ЧЕЛСИ - Манчестър Сити ( мач от Висшата лига на Англия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЧЕЛСИ - Манчестър Сити ( мач от Висшата лига на Англия)
Така титла не се печели.
blue avalanche написа:Така титла не се печели.
не знам как се печели титла, ама миналата година ман ю станаха шампиони след загуба на собствен терен от Ливърпул с 1:4 !!!
- Lord of memory
- Контакти:
yasen написа:blue avalanche написа:Така титла не се печели.
не знам как се печели титла, ама миналата година ман ю станаха шампиони след загуба на собствен терен от Ливърпул с 1:4 !!!
Е чакай де още, не сте гостували на ОТ, сигурно ще стане и по-голяма разликата от 3 гола.

GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
-
- Контакти:
_RoKi_ написа:Къде сиииииииииииBlueRadiotherapist написа:Lord of memory написа:1-2.
Сваляй червените очила като прогнозираш.Сити са непостоянен отбор,а Челси вече има едно на ум след първия злощастен мач,в който загубиха след куп пропуски.3-0- очаквам повторение на мача с Бирмингам.Вярно че ти се иска 1-2,но не е този мача в който сините ще сбъркат.![]()
Да ти изям прогнозата на тебе и обясненията...
Мача не можах да го гледам,но веднага ще си го сваля,просто Сити явно са изкъртили Челси...1:4 на "Стамфорд Бридж" си е подвиг,добре че мушнаха и един гол за 2:4Честито на феновете на МЮ,нова грешна стъпка на Челси
Явно Любо Нейков е бил прав-"ЧЕЛси,ЧЕЛси,ама нищо не си разбрал"
На линия съм.Просто от толкова много злоба не бях прочел мнението ти.Челси наистина игра както срещу Бирмингам,но не очаквах толкова слаб Иларио.Продължавам да твърдя,че прогнозата на Лорда бе от злоба,а не от някаква футболна аргументираност.За съжаление една и съща ситуация се свири както си съдията иска-срещу Интер и Ман Сити.Дано и срещу Юнайтед на Манчестърското дерби има подобна ситуация и да видим тогава как ще отсъди палячото в черно.Последното си спомням се игра 8 минути продължение до гол за червените като всички фалове бяха давани така че да се натика Сити в наказателното им поле.
-
Работата е ясна.....Челси изспускат парата.....не е момента за криза на резултати, ама "Сините" "дават фира" вече...........жалко !
Въпреки това, аз не се отчайвам.....защото знам, че този отбор има характер !
Но няма вратар за съжеление !
По добре да се пуска някой младок от школата....от колкото това недоразумение Иларио !
Недопустимо е, отбор като Челси да няма двама равностойни вратари.....къде са спали, че не са видяли бедственият Иларио ? ? ?
Ясно е.....че титлата ще се реши, буквално в последните кръгове !
Още повече, че Арсенал отново са в играта !
По добре да се пуска някой младок от школата....от колкото това недоразумение Иларио !
Недопустимо е, отбор като Челси да няма двама равностойни вратари.....къде са спали, че не са видяли бедственият Иларио ? ? ?
- ZinedineZidane
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Работата е ясна.....Челси изспускат парата.....не е момента за криза на резултати, ама "Сините" "дават фира" вече...........жалко !
Защо малдок от школата, нали взехте Търнбул от Мидълзбро миналата година. Момчето си е много кадърно според мен, а и вардеше на изпадащ отбор, което малко или много му е помогнало по отношение на опита. А със сигурност е класа над тоз мангал, но както се казва...добре за нас!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!