Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Nomer_9 » 24 апр 2016 12:55

Колкото виновен е Азар за катастрофалния сезон, толкова е виновен и Матич и Фабрегас и Иванович и Азпиликуета и Коста (въпреки че при Стария се отпуши) и Тери и Кейхим и Оскар и Куртоа и Моуриньо и Еманело (който не знам помкакви заслуги все още е в отбора) и т.н.
Фактите обаче са следните: За тая катастрофа трябва някой да го отнесе... някой който по презимпция носи вината в такива случаи - този някой винаги е мениджърът, защото не може да изгониш 8 човека от отбора. Плюс това, тази слаба форма на играчите със сигурност има връзка с мениджъра, защото той затова взима 20 милиона на сезон...за да ги подреди, за да ги мотивора и за да ги поддържа във форма. Когато един или двама играчи не са във форма-ок, изгони ги, защото в такъв случай е ясно,че вината си е индивидуално тяхна. При нас обаче случаят не е такъв и затова не мога да проумея защо тия които бранят Моу от всякаква критика деминизират конкретно и само Азар? Ако вие сте убедени,че Моу не е виновен, а са виновни играчите, ми нападайте всички изброени горе, а не само Азар! Плюс това...какво ще спечели клубът ако продадем Азар? По-добър ли ще вземем на негово място? С по изразени футболни качества? Кой ще дойде при нас в това ни състояние? Мислете бе...Всички правят катастрофален сезон...това,че Азар е с класи над другите и при него спадът прави най-силно впечатление, не значи да пере пешкира.
Сардукар, аз съм шибан реалист...а ти си моралист. Ти гледаш на Моу като на личност от историята на Челси...аз гледам на Моу като на мениджърът на Челси за последните 3 сезона и разграничавам името му от работата му за конкретния период...и тази разлика между нас не трябва да ти "изглежда като шега" , а просто трябва да я проумееш, което не е трудно, защото както съм казвал много пъти, ти си умно момче. Ако ситуацията от тия 3 сезона беше същата, но начело беше сервитьора или АВБ или който и да е друг, щяхте да го попилеете, което означава субективно отношение, което от своя страна е винаги контрапункт на реалната ПРАВИЛНА преценка. По отношение на Азар също съм реалист и осъзнавам,че той направи безумно слаб сезон, но осъзнавам, също че това се отнася за още 80% от основните ни футболисти и това е скапан факт, който е безпредметно да накланя везните в полза демонизирането само на Азар.

Зимата имаше 2 варианта: Или си отива Моу или си отиват всички изброени горе и Моу започва януари месец да гради нов отбор :mrgreen:
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 24 апр 2016 17:34

Nomer9, няма смисъл, двата лагера ще си продължат още няколко месеца, докато не дойде Конте и да ни обедини
Но определено забелязвам положителна промяна в Азар, първо каза, че иска да остане в Челси, преди това, пролетта целуна емблемата след една дузпа реализирана. Днес чета, че е казал, че не иска Тотнъм да стане шампион, това е знаково, не на всеки му пука кой конкурент става шампион ... така ли е?
Явно Конте е говорил с него и го е успокоил, но Конте не е глупак като 5-6 човека тука във форума, знае, че такива като Азар не се намират навсякъде.

Моу повече няма да го коментирам, каквото дал, дал е, не е никак малко, но напоследък навреди много, разпродаде най-големите ни таланти, стига вече дискусии.
Моуриньо е миналото, Конте или някой друг е бъдещето.

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 25 апр 2016 21:59

Phoen, ти кой беше? Некой от гъзоличачите на Жозето с неколко профила тук, последният от които от около месец, два?
Нямам намерение да ти обръщам и грам внимание, не си на нивото и на една десета от хората пищеши тук.
П.П. rhaegar, отваряй темата за трансферите, че спекулациите валят една след друга.... :mrgreen:
П.П.2 само адмирации за yasen и Nomer_9, тва са най-трезвомислещите и изобщо мислещите тук!
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Phoen
Контакти:

Мнениеот Phoen » 25 апр 2016 22:44

hazard10 написа:Phoen, ти кой беше? Некой от гъзоличачите на Жозето с неколко профила тук, последният от които от около месец, два?
Нямам намерение да ти обръщам и грам внимание, не си на нивото и на една десета от хората пищеши тук.
П.П. rhaegar, отваряй темата за трансферите, че спекулациите валят една след друга.... :mrgreen:
П.П.2 само адмирации за yasen и Nomer_9, тва са най-трезвомислещите и изобщо мислещите тук!

