Nomer_9 написа:rhaegar написа:Извинявай, ама след като си нападал един мениджър заради посочените проблеми, малко не е честно да защитаваш следващия. На Моуриньо също не му бяха осигурени хората, които искаше, но за загубите и проваления сезон беше виновен той, а не Еменало и компания.
Не казвам, че не си прав, напротив. Но и мениджърите имат своите грешки. Основно в това, че въпреки издънките, продължават да налагат едни и същи хора в състава. Нищо не може да ме убеди, че бековете ни са в правилната конфигурация, но всеки път играят същите. Нищо не може да ме убеди, че Оскар трябва да е титуляр всеки мач. Примери много. И не вярвам, че Еменало е дошъл и в казал на Конте "тоя ще го пускаш и това е". Ако е така, излизаш като мъж и си го казваш. За пореден път ще дам примера с Биелса и Лацио.
Чакай малкоооо... Моуриньо имаше много повече свобода на действие и в интерес на истината, като изключим Погба, не мисля, че има др трансфер, който не му беше осигурен.
Напротив...Моуриньо имапе свободата да изгони Кевин,Лукаку,Мата,Луиз, ЛАМПАРД и още куп други.
Какво стана с Иванович и Конте? Ами подновиха договора на сърбина още преди Конте да поеме Челси...демек на Конте му беше казано "Това е твоят човек за бека".
Вчера Оскар като не игра, а игра Фабрегас, какво се случи??? А на бековете кой да пусне Конте като просто няма избор? Алонсо е още като муха без глава...
Ако сравнявате Конте с Моу, значи или сте слепи или просто отказвате да видите истината. Конте няма и 50% от свободата на Моуриньо в Челси. Конте беше взет да тренира и селектира осигурените му играчи...и единствената му грешка е, че се съгласи на това безумие!
Моуриньо, когато разкара "Кевин,Лукаку,Мата,Луиз, ЛАМПАРД" взе Коста, Фабрегас, Матич и ДРОГБА, и стана ШАМПИОН със същите тези футболисти, които сега ги порят разни НЕГОВИ абонати, които Моуриньо дори в най-тежката си криза ги отупа 2-0!!!