Мнениеот sslevski » 14 дек 2016 00:16
Първо поздравления на автора за темата.Хубаво,е че има хора,които се заемат и с тази трудоемка част.Темата изглежда повече от добре,а не като на Санди 74(Манчестър Сити - Норич ,няма дата и отдолу коментар от рода на"гражданите ще разчекнат канарчетата" )Стана ми повече от интересно след като Арсенал загубиха и ако в утрешния мач победим,ни чака преднина от 6 точки.Мача е с голямо значение и Конте го показа в пресконференцията,че излизат срещу отбор,който е 5 в класирането от последните 5 мача.Относно въртенето на състава съм си казал мнението,че трябва да се върти,но както казва един приятел:"докато всичко върви не прави промени".И наистина това засега работи.Статистиката казва,че Челси е отбора от ВЛ с най-малко ротации в отбора.Но кой го интересува статистиката след като имаме 9 поредни победи.Все пак мисля,че утре е деня в който ще видим малко по-различен състав и това ще е Фабрегас на мястото на Матич.Такава индикация поне дава треньора в последните два мача,но да видим.Искрено се надявам на победа от типа на 0:2,но това ще е много трудно.Надявам се Луиз да вкара и Коста.
П.С. Гадно ми е за МИШУ БОТУШАЙ много ми харесва като нападател и съм сигурен,че ще е достоен заместник на Коста,но дойде в лош момент,когато на номер 9 му е убийствена формата и еднинственият начин да бъде спрян е с карабина от 12 ред зад вратата.Някъде прочетох че сме си върнали Кенеди,защото в Уотфорд не го пускат.Също футболист,който много ми харесва,но няма късмет заради Азар,Уилям,Моузес.
С нетърпение чакам състава утре,надявам се на една промяна и тя ни донесе радост и увереност на отбора,че резервите ни са убийствени.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]