Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Thsmith » 23 апр 2016 20:39

hazard10 написа:
rhaegar написа:Евертън, с Лукаку, са я толкова прокопсали, че са след нас, в този ни толкова трагичен сезон.

Интересна логика имаш, викаш щом е в Евертън нищо не стааа.... :roll:
За протокола, Лукаку само този сезон, и само в шампионата, с ужасния Еветън, има повече голове отколкото Диего, Реми, Пато и Фалкао взети заедно!

"за протокола" някой от ревящите за този невероятен свръх нападател, гледат ли 1/2 на ФА :lol:
- Сам срещу вратаря = топка откачаща от крак/кора
- Минал вратар, и от 5 метра право в главата на Руни :lol:
- Дузпа = пропуск
- Удар с глава от малкото наказателно от упор = 1 метър над вратата
:lol:
Брей... звучи извънземно.

Да видим колко още шансове ще му трябват за да може да вкара някой и друг гол.

edit:

Да добавим и след 65 минута :

- удар с глава абсолютно сам от упор - 3-4 метра само не му стигнаха да оцели вратата
- 1 минута преди това не можа и да засече избитата от Де Хеа топка на 5 см от крака му
- 81 минута дребния испанец му подава топката на 10 метра от вратата и голямата звезда се замотава заради неудобен десен крак и накрая удара му е блокиран

Звучи божествено, като истински блян за нападател.
Последна промяна от Thsmith на 23 апр 2016 21:04, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2016 20:56

Ае нека вкара, аз искам Евертън да продължат. Но за момента, представянето му е ужасно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 апр 2016 00:22

Трансферът на Лукаку не е грешка,колкото и някои да го окачествяват като такава.Четох,че ако Левандовски щял да ходи в Реал,Лукаку щял да го сменя...СМЯХ,както казва един форумен класик :lol: Белгийчето на моменти е доста дървено с топка в крака,как ще сменя Левата,който пък точно в този компонент е страхотен,не знам.Като оставим настрана КДБ,който е ясно,че е провал на Жозе,интересното е защо не се даде достатъчен шанс на Куадрадо и на Салах.Шурлето получи достатъчно такива и не ги заслужи,но горните двама за парите,които дадохме за тях,трябваше да получат съвсем различно отношение.
Също толкова смешно е да се говори как Моуриньо не е имал властта при трансферите,при положение,че още в първия си сезон разкара любимецът на феновете и най-добрият играч на Челси в предходните 2 години,само за да покаже кой е шефът.Да,може да не успяхме със Стоунс и Погба,но 40-50 милиона за карамелчето са много,а Погба като не иска в Челси,няма как насила да го домъкнем.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 апр 2016 00:42

Ще го видим Куадрадо при Конте. Аз, честно казано, съм си скептичен за него. Още съм на мнение, че за Челси щеше да е по-добре, ако беше останал Шурле.

Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 24 апр 2016 01:28

абе Салах си струваше повече от Куадрадо, но също не получи никакъв шанс
а вярно ли е, че и двамата са все още собственост на Челси, за Куадрадо съм сигурен, но за Салах не знам.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 апр 2016 02:09

И Салах се води под наем, но Рома имат клауза за откупуването му. Даже май е задължителна, тоест, уж е наем, за да им е всичко ок с ФФП, но реално е техен.

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 апр 2016 02:15

0007 написа:Трансферът на Лукаку не е грешка,колкото и някои да го окачествяват като такава.Четох,че ако Левандовски щял да ходи в Реал,Лукаку щял да го сменя...СМЯХ,както казва един форумен класик :lol: Белгийчето на моменти е доста дървено с топка в крака,как ще сменя Левата,който пък точно в този компонент е страхотен,не знам.Като оставим настрана КДБ,който е ясно,че е провал на Жозе,интересното е защо не се даде достатъчен шанс на Куадрадо и на Салах.Шурлето получи достатъчно такива и не ги заслужи,но горните двама за парите,които дадохме за тях,трябваше да получат съвсем различно отношение.
Също толкова смешно е да се говори как Моуриньо не е имал властта при трансферите,при положение,че още в първия си сезон разкара любимецът на феновете и най-добрият играч на Челси в предходните 2 години,само за да покаже кой е шефът.Да,може да не успяхме със Стоунс и Погба,но 40-50 милиона за карамелчето са много,а Погба като не иска в Челси,няма как насила да го домъкнем.

