Помпи - Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Помпи - Челси

Мнениеот Club Foot » 23 мар 2010 13:49

Портсмут посрещат все още борещият се за титла и купа на страната Челси на своят ''Фратън Парк'' в сряда 21:45 часа ( мачът няма да бъде предаван пряко по D. ) След като южнаците отпаднаха от лигата и на практика, след отнемането на 9 точки от актива им, остава само да играят за своите верни фенове, а и отбора е на 1/2 за ФА къп. Далеч повече проблеми имат претендентите за титлата - Челси ( колкото и странно да звучи), които ще отидат осакатени на южният бряг. След остсъствието на Чех, Карвальо, Босингва и Коул ( последните които няма да играят до края на сезона и от които според мен зависеше от голяма степен стила и играта на сините), днес стана ясно, че резервният вариант на Жозе Босингва - Иванович е с контузия, която ще го извади от игра за 1 месец и пропуска дербито с Ман. Юнайтед на 3 април. По - лошото е, че и Майкъл Есиен, който има огромна роля в средата на терена и помага доста на бранителите по-всяка вероятност пропуска остатъка от сезона. (Като погледнем с просто око, от 11 човека отбор 6 титуляри няма да могат да вземат участие не само в този мач, а и някои дори до края на сезона.) Така с разграден двор Челси ще гостува на освободеният от всякакво напражение Портсмут и нищо чудно отново да бъдат изгубени точки..

Един предполагаем състав за утрешният мач : Търнбул; Ферейра, Жирков, Алекс и Тери ; Микел, Лампард, Малуда и Балак ; Анелка и Дрогба .

[offtopic]Според мен от тук нататък не можем да сме оптимисти за представянето на Челси, тъй като много ключови играчи ще липсват във важните двубои и особено на Олд Трафърд, където като че ли Юнайтед са фаворити, не само за победа, но и за 4-а безпрецедентна титла.[/offtopic]
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Re: Помпи - Челси

Мнениеот Emo_87 » 23 мар 2010 13:59

твърдо 2
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 23 мар 2010 14:00

1:4 за Челси.Разликата в класите е огромна,а и Челси ще е шампион.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 мар 2010 23:03

Е, все някога трябва да счупят "каръка" при гостуванията си Челси !
Аз вече .....не съм оптимист относно титлата.
Прекалено много точки се изгубиха в гостуванията .....лондончани изглежда, въобще не са във форма глобално погледното ...... през последният месец !
Но все още има шанс !
Ако вземат това гостуване ....може да се окаже, че ще навлязат във форма ....точно за най важната част от шампионата !
Конкретно за мача .....да кажем едно > 1 : 2.
Ако може повече ....да дават, аз лично ...няма да им се разсърдя ! .... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 24 мар 2010 22:22

0-1 за Челси с гол на .. Дрогба :) в 32 мин.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 24 мар 2010 23:46

5:0 за Челси !! Краен . Следва мач с неубедителният Атън Вила напоследък, особено след 2-те си поредни домакински равенства с борещите се за оставане в лигата Улвс и Съндерланд.

и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 мар 2010 01:07

То от тази по-сигурна и очаквана победа здраве му кажи....Браво на Челси,вдигнаха се на крака и успяха да размажат Помпи 8-)

Върни се в “Челси”