Фактите обаче са следните: За тая катастрофа трябва някой да го отнесе... някой който по презимпция носи вината в такива случаи - този някой винаги е мениджърът, защото не може да изгониш 8 човека от отбора. Плюс това, тази слаба форма на играчите със сигурност има връзка с мениджъра, защото той затова взима 20 милиона на сезон...за да ги подреди, за да ги мотивора и за да ги поддържа във форма. Когато един или двама играчи не са във форма-ок, изгони ги, защото в такъв случай е ясно,че вината си е индивидуално тяхна. При нас обаче случаят не е такъв и затова не мога да проумея защо тия които бранят Моу от всякаква критика деминизират конкретно и само Азар? Ако вие сте убедени,че Моу не е виновен, а са виновни играчите, ми нападайте всички изброени горе, а не само Азар! Плюс това...какво ще спечели клубът ако продадем Азар? По-добър ли ще вземем на негово място? С по изразени футболни качества? Кой ще дойде при нас в това ни състояние? Мислете бе...Всички правят катастрофален сезон...това,че Азар е с класи над другите и при него спадът прави най-силно впечатление, не значи да пере пешкира.
Сардукар, аз съм шибан реалист...а ти си моралист. Ти гледаш на Моу като на личност от историята на Челси...аз гледам на Моу като на мениджърът на Челси за последните 3 сезона и разграничавам името му от работата му за конкретния период...и тази разлика между нас не трябва да ти "изглежда като шега" , а просто трябва да я проумееш, което не е трудно, защото както съм казвал много пъти, ти си умно момче. Ако ситуацията от тия 3 сезона беше същата, но начело беше сервитьора или АВБ или който и да е друг, щяхте да го попилеете, което означава субективно отношение, което от своя страна е винаги контрапункт на реалната ПРАВИЛНА преценка. По отношение на Азар също съм реалист и осъзнавам,че той направи безумно слаб сезон, но осъзнавам, също че това се отнася за още 80% от основните ни футболисти и това е скапан факт, който е безпредметно да накланя везните в полза демонизирането само на Азар.
Зимата имаше 2 варианта: Или си отива Моу или си отиват всички изброени горе и Моу започва януари месец да гради нов отбор