Роман няма да се примири докато не вземе КЕШ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

BlueRadiotherapist
Контакти:

Роман няма да се примири докато не вземе КЕШ

Мнениеот BlueRadiotherapist » 18 мар 2010 20:24

Следя Челси от 89-90 година когато бяха отбор от средата на Висшата лига и нямаха никакъв шанс да играят в Европа.Подемът започна с Глен Ходъл като треньор и стигането до полуфинал за купата на УЕФА загубен от Сарагоса в драматични двубои 0-3 и 4-1 на реванша в Англия.После Сарагоса би Арсенал с гола на Наим от центъра в мрежата на Сиймън.Смениха се играчи и мениджъри като Гулит,Дзола,Ди Матео,Хаселбанк,Раниери,Лебьоф които придадоха но отбора различен облик от този на един приличен типичен английски тим.Имаше и успехи като две купи на Англия,купа на КНК и суперкупа на Европа.Тогава пристигна Жозе и на два пъти бе спечелена Висшата лига.Възходът спря след това и освен смяната на добри треньори като Грант,Сколари и Хидинк нямаше никаква селекция.Всички изброени просто водеха отбора на Жозе.Това върши в момента и Карлето.До момента,в който самият Жозе не изнесе лекция на своите и очерта края на сегашния Челси.Роман разбра това и постъпва за първи път правилно след грешката с изгонването на Мауриньо.Нова селекция извършена от Анчелоти,който на два пъти е вдигал КЕШ като треньор.Посоката е правилна,ресурсите са налице,нужна е много работа и търпение и успехът рано или късно идва.До тогава Челси ще продължи да бъде много добър отбор,но не и гранд както някои го наричат.За гранд са необходими минимум два КЕШа и постоянство и титли във вътрешния шампионат.Обичам Челси и се надявам,че ще вземат ШЛ през следващите няколко години.До тогава продължаваме да сме просто Челси-или както се пее в една от сините песни- ще го преведа на български направо-Ние не сме номер 1,но ние обичаме да тупаме от известните отбори който и да е,защото ние сме ЧЕЛСИ ЧЕЛСИ ЧЕЛСИ........

torbalani
Контакти:

Re: Роман няма да се примири докато не вземе КЕШ

Мнениеот torbalani » 18 мар 2010 21:17

Не знам дали ме е боляло някога толкова,колкото след отпадането от интер,но си прав.Това е правилният път за Челси-няколко нови футболисти от топ класа,плюс няколко попадения от млади футболисти(карлето може да намира млади таланти(пато например))и след година може да видиме новия Челси,Челси на Карлето.
Дано поне успееме да станеме шампиони,за сега сме в добра позиция,само не трябва да губим концентрация

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 мар 2010 21:31

Не мисля че Анчелоти е правлния човек за треньор на Челси. Каквато и промяна да направи, каквито и играчуи да вземе, стила му на игра не отговаря на Челси и на английския футбол като цяло. Според мен за да успее Челси му трябват освен нови и качествени играчи, също така и точния треньор, а такива за мен са само 2- Моуриньо и Хидинкг.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

torbalani
Контакти:

Мнениеот torbalani » 18 мар 2010 21:47

Дали Карлето става или не ще разберем много скоро-или печели титлата или не.Иначе и аз смятам че специалия е най добрия ,ама силно се съмнявам че някога роман ще си признае грешката че го изгони

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 18 мар 2010 21:56

Иска се много повече от желание за постигане на тази цел! Точно Шампионска Лига си е не толкова до уменията на играчите,колкото до късмета!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 мар 2010 22:10

torbalani написа:Не знам дали ме е боляло някога толкова,колкото след отпадането от интер,но си прав.Това е правилният път за Челси-няколко нови футболисти от топ класа,плюс няколко попадения от млади футболисти(карлето може да намира млади таланти(пато например))и след година може да видиме новия Челси,Челси на Карлето.
Дано поне успееме да станеме шампиони,за сега сме в добра позиция,само не трябва да губим концентрация

Абе по-голям кошмар в историята на Челси от дузпите с Ман Юн на финала незнам да има за феновете. Това с/у Интер нищо не е в сравнение с прослувутите дузпи на Тери и Анелка. Незнам защо ама от тогава като видя Анелка ми се гади от него, дано го разкарат след края на сезона както се говори!!

torbalani
Контакти:

Мнениеот torbalani » 18 мар 2010 22:17

Според мен Анелка не е проблема ама няма как да стане ако вземат Кун Агуеро или Торес(според мен Кун е по вероятно,от колкото торес).Иначе чета сега че се почва с Калу което за мен е нормално,толкова години го търпяха че направо не знам какво още прави там

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 мар 2010 22:30

И аз не мисля че Анелка е основен проблем, но откакто го видях да пропуска една от най-важните дузпи в историята на Челси с такава апатия, без дори после да му стане гадно, просто ми отвратителен от тогава.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2010 22:50

След подобно отпадане като срещу Интер .....аз съм песимист !
А след отпадането миналата година срещу Барса ....съм още по голям песимист !
Явно да си шампион на Европа ....трябва да си нещо повече от много добър отбор !
Миналата година ....за мен Челси бяха най силният отбор в КЕШ .....ама ги спряха странични фактори !
След като не можаха да спечелят турнира.....когато бяха най добри ....как ще го спечелят в бъдеще ?
Изглежда ....от информациите свързани със "Сините" от Лондон .....Абрамович ще направи последен напън ....свързън със звездна селекция.
При Жозе също имаше подобна инициатива ....тогава бяха събрани едни от най големите звезди в европейският футбол ....но не се получи !
И така ....пак достигаме да зключението, че в Шампионска лига - не е достатъчно да имаш най добрите играчи ....и дори най добрият отбор !
Явно друго е определящо .....
Но за мен не е толкова важно това !
С, или без трофея от Шампионската лига .....вече 17-18 години, Челси е трън в задника ....не само на английските грандове .....а и на европейските такива !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 мар 2010 00:08

THE G.A.M.E написа:При Жозе също имаше подобна инициатива ....тогава бяха събрани едни от най големите звезди в европейският футбол ....но не се получи !

И тогава Челси беше най-силния отбор и пак странични фактори го спряха. Оня "полугол" на Анфийлд тогава попречи Челси да триумфира с КЕШ 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Челси”