Коментаторите?!?!?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Коментаторите?!?!?!

Мнениеот W84me » 14 апр 2009 23:57

В такъв смисъл звучеше...**** съм го в червения гей! :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 15 апр 2009 00:02

Скукачев е анално податлив и не разбира от футбол.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 апр 2009 00:05

W84me написа:"Има двама победители!" WTF? Ал.Сокачев след края на мача "Ливърпул продължава да пише история"! :D Нищо не става от тия...

Ами отиди ти да коментираш...... Или искаш Петър Василев или Витомир Саръиванов?!.. :shock: .......... То нямаше какво да се коментира, и нямаше какво да кажат хората! Страшен футбол, страшен мач, спиращ дъха просто......

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 15 апр 2009 00:09

Пичове, чухте ли Сокачев при 2:2! Беше нещо подобно - "резултата е 2:2, остават още 20 мин, Ливърпул трябва да вкарат още 2 гола" !!!!!!!!!!!
не знам как да го коментирам това!

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 15 апр 2009 00:10

W84me написа:Аз ако съм няма да говоря за загубилия отбор,все едно е спечелил.Той не каза нищо за Челси :!:

Тоя верно кво ми коментира само Лпоол, верно евала че не се предават , ама все пак Челси да не беше по слаб !? Blue is the colour , futbol is the game ... :P
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 15 апр 2009 00:15

Фамозен мач... ФЕНОМЕНАЛЕН.Накрая Н\ъгог да вкара в последните минути когато Есиен изби от гол линията, и аз като не си бях направил сметка си мислех: \" ее какво толко и да не беше избил, 4-5 пак не уреждаше Ливърпул\" обаче като си сметнах головата разлика, накрая Ливърпул можеше да се класира по уникален начин с 5 гола на чужд терен.Обаче тоя мач е наравно с финала в Истанбул за мен.Ако не и даже тоя днеска да бие двубоя в Турция, въпреки онова беше финал все пак.

FC Barcelona - FC Chelsea 28.04 ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 15 апр 2009 00:33

Абе не им обръщайте внимание на тия шматки,коментаторите,аз като гледам мач,може и да не слушам какво бръщолевят,но не се чуват агитките,за това не намалям звука,атмосферата е важна....

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 15 апр 2009 00:36

я хубаво си сметни головата разлика и пак кажи че при 4-5 и общо 7-6 тъпият ливърпул продължава.за нас феновете на барса е по-добре челси да е на следващата фаза
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 15 апр 2009 00:36

mormona написа:Фамозен мач... ФЕНОМЕНАЛЕН.Накрая Н\ъгог да вкара в последните минути когато Есиен изби от гол линията, и аз като не си бях направил сметка си мислех: \" ее какво толко и да не беше избил, 4-5 пак не уреждаше Ливърпул\" обаче като си сметнах головата разлика, накрая Ливърпул можеше да се класира по уникален начин с 5 гола на чужд терен.Обаче тоя мач е наравно с финала в Истанбул за мен.Ако не и даже тоя днеска да бие двубоя в Турция, въпреки онова беше финал все пак.

FC Barcelona - FC Chelsea 28.04 ;)
При 4-5,Ливърпул отпадаше,не знам какво си се заблудил...
Save Ukraine!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 15 апр 2009 00:47

мач който не се нуждае от коментар,мач спиращ дъха..и точно тоя "тъп" Ливърпул го направи такъв..кажете ми колко отбора след 1:3 първия мач биха се хвърлила така и с равитието на мача 2:2,3:2 че даже и след 4:4 не спираха да гонят и да се хвърлят да гонят победата пък била тя и за престиж вече накрая при 4:4 и кво сте се захванали за коментаторите..да w85.. или там какъвто беше колкото и да ти е неприятно именно Ливерпул с цялата си история и битки и характер който винаги са показвали и на което се дължат всичките им обрати,именно те пишат историята..в случая това беше с участието на 4елси,естествено за такъв спектакъл трябват и двата отбора да участват..поздравления за 4елси 4е продължават,но Ливърпул отпада с високо вдигната глава и всеки може да завижда за духа и характера на тези момчета :shock:
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Челси”