Уулвърхамптън - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- BrigadaTrakia
- Контакти:
Re: Уулвърхамптън - Челси
2:0 za Chelsea
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
Честита победа. Беше очаквана, но вторият гол на Дрогба беше просто страхотен. Чех го изведе от наказателното поле на Челси.

Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D
-
Вече е факт.....Челси са убедителен лидер с 4 т. пред Ман. Юн. и 6 пред Арсенал.
Малко повече внимание в предишните ни гостувания....и вече можеше да сме си подсигурили титлата !
Ама минало - заминало.....както обичат да казват българските футболни хора:
- 'Гледаме напред.....играем мач за мач' ......
Колкото и странно да звучи това за Висшата лига.....то за Челси - това трябва да е като закон от тук до края !
Просто е задължително преди прекият сблъсък на Олд Трафорд.....преднината ни, да си остане такава - каквато е в момента !
Малко повече внимание в предишните ни гостувания....и вече можеше да сме си подсигурили титлата !
Ама минало - заминало.....както обичат да казват българските футболни хора:
- 'Гледаме напред.....играем мач за мач' ......

Колкото и странно да звучи това за Висшата лига.....то за Челси - това трябва да е като закон от тук до края !
Просто е задължително преди прекият сблъсък на Олд Трафорд.....преднината ни, да си остане такава - каквато е в момента !
- verginasun
2-рия гол на Дрогс ми напомни за головете на Гонзо , когато иванков го извеждаше по същия начин
а сезона е много дълъг и с оглед леката програма на Арсенал си мисля ,че те са скрит фаворит!! и все пак се надявам да запазиме Джои Коул... и да триумфираме накрая с титлата!
Up The Chels!

а сезона е много дълъг и с оглед леката програма на Арсенал си мисля ,че те са скрит фаворит!! и все пак се надявам да запазиме Джои Коул... и да триумфираме накрая с титлата!
Up The Chels!
THE GREATEST LEGEND OF ALL WAS REAL - ALEXANDER THE GREAT!!
Очакванията ми за лесна победа се оправдаха...Лошото е,че Челси увеличи своя аванс пред МЮ