Челси-Астън Вила 2-1 НТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Челси-Астън Вила 2-1 НТ

Мнениеот _RoKi_ » 28 мар 2010 01:00

stg333 написа:_RoKi_, ти помниш ли кога твоя любим отбор взе първа шампионска лига, от гледна точка на Ливърпул например Ман Юнайтед е новопостъпил в ШЛ
Помня,ама се мъча да си спомня кога за последно твоя тим взе Премиършип :lol: :lol:

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 02 апр 2010 09:02

Lord of memory написа:Комичните дузпи и комичната защита на Вила тоя месец, реши мача.
Другата седмица Челсито отива на погребението си.

Забелязал съм,че преди мачове си много хаплив и надъхан.Когато обаче Юнайтед загубят се покриваш като мишленце.Дузпата бе 1000 процентова и само някой,който нарича черното бяло може да твърди,че е измислена.Челси е рязан от съдиите много пъти,но и друг път съм писал,че между Грандовете трудно те допускат.Някакъв си Роки също много злобее-хайде по-спокойно,ще видим на Трафорд какво ще стане.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 05 апр 2010 01:50

BlueRadiotherapist написа:
Lord of memory написа:Комичните дузпи и комичната защита на Вила тоя месец, реши мача.
Другата седмица Челсито отива на погребението си.

Забелязал съм,че преди мачове си много хаплив и надъхан.Когато обаче Юнайтед загубят се покриваш като мишленце.Дузпата бе 1000 процентова и само някой,който нарича черното бяло може да твърди,че е измислена.Челси е рязан от съдиите много пъти,но и друг път съм писал,че между Грандовете трудно те допускат.Някакъв си Роки също много злобее-хайде по-спокойно,ще видим на Трафорд какво ще стане.

Хахах,злобял съм...Така ще кажеш,като не приемаш мнението на другите...Но кой ли те кара,остана си в тази заблуда,че вашия отбор е Девата от Глаудалупе :lol: Вие винаги сте биле жертвани за сметка на други,о боже...Прости им 8-)

Върни се в “Челси”