Английският национал Франк Лампард ще бъде първият трансферен удар за Жозе Моуриньо, ако португалецът поеме отбора на Реал Мадрид след края на сезона. Според медиите в Испания, наставникът на Интер е сигурният заместник на Мануел Пелегрини, който ще бъде отстранен от поста през лятото.
Английският таблоид Daily Mail съобщава в днешното си издание, че футболистът на Челси ще струва на „белия балет” около 30 млн. паунда – сума, която не би представлявала проблем за президента на Реал Флорентино Перес.
„Моуриньо винаги е обичал Франк. Той ще трябва да мисли дълго, ако Моуриньо го пожелае в Мадрид. Лампард бележи изключително много за полузащитник и това би било атрактивно за Реал. Подобен трансфер би бил чудесен завършек за кариерата на Франк след световното първенство тази година”, заяви анонимен източник пред вестника.
Лампард се превърна в истинска легенда за Челси през последните години, но предложение от 30 млн. паунда трудно би го задържало на „Стамфорд Бридж”. Както е известно приоритетна цел за „сините” това лято ще бъде аржентинецът Кун Агуеро, чиято цена е 40 млн. паунда.
Преди две години Моуриньо се опита отново да привлече Лампард в Интер, но тогава английският национал взе решение да остане в Лондон и подписа нов контракт с настоящия си отбор.
Поне според мен това са глупости. Лампард е легенда за Челси, един от играчите, които правят този отбор велик. Не мисля, че парите на Реал Мадрид го интересуват. Той не веднъж е доказвал, че сърцето му е синьо, а пък не мисля, че той струва само 30 млн. Чакам вашите мнения
Гонг: Лампард-първа цел за Моуриньо в Реал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
Гонг: Лампард-първа цел за Моуриньо в Реал
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D
Re: Гонг: Лампард-първа цел за Моуриньо в Реал
Много пари за 32-годишен футболист. Супер нереално
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Daily Mail = Full SHIT !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Тея 30 млн биха изкушили Романката , ще си избие парите за Агуро! Но по-добре да се раздели с Балак , Джо Коул , Ферейра , Карвалъо , Белети и може би Анелка . И след 4-5 месеца ще си спести 30 милиона от заплати !
- fabregas_949
- Контакти:
Моуриньо в Реал
Това обезсмисля останалата част от "информацията"...

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]