Коментаторите?!?!?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Коментаторите?!?!?!
В такъв смисъл звучеше...**** съм го в червения гей! 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Скукачев е анално податлив и не разбира от футбол.
W84me написа:"Има двама победители!" WTF? Ал.Сокачев след края на мача "Ливърпул продължава да пише история"!Нищо не става от тия...
Ами отиди ти да коментираш...... Или искаш Петър Василев или Витомир Саръиванов?!..
Пичове, чухте ли Сокачев при 2:2! Беше нещо подобно - "резултата е 2:2, остават още 20 мин, Ливърпул трябва да вкарат още 2 гола" !!!!!!!!!!!
не знам как да го коментирам това!
не знам как да го коментирам това!
- igor tomasic
- Контакти:
W84me написа:Аз ако съм няма да говоря за загубилия отбор,все едно е спечелил.Той не каза нищо за Челси
Тоя верно кво ми коментира само Лпоол, верно евала че не се предават , ама все пак Челси да не беше по слаб !? Blue is the colour , futbol is the game ...
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Фамозен мач... ФЕНОМЕНАЛЕН.Накрая Н\ъгог да вкара в последните минути когато Есиен изби от гол линията, и аз като не си бях направил сметка си мислех: \" ее какво толко и да не беше избил, 4-5 пак не уреждаше Ливърпул\" обаче като си сметнах головата разлика, накрая Ливърпул можеше да се класира по уникален начин с 5 гола на чужд терен.Обаче тоя мач е наравно с финала в Истанбул за мен.Ако не и даже тоя днеска да бие двубоя в Турция, въпреки онова беше финал все пак.
FC Barcelona - FC Chelsea 28.04
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
-
blue_ power1
- Контакти:
Абе не им обръщайте внимание на тия шматки,коментаторите,аз като гледам мач,може и да не слушам какво бръщолевят,но не се чуват агитките,за това не намалям звука,атмосферата е важна....
я хубаво си сметни головата разлика и пак кажи че при 4-5 и общо 7-6 тъпият ливърпул продължава.за нас феновете на барса е по-добре челси да е на следващата фаза
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
При 4-5,Ливърпул отпадаше,не знам какво си се заблудил...mormona написа:Фамозен мач... ФЕНОМЕНАЛЕН.Накрая Н\ъгог да вкара в последните минути когато Есиен изби от гол линията, и аз като не си бях направил сметка си мислех: \" ее какво толко и да не беше избил, 4-5 пак не уреждаше Ливърпул\" обаче като си сметнах головата разлика, накрая Ливърпул можеше да се класира по уникален начин с 5 гола на чужд терен.Обаче тоя мач е наравно с финала в Истанбул за мен.Ако не и даже тоя днеска да бие двубоя в Турция, въпреки онова беше финал все пак.
Save Ukraine!
мач който не се нуждае от коментар,мач спиращ дъха..и точно тоя "тъп" Ливърпул го направи такъв..кажете ми колко отбора след 1:3 първия мач биха се хвърлила така и с равитието на мача 2:2,3:2 че даже и след 4:4 не спираха да гонят и да се хвърлят да гонят победата пък била тя и за престиж вече накрая при 4:4 и кво сте се захванали за коментаторите..да w85.. или там какъвто беше колкото и да ти е неприятно именно Ливерпул с цялата си история и битки и характер който винаги са показвали и на което се дължат всичките им обрати,именно те пишат историята..в случая това беше с участието на 4елси,естествено за такъв спектакъл трябват и двата отбора да участват..поздравления за 4елси 4е продължават,но Ливърпул отпада с високо вдигната глава и всеки може да завижда за духа и характера на тези момчета 
За вас моряци ний живеем...