИЛ.Свиквайте му.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 яну 2014 16:56

Rofles написа:
Santiago Munezz написа:

Факт ! Приемам поздравленията иначе :) 8-)

Следващия мач няма да ти е много весело:)
Изображение

Върни се в “Челси”