Ливърпул- Челси 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Linkydj
Контакти:

Re: Преди Ливърпул- Челси

Мнениеот Linkydj » 30 апр 2010 19:11

marmi52 написа:8-)
С кои футболни аргументи Ливърпул ще спрат Челси ?! ;)
Лондончани са с класа поне над мърсисайдци ....
Единствено ,ако бруталната машина за пари, наречена букмейкърски залагания в световен мащаб, реши нещо друго, тогава Манчестър Юнайтед може да станат отново шампион .... :lol:
С игра няма как да стане ! Просто Челси са най-добрите тази година в Англия !

Нещо повече - ако Челси не бяха срещнали единствения човек, който знае как да ги победи Жозе Специалния .... сините от Лондон щяха да вдигнат и купата на Шампионска лига ! 8-)
Челси е най-добрият отбор в Европа тази година !

Добре как така хем са най-добри в европа , хем специалния може да ги победи и Интер съответно ги победиха :lol: , значи аз се сещам поне за още 2 отбора, които са по -добри от тях.

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 30 апр 2010 19:25

като фен на ливърпул, мога да честитя поредната титла на юнайтед... :roll:
YNWA!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 апр 2010 19:42

Абсурд Ливърпул да "легнат" !
Точно те, които за тях честа и реномето са над точките ......нека се сетим, какво пеят феновете на Анфийлд, преди всеки мач ? ! ?
Мача ще е кървав, тежък и непредвидим !
Дори и на мускули ...."Мърсисайдци" са опасни !
Все пак .....качеството и формата са на страната на "Сините" от Лондон.
Колкото и да искат да го забравят тоя мач в четвъртък вечер, на "Червените" ще им тежи ....не толкова психически ( все пак, насреща ще е един от най омразните им отбори през последните 10-15 години ) ...колкото физически, все пак, 120 мин. не са малко !
Аз искам ...."Сините" най после да покажат оня прочут характер от "ерата Моуриньо", щото без него .....няма да стане !
Това може да е шампионският мач за Челси .....сигурен съм, че ако го вземат, на 99% са шампиони !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 апр 2010 20:35

Трудна победа за Челси - от сорта на 0:1 или 1:2...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 01 май 2010 15:36

Уауу в каква невероятна форма са Челси :lol: :lol: Видехме ги срещу Тотнъм колко са добри и непобедими :evil: После биха смешния отбор на Стоук и вече си поверваха че са във страхотна форма и нищо неможе да ги спре ,обаче Пуул не е Стоук и не си мислете че ще биете пак със 7 на 0 ;) :lol: обаче за съжалени Пуул са трагични тоя сезон и най-вероятно ше паднат :Х обаче съм сигурен че няма да е толко лесно колкото си мислят сички

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 02 май 2010 11:50

Ще стане здрав мач,дано ЧЕЛСИ победи :twisted:

COME ON CHELSEA !!!

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 02 май 2010 15:30

линк
Славия София

Pro.Daeg
Контакти:

Re: Ливърпул- Челси 0:2

Мнениеот Pro.Daeg » 02 май 2010 20:22

6 от 6 не е зле срещу Топ 4
Дубъл над Манчестър Ю, Арсенал, Ливърпул е добър атестат за класа !
Сега конкретно за двубоя.
Лично аз съм изненадан от безъбия Ливърпул макар ,и че играха 120 минути срещу Атлетико Мадрид във четвъртък очаквах много по-силен Ливърпул.
Първите 30 минути бяха по-добри за тях но Челси бе перфектен във защита .
Много съм впечатлен и изненадан от играта на Балак и то във втори пореден мач (след Стоук Сити миналия уикенд).
Анелка доста се изгуби във мача освен асистенцията при втория гол на Франки Лампард .
Като цяло целия отбор направо прекрасен мач особено втората част. Преди подаръка на Стивън Джерард , Анчелоти имаше защо да бъде бесен.
Сега да започнем анализа на всички 11 по-постове .
Петр Чех почти нямаше работа през двубоя , тъй като Алекс и Тери не оставиха шанс на Дирк Каут и на останалите играчи на Ливърпул.
Иванович за пореден път изигра прекрасен двубой във защита като този път не се включваше толкова във предни позиций. Алекс и Тери както вече стана дума оформиха прекрасна двойка и Р.Карвальо трябва много да се притеснява за мястото си. Ашли Коул също бе на ниво а и нямаше много включвания по-левия фланг но се справи добре със Райън Бабел обезличиго преди ,холандеца' да се премести от ляво.Балак се справи просто брилянтно. Калу и Малуда помаха както във защита така и във нападение. Като може би Калу имаше повече положения и включвания от Малуда.
Лампард отново беше на ниво може би не като онова 7:0 срещу Стоук но все пак вкара гол имаше огромна роля във днешния успех над Ливърпул така ,че Лампс отново беше на високо ниво. Анелка се изгуби както казах. Дрогба отново беше брилянтен както във нападение така и във защита.
Титлата е във ръцете ни остава само да я вдигнем следващия уикенд.
Отваряйте шапканското момчета .................

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Ливърпул- Челси 0:2

Мнениеот JackPackage » 03 май 2010 09:14

Браво на Челси, поредния силен мач с/у отбор от Топ 4 и 6/6 - и евентуалната титла ще е най-заслужената последните години, що се отнася до мачовете м/у Големите!
Що се отнася до мача - очаквано Челси изчака своя шанс първото полувреме, възползва се от него - отличен Дидие с/у Пуул отново отбеляза ;) , а второто полувреме изпуснахме да разгромим беззъбия и уморен състав на Ливърпуул, като междувременно се подмина дузпа за Челси и червен картон за Лукас в продължението на първата част, но както и да е... 8-)
Сега остава да не подценяваме мача с Уигън, да завършим сезона с една убедителна победа и да поставим рекорд по отбелязани голове от създаването на Премиершип (рекорда е 97 на Юнайтед от 1999/2000)!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Върни се в “Челси”