Челси-Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Челси-Арсенал

Мнениеот Lord of memory » 07 фев 2010 21:31

И аз нямам търпение, дано пак се пее "две, три....и четвърта поред", както миналта. ;)
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 07 фев 2010 21:39

Lord of memory написа:И аз нямам търпение, дано пак се пее "две, три....и четвърта поред", както миналта. ;)

[/offtopic]Много ви станаха :) Дайте да се изреждаме поне на година :) . И нека да има уважение между феновете във форума. Не да има в стил ''батлестар31'' след мача на Емирейтс - късмет, съдия и .. съдия. Съжелявам за Арсенал. Докато не си променят философията на игра, няма да са шампиони, поне няма кой да им позволи. [/offtopic]
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 07 фев 2010 21:41

Много ви станаха :) Дайте да се изреждаме поне на година

То и аз тва го приказвам на Съра, ама нещо все ми отговаря "догодина" баджанака. :lol: :lol: ;)

''батлестар31'

Хейтва много, то не че е много трудно за юноша при доминацията на юнайтед всичките тея години, 100% си спечелихте фен в негово лице относно титлата тая година.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
2OLEGEND
Контакти:

Мнениеот 2OLEGEND » 07 фев 2010 21:51

Стига се занимавахте с тоя мач.В миналото е,деба.Чиликов сезавърна :!: Това утре ще пише на първа страница на The Sun :) :) :)
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!

torbalani
Контакти:

Мнениеот torbalani » 07 фев 2010 22:11

лорде прав си за съра,ама и той като нямаше отбор нищо не направихте.Иначе е вярно един от най добрите е САФ.От нищо прави нещо.Тепърва ще видим в Челси дали са като него,имат ли поглед в бъдещето,какви футболисти(млади)са привлекли и тн.Дали според теб Жозе може да го замени след време успешно или някой друг

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 07 фев 2010 22:14

е Челси са в ебати формата...няма кой да ги спре дори Юнайтед...мисля,че тази година титлата е ясна-Челси.
btw-лорде голям си образ,ем ме нервиш,ем ме кефиш :) само едно щи кажа-Юнайтед играят добре,но имат и огромен късмет.Нещастен отбор без късмет е Ливърпул ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 07 фев 2010 22:21

Взехте 10 мача в 90+ минута миналата година, сега ви се връща, гледаш така на нещата заради гадния сезон, и вие сте имали късмет и не малко и челси нямаха ли късмет срещу Бърнли, нямаха ли късмет като заслужаваха загуба срещу хъл, да не говорим за фулъм и тн. Всички големи имат късмет.

За Мауриньо не се знае нищо, но за сега е фаворит като че ли, но след 2-3 години време ще видим, а може и повече.
И в последните 20 години Съра през 90-те има 8 титли от възможни 10, а двете загубени са с по-една точка разлика, имаше 3 години тва деситилетие в което 2 от тях се градеше действително нов отбор и особенно едната от тея две си беше много тежка, в другата отбора почна да се надига, но имаше на какво да се работи още а третата хич си нямахме късмет и общо взето можеше и да е друго там, това са годините дето сме били по-слаби (титлата на Арсенал и двете на Челси са това), за 20 години - 2 трети места и през останалото време в борбата за титлата.

За тая година титлата нищо не може да се каже, въпрос на 1 мач разлика, както обикновенно, може за разликата от винаги, тая година точно директния мач да реши всичко. Челси е несигурен гост за мене и това може да реши всичко, при положение че има още един такъв мач както с Евертън на Бриджа, къде малшанс къде подценяване. 50/50 до мача на ОТ са си шансовете.
GGMU

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 фев 2010 23:33

Въпросът не опира само до прекия ни мач с Челси. Всичко зависи и да печелим останалите мачове до тогава. Знаеш кои са следващите двубои....

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 07 фев 2010 23:42

Знам също и че като влезем в серия....и че програмата ни с Челси е почти 50/50 като трудност, затова може прекия мач да излезе решаващ.
GGMU

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 07 фев 2010 23:43

Lord of memory написа:Знам също и че като влезем в серия....и че програмата ни с Челси е почти 50/50 като трудност, затова може прекия мач да излезе решаващ.

В който отборчето ти ще падне :twisted:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Челси”