Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Томас Тухел е уволнен. За добро, или лошо, прибързано, или не. Следим с интерес кой ще бъде назначен за негов заместник. Факт е, че Тухел изпусна тотално съблекалнята
CHELSEA
Изглежда е имало разправии и с Боели. Странно ми е, цяло лято публично го подкрепяш, изсипваш близо 300м за играчи, които той иска и накрая го махаш? Факт е, че от началото на годината силните ни мачове се броят на пръсти. Но ако си решил да го махаш, по-добре действай веднага.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изпуснал, неизпуснал...ако подкрепиш треньора, играчите искат, неискат ще се подчиняват. Един отбор не се гради като сменяш треньор на няколко слаби мача. В момента НЯМА по-добър свободен треньор от Тухел, освен може би Зидан, обаче Зидан в Англия никога няма да дойде, защото си чака поста на Дешан. Почетино и Бенитес които също са свободни НЕ СА по-добри от Тухел и ще го разберем скоро, ако вземем някой от тях.
- Liquidator
- Контакти:
Тъкмо вчера си мислех, че това е от онези сезони, в които уволняваме треньора, за да спасим топ 4, но не очаквах това от новите собственици. Няма как да заема страната на играчите. Същото ще се повтори и със следващия.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
Пълен потрес! Сега изведнъж играчите ще вземат да играят футбол, видиш ли поради някакво чудо..
Голяма грешка! Още по-голяма ще бъде ако вземат тоя Потър където се говори.. Едно е да си треньор в опашкар друго е в гранд..
Голяма грешка! Още по-голяма ще бъде ако вземат тоя Потър където се говори.. Едно е да си треньор в опашкар друго е в гранд..
В интерес на истината, ние имаме няколко силни мача напоследък, масово преобладават слабите и Тухел не изглеждаше способен да обърне нещата.
Но го има и другия момент с липсата на адекватни заместници. Ще видим, топката е в ръцете на Боели и ко, чакаме какво ще измислят.
Но го има и другия момент с липсата на адекватни заместници. Ще видим, топката е в ръцете на Боели и ко, чакаме какво ще измислят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- MASTER_COOL
- Контакти:
Новите ви собственици доста бързо се опитват да правят равностойна конкуренция на семейство Глейзър.
Първо му даваш 300 милиона, а след това го уволняваш след само 6 мача !
Спрягат Почетино за фаворит номер 1
Първо му даваш 300 милиона, а след това го уволняваш след само 6 мача !
Спрягат Почетино за фаворит номер 1
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Fabrizio Romano
Chelsea have approached Graham Potter as one of the candidates to replace Thomas Tuchel. He’s not the only one in the list — including four candidates.
Todd Boehly will continue talks in the next hours to find the replacement.
Chelsea have approached Graham Potter as one of the candidates to replace Thomas Tuchel. He’s not the only one in the list — including four candidates.
Todd Boehly will continue talks in the next hours to find the replacement.
С Почетино борбата ще е за влизане в евротурнирите.
не ми хареса играта последните мачове - лийдс, сотон, загреб. Гледах снощи имах чувството че бойкотират. Стигат до наказателното и после връщат назад и оня да се оправя. Всеки наш пазен от противник. Ако стане гол или е от фал, или някой ритнат балон или голяма грешка на противника. Да направим атака и да се надиграем с някой е почти невъзможно. Така че да опитаме с някой нов
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: