ВЛ: Саутхямптън - Челси /27.02.2016г./ 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Саутхямптън - Челси /27.02.2016г./ 17:00ч.
Йес беееееееееееееее
Взехме го
Измъчено, ама сладко 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- drogba_best
- Контакти:
Като за с 9 на терена толко можем, ако Азар не се постарае да имитира желание поне ....
Победа за Левски, победа за Челси ...
хубав ден !
абе само ме притеснява Челси да не се натискат за Лига Европа, не виждам смисъл от този турнир
само ФА къп би била добър вход за този турнир, иначе първенството да го забравим, предлагам аз ...
другата седмица в събота срещу Стоук Сити, 3-4 дни преди ПСЖ, ако видя повече от 4 титуляри в състава на Челси, значи Хидинк е глупак !
хубав ден !
абе само ме притеснява Челси да не се натискат за Лига Европа, не виждам смисъл от този турнир
само ФА къп би била добър вход за този турнир, иначе първенството да го забравим, предлагам аз ...
другата седмица в събота срещу Стоук Сити, 3-4 дни преди ПСЖ, ако видя повече от 4 титуляри в състава на Челси, значи Хидинк е глупак !
Много, много късмет. Но пък и беше време за малко и на нас да се усмихне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
rhaegar написа:Направо съм бесен на Хидинг.
Не можеш да му отречеш обаче, че е голям калитко.
-
THE G.A.M.E
Това беше един от онези мачове, след които се чудиш, какво се случи.
Определено не заслужавахме победата, но е повече от добре, че ги ударихме тия гнусяри по-възможно най-болезненият начин.
След голът на Фебрето диктувахме тотално нещата, но не искам да се сещам за "продукцията" ни преди това.
И все пак е време Гуус да започне да дава поетапно почивка на някои играчи.
Определено не заслужавахме победата, но е повече от добре, че ги ударихме тия гнусяри по-възможно най-болезненият начин.
След голът на Фебрето диктувахме тотално нещата, но не искам да се сещам за "продукцията" ни преди това.
THE G.A.M.E написа:
Мен много ме издразни. Вижда се, че не сме свежи, играем реално с 12-13 човека от месец насам. Ако не видим ротации срещу Стоук и то поне 5-6, срещу ПСЖ ще сме с изплезени езици още на полувремето.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ужасно първо полувреме,но второто ги натиснахме и мога да кажа,че заслужено победихме.Първия гол стана малко на късмет,но и това го има във футбола.Лошото е,че не знаем какво да правим когато отбора се е затворил добре отзад и няма пространства.
-
true blue 71
- Контакти:
Има и такива мачове и най - хубавото е, че се печелят. Програмата е много натоварена И сега най - важен се очертава реваншът с ПСЖ. Нищо не е загубено в ШЛ , както и за Купата, където Евертън са един много неудобен и корав тим, но напълно преодолим.