Срещу Съндърланд, Уест бром - срещу Тотнъм, срещу Сити...
И в 4-те мача малко остана и нямаше да ги вземете - не че и другите отбори не взема мачове на магия, но и вие си ги имате.
ВЛ: Тотнъм - ЧЕЛСИ, 04.01.2017, 22:00 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЛ: Тотнъм - ЧЕЛСИ, 04.01.2017, 22:00 ч.
Единствено за Сити мога да се съглася, че имаха положения за втори гол, които изтърваха с лека ръка. УБА може да кажеш, че е късмет, заради късния гол, но и вчера ти казах-когато цял мач натискаш, голът е въпрос на време. Съндърланд? Тотнъм? Поне да беше казал Мидълзбро, където наистина нищо не играхме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Единствено за Сити мога да се съглася, че имаха положения за втори гол, които изтърваха с лека ръка. УБА може да кажеш, че е късмет, заради късния гол, но и вчера ти казах-когато цял мач натискаш, голът е въпрос на време. Съндърланд? Тотнъм? Поне да беше казал Мидълзбро, където наистина нищо не играхме.
Е извинявай ама само Ливърпул, когато бие в края е "магия, страст, непримиримост", когато останалите бият в края.. ми то късмет бе.
Относно мача, виждам го Х, но си е доста труден за прогноза. Кейн и Деле Али срещу Коста и Азар.

- fernando_torres
- Контакти:
Само фен на Ливърпул може да каже, че 13 поредни победи са въпрос на късмет.
Очаквам мачът с пилците да е доста труден и на кръв от тяхна страна. Дано съумеем да се възползваме от грешките на противника и с няколко контри да ги накажем.
KTBFFH!

Очаквам мачът с пилците да е доста труден и на кръв от тяхна страна. Дано съумеем да се възползваме от грешките на противника и с няколко контри да ги накажем.
KTBFFH!
[center][rimg]http://i.imgur.com/llqMbCP.jpg[/rimg][rimg]http://i.imgur.com/gsnEPeQ.gif[/rimg][rimg]http://i.imgur.com/xkKqASh.png[/rimg][/center]
C.T.I.D написа:Само фен на Ливърпул може да каже, че 13 поредни победи са въпрос на късмет.
Ааа, тука не съм съгласен. Феновете на Барса казват, че 37 поредни мача без загуба са въпрос на късмет.

Победа за Челси!
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- E_pluribus_unum
- Контакти:
Не мисля,че Конте ще излезе за "Х",напротив,ще играем за победа.Конте знае,че спечелим ли този мач,психологически ще пречупим преследвачите си.Най близкият претендент Ливърпул би останал на 8т.в средата на сезона.От тук нататък програмата във В.Л. няма да толкова натоварена и ще има достатъчно време за възстановяване и за подсилване на отбора през Януари,за това мисля,че ще хвърлим всичките си сили в този мач.Очаквам много единоборства и груба игра(най вече от страна на Тотнъм,доста по груби са от нас и са лабилни),не е изключено да видим и червен картон.И двата отбора ще пресират на моменти,но Тотнъм са офанзивен отбор,а нашата сила е в контрите.Притеснява ме зоната на Алонсо и дано да започнем с Уили,не с Педро,защото Уили е по добър в дефанзивен план.Защитата ни в мача със Стоук,не беше на ниво,а това е Тотнъм и сме на тяхна земя.Дано да са в кондиция и на ниво в този мач 3-йката пред Куртоа.Това може би е най важният мач за сезона.Спечелим ли,на 90%печелим и титлата.Много тежък мач,изключително важен,а Тотнъм ще бъдат по изнервени от нас,дано да се възползваме.Ще бъда оптимист и ще заложа на победа за Челси с минимум 2-гола разлика.Това няма да е геройство и изненада за никой,защото имаме футболните аргументи да го направим!
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
- ralka_levskarka
- Контакти:
E_pluribus_unum написа:Не мисля,че Конте ще излезе за "Х",напротив,ще играем за победа.Конте знае,че спечелим ли този мач,психологически ще пречупим преследвачите си.Най близкият претендент Ливърпул би останал на 8т.в средата на сезона.От тук нататък програмата във В.Л. няма да толкова натоварена и ще има достатъчно време за възстановяване и за подсилване на отбора през Януари,за това мисля,че ще хвърлим всичките си сили в този мач.Очаквам много единоборства и груба игра(най вече от страна на Тотнъм,доста по груби са от нас и са лабилни),не е изключено да видим и червен картон.И двата отбора ще пресират на моменти,но Тотнъм са офанзивен отбор,а нашата сила е в контрите.Притеснява ме зоната на Алонсо и дано да започнем с Уили,не с Педро,защото Уили е по добър в дефанзивен план.Защитата ни в мача със Стоук,не беше на ниво,а това е Тотнъм и сме на тяхна земя.Дано да са в кондиция и на ниво в този мач 3-йката пред Куртоа.Това може би е най важният мач за сезона.Спечелим ли,на 90%печелим и титлата.Много тежък мач,изключително важен,а Тотнъм ще бъдат по изнервени от нас,дано да се възползваме.Ще бъда оптимист и ще заложа на победа за Челси с минимум 2-гола разлика.Това няма да е геройство и изненада за никой,защото имаме футболните аргументи да го направим!
Това, че на едни отбори им е натоварена програмата, не означава, че и на вас ви е.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- E_pluribus_unum
- Контакти:
ralka_levskarka написа:E_pluribus_unum написа:Не мисля,че Конте ще излезе за "Х",напротив,ще играем за победа.Конте знае,че спечелим ли този мач,психологически ще пречупим преследвачите си.Най близкият претендент Ливърпул би останал на 8т.в средата на сезона.От тук нататък програмата във В.Л. няма да толкова натоварена и ще има достатъчно време за възстановяване и за подсилване на отбора през Януари,за това мисля,че ще хвърлим всичките си сили в този мач.Очаквам много единоборства и груба игра(най вече от страна на Тотнъм,доста по груби са от нас и са лабилни),не е изключено да видим и червен картон.И двата отбора ще пресират на моменти,но Тотнъм са офанзивен отбор,а нашата сила е в контрите.Притеснява ме зоната на Алонсо и дано да започнем с Уили,не с Педро,защото Уили е по добър в дефанзивен план.Защитата ни в мача със Стоук,не беше на ниво,а това е Тотнъм и сме на тяхна земя.Дано да са в кондиция и на ниво в този мач 3-йката пред Куртоа.Това може би е най важният мач за сезона.Спечелим ли,на 90%печелим и титлата.Много тежък мач,изключително важен,а Тотнъм ще бъдат по изнервени от нас,дано да се възползваме.Ще бъда оптимист и ще заложа на победа за Челси с минимум 2-гола разлика.Това няма да е геройство и изненада за никой,защото имаме футболните аргументи да го направим!
Това, че на едни отбори им е натоварена програмата, не означава, че и на вас ви е.
Нищо не се разбира,от това което си написал.В крайна сметка,какво искаш да кажеш?
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
АЙНЩАЙН
АЙНЩАЙН
E_pluribus_unum написа:ralka_levskarka написа:Това, че на едни отбори им е натоварена програмата, не означава, че и на вас ви е.
Нищо не се разбира,от това което си написал.В крайна сметка,какво искаш да кажеш?
Това, че м/у двата мача на Ливърпул със Сити и Съндърланд имаше по-малко от 2 дни!

... иначе конкретно за този мач, очаквам голов Х.
2:2 от мен ...

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.