Дрогба отново в Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Кралят се завърна!

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=09Icec6-N74[/youtube]
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
Голям футболист, само респект, заедно с Дзола са единствените легенди на Челси, които уважавам. (да си кажа, не съм толкова запознат с историята на отбора, така че се извинявам, ако някой се почувства обиден)
[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
Re: Дрогба отново в Челси
Кому са нужни тия совалки? Когато си тръгваше, голяма раздяла, голямо нещо. Ред сълзи, ред сополи. Прощални партита, специални пръстени, пунта мара. И съвсем скоро пак цъфваш. Не мога да го разбера това. Като си казал, че си тръгваш, че достатъчно си направил, искаш нещо ново, ами после, ако трябва и в Ипсуич отиди, но не се връщай.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Кому са нужни тия совалки? Когато си тръгваше, голяма раздяла, голямо нещо. Ред сълзи, ред сополи. Прощални партита, специални пръстени, пунта мара. И съвсем скоро пак цъфваш. Не мога да го разбера това. Като си казал, че си тръгваш, че достатъчно си направил, искаш нещо ново, ами после, ако трябва и в Ипсуич отиди, но не се връщай.
Ти голям го раздаваш, ама ако ти дават една шапка с пари дали ще направиш така?
[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
Една легенда се завърна.Успех Дидие ! Може да не играе много,но със сигурност,ще помогне с опита си.
Е Дрогба си осигури хубава пенсия 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Подписа за един сезон. Стефани, не е лошо да използваш своя мозък по-често.
Илияне, ти си много сложна личност, която вероятно един ден ще бъде обект на задълбочено изследване от страна на учените.
Значи твърдиш, че руснаците не ги обичат в Англия и веднага ни цапардосваш с факта, че рускиня купува премиера на Англия, за да си разцъка тенис с него.
Това ми звучи като: Аз не пия - каза той и надигна халба бира.
Освен това, много е жалко да се надяваш чуждото нещастие да ти донесе успех, защото си неспособен сам да стигнеш до върха. Поведение на лузър .
Значи твърдиш, че руснаците не ги обичат в Англия и веднага ни цапардосваш с факта, че рускиня купува премиера на Англия, за да си разцъка тенис с него.
Това ми звучи като: Аз не пия - каза той и надигна халба бира.
Освен това, много е жалко да се надяваш чуждото нещастие да ти донесе успех, защото си неспособен сам да стигнеш до върха. Поведение на лузър .