Диема и пристрастията към Ман Ю
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- liverpul11
- Контакти:
Re: Диема и пристрастията към Ман Ю
Ами 90% от света са фенове на МАНЧЕСТЪР ЮНАИТЕД, останалите 10 са просто объркани
- Alternative
- Контакти:
liverpul11 написа:Ами 90% от света са фенове на МАНЧЕСТЪР ЮНАИТЕД, останалите 10 са просто объркани
Това беше вица на денят!

Angoff написа:Извинете коментаторите на диема и повечето фенове , че Абрамович не дойде по-скоро в Челси та да има фенчета по-рано ...иначе я имаше 10-ина в цялата страна я не
Ми прав си...
- plovdivchanina
- Контакти:
Мен ми е интересно дали има още някой, който да мисли, че Борсилав Борисов, Георги Драгоев са от Арсенал и Ивайло Даскалов е от Блекбърн и тримата са луди фенове на Юнайтед, като особенно Борисов явно си изразява пристрастията, което много дразни. Тренев също е за Юнайтед и може ми и другите са за Юнайтед, но понякога просто прекаляват с пристарстията си. Аз съм фен на Челси още преди Абрамович и мога да кажа, че отборът си беше велик и тогава с играчи като Виали, Дзола, Хаселбанк.

-
AnalBreaker
- Контакти:
Тренев е фенче на Пуул.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Само да попитам . От тази сутрин ли гледате диема - коментаторите са от Ман заради Бербатов , иначе преди това не показваха пристрастия.
Всеки си има право на пристрастия, но за мен хората работещи в ДИЕМА са най-добрите в България с най-добрите коментатори. Понякога ми се повръща от коментари по БНТ или Ринг.. А си знаете къде ще предават световното.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
liverpul11 написа:Ами 90% от света са фенове на МАНЧЕСТЪР ЮНАИТЕД, останалите 10 са просто объркани
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
plovdivchanina написа:Мен ми е интересно дали има още някой, който да мисли, че Борсилав Борисов, Георги Драгоев са от Арсенал и Ивайло Даскалов е от Блекбърн и тримата са луди фенове на Юнайтед, като особенно Борисов явно си изразява пристрастията, което много дразни. Тренев също е за Юнайтед и може ми и другите са за Юнайтед, но понякога просто прекаляват с пристарстията си. Аз съм фен на Челси още преди Абрамович и мога да кажа, че отборът си беше велик и тогава с играчи като Виали, Дзола, Хаселбанк.
Не те знам от кога гледаш английски футбол, но явно, че е от скоро. Това, че Виали е играл в края на кариерата си в "Челси" - не го прави легенда на клуба! Той по-скоро е легенда на "Ювентус". А пък за Дзола и Хаселбанк какво да говорим? Колко титли имат със сините, че ги причисли към тази категория? Айде малко да се съобразявате ако обичате! Кое им е пристрастното на коментаторите, че на мача на "Юнайтед" срещу "Съндърланд" тоя до края на мача не спря да повтаря, как можели "черните котки" да изравнят! Айде стига!!! А пък Борисов миналата седмица го възхваляваше Дрогба до небесата. Какво отиграване бил направил и че той бил в основата на победата на "Челси".(нямам нищо против Дрогба, много добър футболист) Е вие какво повече искате? Стига с тая злоба! Радвайте се на успеха на вашите любимци и толкова! И стига с това кой от кога е фен на даден отбор, никой не е станал такъв с раждането си, а някои са се родили по-рано, други по-късно - това е! Айде лека от мен.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
- batmanlive
абе нали там се подвизава най-големия провал в историята на футбола-митко флегмата,че затова са тия поклони.
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА