Челси- Стоук Сити 7:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Челси- Стоук Сити 7:0

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 апр 2010 11:41

MuFc1878 написа:Честита титла. Бяхте с една идея по-постоянни в играта си през сезона. Заслужихте си трофея.

[offtopic]6-те точки са ви в кърпа вързани. Скаузърите едва ли ще получат по-добър шанс да прецакат вечния си съперник.[/offtopic]

Благодаря за титлата ....но не бързай още !
Според мен, мача на Анфийлд, ще е на метър кожа .....и литър кръв !
Все пак ....съперничеството между Ливърпул и Челси, не е от вчера ....има си сериозна история.
Е, не като вашата .....но смятам, че Ливърпул ще скочат !
Рано е още ....да ни честитиш титлата ..... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Преди Челси- Стоук Сити

Мнениеот marmi52 » 26 апр 2010 13:42

beloto_boro написа:
marmi52 написа::mrgreen:
Минутата е 92-ра. Резултатът е 7:0 за Челси ! :shock:
Коментаторът : "Като цяло Челси днес играха добре !" :shock: :o :roll:

Такива като теб ако не се заядат за нещо няма да могат да спат. Да не би да си по-компетентен от Боби Борисов или пък си по-добър коментатор от него? :lol:
Жалък човечец

8-)
Това, че съм по-компетентен от "Боби Борисов" или, както там се нарича коментаторчето е вън от всякакво съмнение ! ;)
За разлика от тези момчета от Диема, аз съм израсал по футболните игрища от дете ... А за тях не съм сигурен дали някога са ритали топка, ама и да са, не им личи по нищо !
В началото,когато пуснаха Диема като телевизия и започнаха да предават мачове по нея, коментаторчетата бяха доста неадекватни, защото им личеше, че просто не разбират от футбол. Елементарни футболни ситуации ги коментираха меко казано странно, но с течение на времето се понаучиха в интерес на истината ... :lol:
Проблемът обаче не е в компетентността, а в професионализма и по точно в липсата на такъв !
Един добър коментатор никога не бива да показва пристрастия ! Пример в това отношение може да им бъде покойният вече Николай Колев - Мичмана !
Тези от Диема страдат от заболяването Челсофобия и не веднъж и два пъти са го показвали открито ... :lol:
Все пак, Челси е достатъчно популярен отбор у нас и има много фенове, които се дразнят от такова очевадно пристрастие на коментаторите ! :evil:
Между другото - радвай се, че все още има хора като мен, които се осмеляват да критикуват за всичко, защото иначе България да е затънала тотално в .... Знаеш в какво !
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 26 апр 2010 16:33

Абе пичове понеже съм нов тука някой може ли да разясни как се слага картинка ?
Смисъл като влезеш във профила си и като влезеш във категория ,подпис' как се слага дадена картинка ?
Мерси предварително !

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 апр 2010 19:33

Pro.Daeg написа:Абе пичове понеже съм нов тука някой може ли да разясни как се слага картинка ?
Смисъл като влезеш във профила си и като влезеш във категория ,подпис' как се слага дадена картинка ?
Мерси предварително !

Кликваш на Img , демек имидж и си слагаш картинката . Но размерът й не трябва да е по-голям от 100х100 . Това е за подписа .

Върни се в “Челси”