Какво значи не се е дало шанс? Пускаш ги и играят ужасно, колко време точно трябва да играят ужасно и да губиш точки за да се каже, че не им се е дало шанс? В отборите, които се борят за нещо имаш две възможности. Идваш и почваш да играеш веднага или хващаш първия влак и си заминаваш.
Иначе за мен не е точна думата "власт" при трансферите. Точната дума е пари. Ти можеш да имаш цялата власт, но с трици няма как да хванеш маймуна... или поне е изключително малко вероятно. Моуриньо винаги е имал нужда от средства, а машината му е имала нужда от жертви. Такива, които да се хвърлят под автобуса за назидание и да затвърждават неговата абсолютна власт. В противен случай се получава нещо като диктатор почващ да отпуска свободи и да либерализира нещата. Това винаги завършва с образно казано ... гилотина :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 24 апр 2016 09:12

Интервю с Азар след мача с "Черешките"...
Eden Hazard: "We have a lot of stories to write together and we are ready for the future."
hlttp://weaintgotnohistory.sbnation.com ... sea-future
Докато го слушах и леко ми се догади, заради всички обиди по негов адрес от уж фенове на Челси. Не знам какъв човек трябва да си, за да показваш такова отношение към най-добрия ни играч, заради един слаб сезон (който межудругото беше слаб за всички)
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 апр 2016 11:23

Nomer_9 написа:Интервю с Азар след мача с "Черешките"...
Eden Hazard: "We have a lot of stories to write together and we are ready for the future."
hlttp://weaintgotnohistory.sbnation.com ... sea-future
Докато го слушах и леко ми се догади, заради всички обиди по негов адрес от уж фенове на Челси. Не знам какъв човек трябва да си, за да показваш такова отношение към най-добрия ни играч, заради един слаб сезон (който межудругото беше слаб за всички)

хаха написано от теб...звучи като лоша шега (с цялото ми уважение).

ПП Адски смешно ми става какви неща се пишат тук. Моу имал пълната власт при трансферите, а после не им давал шанс. Тези, който искаше да му ги докарат, играеха постоянно при него (което за мен е грешка и някои трябваше да седнат, но Жозето им се предовери и заплати с поста си. Сам си е виновен.). Относно Шюрле...на края изглеждаше ужасно, но има повече голове в дерби мачовете (не, че бяха много и те де...) от всичките ни крила в момента (да не кажа и взети заедно)...
А за Мата...до края на календарната година беше втори по минути от офанзивните ни футболисти. Да, имаше няколко мача, като резерва, но въобще не беше толкова закотвен, колкото го изкарват. Но понякога медиите много промиват мозъци.... Пример: Лампард играеше повече при Вилаш-Боаш, отколкото при Ди Матео (става въпрос за началото на кампаниите 2011/2012 и 2012/2013).
Бтв, Куадрадо не го виждам в Англия. КПД-то му пред вратата на съперника ще е катастрофално в Англия. А и да си го кажем откровено - той е симулант. Играта му се базира на това да печели лесни нарушения.
Салах нямаше шанс да пребори Азар или Вилиян, макар да има качества.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Phoen
Контакти:

Мнениеот Phoen » 24 апр 2016 12:26

По принцип не обичам да се заяждам и да обиждам, ама в този случай вече не издържах.
Този пост се отнася до двамата "редовни посетители" на "Стамфорд Бридж" (hazard10 и blue_dominator) с аватари на Еден Азар, които пищят като ощипани госпожици, когато някой каже нещо лошо за любимото им футболистче. Пичове, мисля, че всички критики отправени към Азар през този сезон са основателни и това го виждат абсолютно всички без вас. Най ми е смешно когато започнете да говорите, че трябва да сме фенове на отбора, а не на дадена личност(Моуриньо примерно). Ами вие какви фенове сте на отбора, като според вас може да плюе по другите футболисти, а не само по Азар. Далеч съм от мисълта, че трябва да го продадем. Момчето има бъдеще в Челси. Не мога да разбера само откъде идва тая ваша голяма любов към него. Вече почвам да се чудя дали не биете по една чи**ия всяка вечер на негова снимка. Не се излагайте, моля ви. Гледайте реално на нещата.

Върни се в “Челси”