Честно да ти кажа нямам други профили, пиша само от този. Интересно ми е да разбера как прецени на какво ниво съм без изобщо да ме познаваш? Да не си екстрасенс?
Това, че на аватара си съм сложил снимка на Жозе не означава нищо. Ако си чел достатъчно задълбочено коментарите ми ще видиш, че в нито един от тях не съм засегнал темата за работата и уволнението на Моуриньо и съм доста по-обективен от теб. Както и да е. Кефи се на белгийско-арабската си госпожица и продължавай напред!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 апр 2016 23:18

Кой е демонизирал Азар? Аз разбирам хората, които са били недоволни от него. Разбира и тези, които не са доволни от престоя на Моуриньо.
Не мога да остана безучастен към постове на хора, които пишат, че Жозе ще бъде забравен след два месеца.
Същото важи ѝ за мнения, в които се критикуват хора, дали доста на отбора, а в най-тежките им моменти се плюе по тях.
Аз искам Азар да остане и вярвам в него. През цялото време съм вярвал в него. Но няма да плача, ако си тръгне, макар да е един от най-добрите ни играчи. Не мисля, че самия играч се чувства критикуван от феновете на ЧЕЛСИ. Постоянно е подкрепян и обичан. За щастие това важи и за Жозе.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 26 апр 2016 14:32

Sardukar написа:Кой е демонизирал Азар? Аз разбирам хората, които са били недоволни от него. Разбира и тези, които не са доволни от престоя на Моуриньо.
Не мога да остана безучастен към постове на хора, които пишат, че Жозе ще бъде забравен след два месеца.
Същото важи ѝ за мнения, в които се критикуват хора, дали доста на отбора, а в най-тежките им моменти се плюе по тях.
Аз искам Азар да остане и вярвам в него. През цялото време съм вярвал в него. Но няма да плача, ако си тръгне, макар да е един от най-добрите ни играчи. Не мисля, че самия играч се чувства критикуван от феновете на ЧЕЛСИ. Постоянно е подкрепян и обичан. За щастие това важи и за Жозе.

По мое мнение не си достатъчно обективен...
Ако някой започне да изтъква грешките на Моуриньо, ти веднага се хвърляш да го оправдаваш, но когато една шепа смешници тук си позволяват да обиждат Азар (дебелак, некадърник, белгийско-арабска госпожица и т.н.) ги скипваш...
То си ти е право...просто не се прави на медиатор ;)

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 26 апр 2016 22:11

Изображение
Фабрегас зае трето място по брой асистенции в класацията на Английската висша лига за всички времена.
1. Райън Гигс 162
2. Франк Лампард 102
3. Сеск Фабрегас 95
Сега на ред са няколкото смешника дето и него го нарочиха за симулант и за гонене.....
П.П. Не е истина колко боклук има тук просто....
П.П2. Phoen, ти си човека наясно с чикиите, и доколкото разбирам нямаш нужда от снимки, заставаш пред огледалото просто..... :lol:
Phoen написа:Честно да ти кажа нямам други профили, пиша само от този. !

Сега пишеш от този да, но преди пишеше от един друг ;) Я да видим дали ще можеш да се сетиш сам! :lol:
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

eclipsecfc
Контакти:

Мнениеот eclipsecfc » 26 апр 2016 23:35

Наричате феновете на отбора смешници.. както и да е, лично аз не се обиждам. Пичове (един смешник се обръща към вас), не е нормално да обиждате всеки който не е на вашето мнение, не е нормално да обиждате хора дали нещо на клуба (критикувайте ги, но им отдайте нужното уважение..)

Потребителски аватар
Phoen
Контакти:

Мнениеот Phoen » 27 апр 2016 07:43

hazard10, пак ти казвам, че в този форум съм писал само и единствено от този профил. А в какво искаш да вярваш ти е друг въпрос. Нещо те е подгонила параноята... :lol: :lol: :lol: Предлагам ти да спрем спора дотук и да не занимаваме форума с повече глупости. Другата ми молба е да зачиташ мнението и на хората, които имат други виждания за играта, без да ги наричаш "смешници". Мерси!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 27 апр 2016 09:25

Аз никога не съм обидил Моуриньо и винаги съм го уважавал за постигнатото от него с Челси и знам, че той винаги ще бъде неизменна част от историята на клуба. Критиката ми към него винаги е била обоснована и за конкретни неща. За разлика критиците на Азар, които се сцепват да го обиждат с изброените по-горе от мен епитети. Така че не говорете, кой кого обижда, щото се излагате...

Върни се в “Челси”