beloto_boro написа:marmi52 написа::mrgreen:
Минутата е 92-ра. Резултатът е 7:0 за Челси !
Коментаторът : "Като цяло Челси днес играха добре !"

Такива като теб ако не се заядат за нещо няма да могат да спат. Да не би да си по-компетентен от Боби Борисов или пък си по-добър коментатор от него?
Жалък човечец
Това, че съм по-компетентен от "Боби Борисов" или, както там се нарича коментаторчето е вън от всякакво съмнение !
За разлика от тези момчета от Диема, аз съм израсал по футболните игрища от дете ... А за тях не съм сигурен дали някога са ритали топка, ама и да са, не им личи по нищо !
В началото,когато пуснаха Диема като телевизия и започнаха да предават мачове по нея, коментаторчетата бяха доста неадекватни, защото им личеше, че просто не разбират от футбол. Елементарни футболни ситуации ги коментираха меко казано странно, но с течение на времето се понаучиха в интерес на истината ...
Проблемът обаче не е в компетентността, а в професионализма и по точно в липсата на такъв !
Един добър коментатор никога не бива да показва пристрастия ! Пример в това отношение може да им бъде покойният вече Николай Колев - Мичмана !
Тези от Диема страдат от заболяването Челсофобия и не веднъж и два пъти са го показвали открито ...
Все пак, Челси е достатъчно популярен отбор у нас и има много фенове, които се дразнят от такова очевадно пристрастие на коментаторите !
Между другото - радвай се, че все още има хора като мен, които се осмеляват да критикуват за всичко, защото иначе България да е затънала тотално в .... Знаеш в какво !