Истинският финал на ШЛ няма да е на 27 май
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- 2OLEGEND
- Контакти:
Re: Истинският финал на ШЛ няма да е на 27 май
Пожелавам ви успех с/у "карамелите" на финала...нека правдата възтъжествува

GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!
greedy написа:deadlymind написа:е направо ми напълниха душата.. пълна трагедия 93 минути, нито един удар във вратата, въртене като малоумни около наказателно и никаква идея какво да се направи. страхотно..
Еми и ти да играеш срещу 10 защитника в повечето време,който и да е няма да направи нищо
Колко свършиха Ливърпул и Реал? Май който не ги хване, той не бие Реал? Стига сте сравнявали бръшняните чували в Испания с английските отбори. Снощи не победи нито красивия, нито защитния футбол! Просто нямаше такъв...
Големият победител снощи беше норвежеца и УЕФА... ще спечелят няколко милиона повече.
Не отричам, че и Челси са си виновни, защото дадоха повод на съдията да ги пореже... бяха ли повели с 2:0 през първото полувреме мача отиваше на 4 или 5:0. Барса беше разкрита снощи, Ман Ю ще ги довършат!
Последна промяна от yasen на 07 май 2009 14:31, променено общо 1 път.
-
deadlymind
- Контакти:
ше отрека, разбира се. реал са апокалиптично безкадърни, това не е отворен футбол. това е трагедия. два мача срещу сериозен, правилно построен отбор -половин положение за 190 минути.
САМО ЛЕВСКИ!
yasen написа:greedy написа:deadlymind написа:е направо ми напълниха душата.. пълна трагедия 93 минути, нито един удар във вратата, въртене като малоумни около наказателно и никаква идея какво да се направи. страхотно..
Еми и ти да играеш срещу 10 защитника в повечето време,който и да е няма да направи нищоВиж какво става като има отворен футбол, приме - Рела М - Барса.Ще отречеш ли?
Колко свършиха Ливърпул и Реал? Май който не ги хване, той не бие Реал? Стига сте сравнявали бръшняните чували в Испания с английските отбори. Снощи не победи нито красивия, нито защитния футбол! Просто нямаше такъв...
Големият победител снощи беше норвежеца и УЕФА... ще спечелят няколко милиона повече.
НАй-добрите отбори в Европа тази година са 3 - Ман Ю,Барселона и Ливърпул.Няма какво да ти кажа повече.
prosto tehni4nijt futbol vze vruh sre6tu nedodjlanata igra na 11 koNj, koito sa visoKi po 2 metra i se razhojdat kato to4ilki po terena!!!Grogba stava da ore niva vpregnat kato vol, no ne i da igrae futbol...!!!essien dobre se spravj6e s halfovete na Barcelona, preborva6e gi uspe6no, NO TOVA NE E BORBA, A E FUTBOL!!!NE MOJE DA SE RU6I IGRATA V 2 POREDNI MA4A I DA SE NADJVA6 DA NE TI VKARAT GOL, A V NAPADENIE KAKVOTO STANE!!!
Къде се навъдиха тия дечурлига фенове на Челси!?!? Тва ми е най-странното. Гледат футбол от 5 години и вече се радват за Челси. Да имаше ЕДНА чиста дузпа на Пике срещу Анелка и това е. Тва е. Даде смешен червен картон на Абидал, при чиста симулация. Компенсира, като не даде дузпата. Нормално е. Всеки съдия го прави. Вчера Челси изиграха мача на живота си, ма просто трябваше да има малко логика в тоя футбол. Не зариди тези 2 мача, а зариди целия сезон, който прави Барса. Така че, съвсем заслужено Барса са на финал с другия най-заслужил отбор Ман Утд. Дори коментаторите снощи го казаха, че Барса си заслужиха мястото на финала. Вече на 27ми, каквото сабя покаже.
BPK написа:Къде се навъдиха тия дечурлига фенове на Челси!?!? Тва ми е най-странното. Гледат футбол от 5 години и вече се радват за Челси. Да имаше ЕДНА чиста дузпа на Пике срещу Анелка и това е. Тва е. Даде смешен червен картон на Абидал, при чиста симулация. Компенсира, като не даде дузпата. Нормално е. Всеки съдия го прави. Вчера Челси изиграха мача на живота си, ма просто трябваше да има малко логика в тоя футбол. Не зариди тези 2 мача, а зариди целия сезон, който прави Барса. Така че, съвсем заслужено Барса са на финал с другия най-заслужил отбор Ман Утд. Дори коментаторите снощи го казаха, че Барса си заслужиха мястото на финала. Вече на 27ми, каквото сабя покаже.
Брато ако във футбола имаше логика Холандия щеше да е 2 пъти световен шампион . Не пиши глупсти .
Ако кажеш , че Барса игра вчера красив футбол значи не си добре . Челси ги надигра тотално и ако не беше съдията не знам.
Днес всеки , който не е фен на Барселона мрази този клуб
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
-
THE G.A.M.E
И аз ако може да кажа нещо.....Челси заслужаваше мач реванш срещу Юнайтед......но съдбата не им го позволи ! Определено най силните отбори тази година в Шампионската лига бяха: Ман. Ю. и Челси ! Само абсолютен дилетант, би могъл да твърди друго !
Но пък, ако погледнем и другата страна на монетата.....преди няколко години, тази същата съдба, отне по същият брутален начин, както сега стори с Челси....та по същият начин, отне шанса на Барса, да се бори тогава, за купата на европейските шампиони.....така че, за съжеление, всичко се връща на този свят.
Но пък, ако погледнем и другата страна на монетата.....преди няколко години, тази същата съдба, отне по същият брутален начин, както сега стори с Челси....та по същият начин, отне шанса на Барса, да се бори тогава, за купата на европейските шампиони.....така че, за съжеление, всичко се връща на този свят.
greedy написа:deadlymind написа:е направо ми напълниха душата.. пълна трагедия 93 минути, нито един удар във вратата, въртене като малоумни около наказателно и никаква идея какво да се направи. страхотно..
Еми и ти да играеш срещу 10 защитника в повечето време,който и да е няма да направи нищоВиж какво става като има отворен футбол, пример - Рела М - Барса.Ще отречеш ли?
И тези десет защитника ти правят 5/6 голови положения и няколко неотсъдени дузпи!!!
- Al_Abrashev
- Контакти:
Нямаше нужда да го казваш като ти гледам червената петолъчка!greedy написа:НАй-добрите отбори в Европа тази година са 3 - Ман Ю,Барселона и Ливърпул.Няма какво да ти кажа повече.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това!