Прав е Моуриньо, но не мисля че Интер ще успее да надделее над Челси, въпреки че съм Интерист и много ми се ще.
много лош късмет вади Интер с тия английски отбори, но пък ако имаш за цел шампионска лига трябва да се справиш и с най-силните.
Жозе: Челси сбърка с мен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Жозе: Челси сбърка с мен
Правилно е казал човека. След него в Челси се лутат в търсене на правилния път.
-
Типично за Жозе.....
Той много добре знае....че отбора му ( Интер ) отстъпва чувствително като качества на Челси.....и какво му остава ?
Много просто....."психо-войната" .......
Е, тук няма спор.....в това Моуриньо е добър.....но колкото и да е добър.....няма как да заличи разликата в класите на двата отбора......
П.П.
Иначе за мен няма съмнение - един ден, Моуриньо....ще се завърне у дома - а именно, на Станфорд Бридж !

Той много добре знае....че отбора му ( Интер ) отстъпва чувствително като качества на Челси.....и какво му остава ?
Много просто....."психо-войната" .......

Е, тук няма спор.....в това Моуриньо е добър.....но колкото и да е добър.....няма как да заличи разликата в класите на двата отбора......

П.П.
Иначе за мен няма съмнение - един ден, Моуриньо....ще се завърне у дома - а именно, на Станфорд Бридж !
Сбъркаха,но минало-заминало...За лошо или за добро,Челси е на върха във ВЛ и играе доста добре и без Жозе 

THE G.A.M.E написа:Типично за Жозе.....![]()
Много просто....."психо-войната" .......![]()
Е, тук няма спор.....в това Моуриньо е добър.....но колкото и да е добър.....няма как да заличи разликата в класите на двата отбора......![]()
П.П.

-
durex написа:THE G.A.M.E написа:Типично за Жозе.....![]()
Много просто....."психо-войната" .......![]()
Е, тук няма спор.....в това Моуриньо е добър.....но колкото и да е добър.....няма как да заличи разликата в класите на двата отбора......![]()
П.П.
![]()
![]()
С ква класа сте над нас бе? Що говориш глупости да ти се смеят хората? Кога сте играли с нас,че да кажеш,че сте класа над нас
Е не така пич.....сам знаеш....да - много добре знаеш, че Интер нямат шанс срещу Челси !
И като отбор.....и като играчи, лондончани са по добри.
Остава да го докажат в двата мача.....което и не се съмнявам.....ще стане !
Разбирам, че си обичаш отбора.....но дай малко по реално....

Точно,че гледам реално и ти казвам,че ще ви отстраним! Колкото до футболистите,кои от тях са по-добри ? Единствения играч,който нямаме като способности е може би Лампард! Всички други със сигурност са по-добри от вашите футболисти! Имате си Дрогба - ние си имаме Ето`o и Милито.За защитата пък да не говорим коя е по-добра... най добрия десен бек играе при нас - Майкон! Отделно Лусио(световен шампион с Бразилия)Валтер Самуел! Може би само в средната линия ни конкурирате с по способни футболисти и то не че са способни,а просто много тичат..За вратарския пост да не говорим...надявам се си гледал Жулио Сезар как варди няма да споменавам..определено най-добрия Бразилски вратар! И ти ми казваш в крайна сметка,че ще ни отстраните...все едно играете с Миньор(Раднево). Стегни се малко и погледни реално на нещата 

-
Ами аз виждам Челси на финал в тоя турнир пролета.....вероятно срещу Барса !
Съжелявам.....не сте лош отбор....даже в някои мачове викам за Интер....но извадихте кофти късмет с тоя жребий !
Срещу всеки друг отбор....щяхте да имате големи шансове да продължите....но точно срещу Челси и Барса....по мое мнение, шансовете ви не са повече от 30-40% !
Съжелявам.....не сте лош отбор....даже в някои мачове викам за Интер....но извадихте кофти късмет с тоя жребий !
Срещу всеки друг отбор....щяхте да имате големи шансове да продължите....но точно срещу Челси и Барса....по мое мнение, шансовете ви не са повече от 30-40% !
THE G.A.M.E написа:Ами аз виждам Челси на финал в тоя турнир пролета.....вероятно срещу Барса !
Твое мнение