Жозе: Челси сбърка с мен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

smorci
Контакти:

Re: Жозе: Челси сбърка с мен

Мнениеот smorci » 17 фев 2010 12:02

Прав е Моуриньо, но не мисля че Интер ще успее да надделее над Челси, въпреки че съм Интерист и много ми се ще.
много лош късмет вади Интер с тия английски отбори, но пък ако имаш за цел шампионска лига трябва да се справиш и с най-силните.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 17 фев 2010 18:46

Правилно е казал човека. След него в Челси се лутат в търсене на правилния път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 фев 2010 22:55

Типично за Жозе..... :mrgreen:
Той много добре знае....че отбора му ( Интер ) отстъпва чувствително като качества на Челси.....и какво му остава ?
Много просто....."психо-войната" ....... :lol:
Е, тук няма спор.....в това Моуриньо е добър.....но колкото и да е добър.....няма как да заличи разликата в класите на двата отбора...... :mrgreen:

П.П.
Иначе за мен няма съмнение - един ден, Моуриньо....ще се завърне у дома - а именно, на Станфорд Бридж !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 фев 2010 23:13

Сбъркаха,но минало-заминало...За лошо или за добро,Челси е на върха във ВЛ и играе доста добре и без Жозе :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 фев 2010 19:22

THE G.A.M.E написа:Типично за Жозе..... :mrgreen:
Той много добре знае....че отбора му ( Интер ) отстъпва чувствително като качества на Челси.....и какво му остава ?
Е, тук няма спор.....в това Моуриньо е добър.....но колкото и да е добър.....няма как да заличи разликата в класите на двата отбора...... :mrgreen:

П.П.
Иначе за мен няма съмнение - един ден, Моуриньо....ще се завърне у дома - а именно, на Станфорд Бридж !

:lol: :lol: :lol: С ква класа сте над нас бе? Що говориш глупости да ти се смеят хората? Кога сте играли с нас,че да кажеш,че сте класа над нас :?:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 фев 2010 10:04

durex написа:
THE G.A.M.E написа:Типично за Жозе..... :mrgreen:

П.П.

:lol: :lol: :lol: С ква класа сте над нас бе? Що говориш глупости да ти се смеят хората? Кога сте играли с нас,че да кажеш,че сте класа над нас :?:

Е не така пич.....сам знаеш....да - много добре знаеш, че Интер нямат шанс срещу Челси !
И като отбор.....и като играчи, лондончани са по добри.
Остава да го докажат в двата мача.....което и не се съмнявам.....ще стане !
Разбирам, че си обичаш отбора.....но дай малко по реално.... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 фев 2010 18:30

Точно,че гледам реално и ти казвам,че ще ви отстраним! Колкото до футболистите,кои от тях са по-добри ? Единствения играч,който нямаме като способности е може би Лампард! Всички други със сигурност са по-добри от вашите футболисти! Имате си Дрогба - ние си имаме Ето`o и Милито.За защитата пък да не говорим коя е по-добра... най добрия десен бек играе при нас - Майкон! Отделно Лусио(световен шампион с Бразилия)Валтер Самуел! Може би само в средната линия ни конкурирате с по способни футболисти и то не че са способни,а просто много тичат..За вратарския пост да не говорим...надявам се си гледал Жулио Сезар как варди няма да споменавам..определено най-добрия Бразилски вратар! И ти ми казваш в крайна сметка,че ще ни отстраните...все едно играете с Миньор(Раднево). Стегни се малко и погледни реално на нещата ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 фев 2010 21:32

Ами аз виждам Челси на финал в тоя турнир пролета.....вероятно срещу Барса !
Съжелявам.....не сте лош отбор....даже в някои мачове викам за Интер....но извадихте кофти късмет с тоя жребий !
Срещу всеки друг отбор....щяхте да имате големи шансове да продължите....но точно срещу Челси и Барса....по мое мнение, шансовете ви не са повече от 30-40% !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 фев 2010 21:40

THE G.A.M.E написа:Ами аз виждам Челси на финал в тоя турнир пролета.....вероятно срещу Барса !
Съжелявам.....не сте лош отбор....даже в някои мачове викам за Интер....но извадихте кофти късмет с тоя жребий !
Срещу всеки друг отбор....щяхте да имате големи шансове да продължите....но точно срещу Челси и Барса....по мое мнение, шансовете ви не са повече от 30-40% !

Твое мнение ;) Уважавам го,но аз не мисля така.И се надявам и отбора ми да го покаже утре вечер ;)

Върни се в “Челси”