Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот UltraBlue » 25 сеп 2016 15:27

Nomer_9 написа:
rhaegar написа:Извинявай, ама след като си нападал един мениджър заради посочените проблеми, малко не е честно да защитаваш следващия. На Моуриньо също не му бяха осигурени хората, които искаше, но за загубите и проваления сезон беше виновен той, а не Еменало и компания.
Не казвам, че не си прав, напротив. Но и мениджърите имат своите грешки. Основно в това, че въпреки издънките, продължават да налагат едни и същи хора в състава. Нищо не може да ме убеди, че бековете ни са в правилната конфигурация, но всеки път играят същите. Нищо не може да ме убеди, че Оскар трябва да е титуляр всеки мач. Примери много. И не вярвам, че Еменало е дошъл и в казал на Конте "тоя ще го пускаш и това е". Ако е така, излизаш като мъж и си го казваш. За пореден път ще дам примера с Биелса и Лацио.

Чакай малкоооо... Моуриньо имаше много повече свобода на действие и в интерес на истината, като изключим Погба, не мисля, че има др трансфер, който не му беше осигурен.
Напротив...Моуриньо имапе свободата да изгони Кевин,Лукаку,Мата,Луиз, ЛАМПАРД и още куп други.
Какво стана с Иванович и Конте? Ами подновиха договора на сърбина още преди Конте да поеме Челси...демек на Конте му беше казано "Това е твоят човек за бека".
Вчера Оскар като не игра, а игра Фабрегас, какво се случи??? А на бековете кой да пусне Конте като просто няма избор? Алонсо е още като муха без глава...
Ако сравнявате Конте с Моу, значи или сте слепи или просто отказвате да видите истината. Конте няма и 50% от свободата на Моуриньо в Челси. Конте беше взет да тренира и селектира осигурените му играчи...и единствената му грешка е, че се съгласи на това безумие!

Моуриньо, когато разкара "Кевин,Лукаку,Мата,Луиз, ЛАМПАРД" взе Коста, Фабрегас, Матич и ДРОГБА, и стана ШАМПИОН със същите тези футболисти, които сега ги порят разни НЕГОВИ абонати, които Моуриньо дори в най-тежката си криза ги отупа 2-0!!!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 сеп 2016 17:53

Изморен съм да чета и пиша глупости. Сравнително доста време бяхме "на върха" и много фенове са се разглезили.
Може да мъдрим кой крив и кой прав, но реалността е, че не сме сред най-добрите отбори в Англия в момента. Но това не означава, че трябва да си абдикираме от отбора или само да сипваме 'храна".
Аз си вярвам в Конте и съм твърдо с него. Както бях ѝ с Жозе. Няма безгрешни хора, много неща в тяхната работа не ми харесват, но трудните моменти не се борят с постоянен негативизъм.
Въпросът е, защо, когато Челси е слаб, няма кой да пусне една кирлива тема?!?
Негативизмът тук наистина ме натоварва. Има много по-лоши неща, от това да те бият няколко години. Но е адски тъпо, един от сравнително активните (под)форуми тук да западне, щото ни пребиват на куче.
Аз лично ще стисна зъби, ще гледам още по-настървено всеки мач и ще се надявам отново да сме конкурентно способни! ФОРЦА ЧЕЛСИ!

ПП Арсенал много ни набиха :( да им е честито!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

in_the_close
Контакти:

Мнениеот in_the_close » 25 сеп 2016 19:56

Пак ще сме на върха . Просто ще трябва време.
Имаме да преболедуваме един период . Края на една ера
изпъстрена с много успехи и велики играчи . Да не ги изреждам сега.
И Конте ще е човека ,който ще ни върне на върха.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2016 13:58

Ненужната простотия с даването на Кристенсен за 2 сезона под наем тежи на отбора. Сега можеше да го имате като опция за освежаване на отбраната и за търсене на някаква алтернатива :| Колкото до фланговете, само един гол влезе от крилото в събота, но беше откъм Азпиликуета
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 26 сеп 2016 18:19

Въпрос на време беше да ни разкрият каква трагедия сме отзад за втори пореден сезон.Трябва да отбележим,че ръководството на Челси НЕ УСПЯ да доведе нито един от играчите,които бяха първи избор за Конте.Реално погледнато в състава на Челси има играчи,които са доста под нивото което отбора показваше в последните години,както и такива които не им пука за отбора и мислите им са някъде другаде.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 26 сеп 2016 19:39

чак да са ни разкрили...
не е като да сме се "крили" миналия сезон.
Зимата, ако вземем Де Врай и Рикардо + да се сработят...може да се случат нещата.
По-стабилната игра в отбрана на отбора, ще подобри ѝ атаката, но не ми харесват опциите, с които разполагаме там.

ПП Според мен, в дербитата Педро трябваше да стартира - заради опита, самочувствието в играта му и най-вече - работната му етика в отбрана.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 26 сеп 2016 22:20

Sardukar написа:чак да са ни разкрили...
не е като да сме се "крили" миналия сезон.
Зимата, ако вземем Де Врай и Рикардо + да се сработят...може да се случат нещата.
По-стабилната игра в отбрана на отбора, ще подобри ѝ атаката, но не ми харесват опциите, с които разполагаме там.

ПП Според мен, в дербитата Педро трябваше да стартира - заради опита, самочувствието в играта му и най-вече - работната му етика в отбрана.

Под разкрили имах предвид,че започнахме сезона с 3 победи,въпреки че не показвахме кой знае какво,но все пак побеждавахме.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 27 сеп 2016 20:36

Най-важният трансфер - маймуна Еменало в която и да е памукова плантация :twisted:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 28 сеп 2016 23:26

Абе верноли Конте ще вади от състава Кейхил и Иванович? Пише го в Гонг, та затва питам. Ако наистина е така, моите адмирации.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 сеп 2016 13:09

Гонг е много сигурен източник. От къде са го преписали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Челси”