Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот glarus_ds » 18 фев 2023 19:35

Много хубаво ни връзва на нас :D
Като цяло не играе толкова зле отбора, но всички тези безумни пропуски ... Не помня по-ялов Челси. Веднъж ще е Хаверца, после Феликса, Мяу, Рахима и т.н., все един и същи резултат - пропуск.
Лично аз не съм много сигурен, че Потър знае какво точно прави, начина, по който гледа от страни издава един изплашен и неуверен в работата си човек.
Иначе тези съдийски теслички срещу Челси мъничко започват вече да ми лазят по нервите
CHELSEA

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 18 фев 2023 19:50

При цялата тая каша не знам кой треньор ще се оправи.
Маунт е призрак от седмици, , да не кажа месеци. Кулибали всеки мач е пред изгонване с неговите простотии. Хаверц си го знаем от доста време. Ковачич толкова си може , бе в сянката на Модрич на Световното, Азпи е тромав и бавен, минават го като колче.
Силва на 39 и не знам за какъв чеп ще му предлагат нов договор.
Деймс и Чилката имат още да навлизат във форма. А май пумпалчето Кукурея ще измества Чилката, поне така казват някои анализатори в Англия.
Днес тоя Енцо не бе в час.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2023 20:03

Първото полувреме беше жалка гледка, второто както обикновено. Не знам какво трябва да стане, за да вкараме гол. Симпатизирам на Потър, мисля че не е лош треньор по принцип, но сякаш вече и той не е уверен в себе си, а това се предава и на играчите. Лошото е, че в момента не виждам и кой би дошъл и обърнал нещата, ако приемем че го махнат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 фев 2023 20:25

Почетино е свободен. Енрике също. Може даже да се пробват и за Зидан, но доколкото е известно той няма желание да работи в Англия.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 18 фев 2023 20:51

Тролиш ли? И Тухел е свободен :)
Истината е, че ако треньорът се казваше Лампард, всеки втори коментар щеше да е за оставка. Статистиката му е ужасна, вярно е и че задачата му не е лесна с цял нов отбор, който по принцип би се градял поне 2-3 години, но абсолютно нищо не вдъхва увереност, че трябва да му се доверим. Дори статистиката му в Брайтън не е толкова впечатляваща. А като почне да ръкопляска на тъчлинията след някое некадърно отиграване, имам чувството, че сме Брайтън в Шампионската лига..
Интересна ще е реакцията на собствениците през лятото и дали ще удържат на приказките за дългосрочен проект, ако завършим на 10 място.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2023 21:42

CSKA69 написа:Почетино е свободен. Енрике също. Може даже да се пробват и за Зидан, но доколкото е известно той няма желание да работи в Англия.

Ти Почетино и Енрике искаш ли ги за треньори на някой твой любим отбор?

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 фев 2023 21:57

rhaegar написа:
CSKA69 написа:Почетино е свободен. Енрике също. Може даже да се пробват и за Зидан, но доколкото е известно той няма желание да работи в Англия.

Открай време Почетино е спряган за Реал Мадрид и като се има предвид, че е много вероятно лятото Мадрид да се заоглежда за нов треньор, направо изтръпвам при мисълта, че аржентинецът може действително да стъпи на Бернабеу като старши-треньор.. Смятам обаче, че стилът му на работа е подходящ за Англия и при сегашната обстановка в Челси направо ми се струва като идеален кандидат. Луис Енрике също, макар че смятам, че той ще е кандидат за още две интересни места през лятото - евентуално да смени Симеоне в Атлетико или да стане треньор на ПСЖ.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 фев 2023 23:05

В такъв случай, работата е ясна, да връщат Моу :D :D
CHELSEA

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2023 23:25

CSKA69 написа:
rhaegar написа:

Открай време Почетино е спряган за Реал Мадрид и като се има предвид, че е много вероятно лятото Мадрид да се заоглежда за нов треньор, направо изтръпвам при мисълта, че аржентинецът може действително да стъпи на Бернабеу като старши-треньор.. Смятам обаче, че стилът му на работа е подходящ за Англия и при сегашната обстановка в Челси направо ми се струва като идеален кандидат. Луис Енрике също, макар че смятам, че той ще е кандидат за още две интересни места през лятото - евентуално да смени Симеоне в Атлетико или да стане треньор на ПСЖ.

Ясна работа, мерси за препоръките значи.

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 фев 2023 15:10

И за Тухел бях да си изкара сезона, и сега също искам Потър да го направи и да дръпнем чертата след това, за да претеглим нещата.
Факт е, че се прави нов отбор в движение, а това действително е трудно за който и да е треньор/мениджър, какво остава за човек с името Потър.
Има обаче един момент, че при още 2-3 мача без победа, спокойно се замесваме в борбата за оцеляване... И тогава искаме или - не, напрежението вече наистина ще дойде в повечко.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Челси”