Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Трябва си една хубава чистка... Половината играчи нямат мотивация да играят в Челси, а другата половина класа. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
yasen написа:аз пък не мисля, че Лукаку има класа да играе за Челси
това, че е вкарал два гола днес, не означава че е голям играч
Моуриньо постъпи правилно с продажбата му, взехме му добри пари, няма за какво да съжаляваме.
Лукаку има изключително лошо първо докосване, головия му нюх не е нищо особено, днес вкара срещу тромави защитници.
п.с. догодина Конте ще има една идея по-лека задача да ни направи шампиони, просто няма да ги има европейските мачове.
Бе то за доста хора се казва как нямало класата да играят в Челси, но реално Лукаку е идеален втори нападател точно за отбор като Челси (визирам стил на игра). ОК, не можеш да го сравняваш с Коста, но пък Торес колко сезона беше почти несменяем титуляр (а той вече не може и на малкия му пръст да стъпи) .. и това е само един пример, а колко алтернативи на недъгавия Оскар бяха разпродадени .. прекалено много изходящи трансфери според мен станаха и вече се усеща - отборът прави Н-ти пореден сезон с 12-13 играчи и логично грохва преди важните мачове.
Преди 2 години например това нещо коства титлата (защото независимо какво разправя Моуриньо, не Ливърпул загуби титлата тогава, а Челси) + финал в ШЛ (защото Атлетико бяха много преодолим отбор, ако не бяха смазани играчите). Миналият сезон нещата стигнаха за титла на мускули, но това е по-скоро изключение, отколкото нещо, което може да се повтаря системно. Просто нямат пейка заради кофти трансферна политика .. и то от доста време насам.
Колега правилно чукване на правилното място!Да почакаме да видим аршина еднакъв ли е?KOPScousers написа:Колегата rhaegar, който нарече Коутиньо нещо от сорта на "бразилско циганче" след мача с МЮ, защо не вижда вашия Деймън Салваторе? И вие се сдобихте с вампирче, само дето вашето е доста по-противно и подло. Жалко, че е голям голмайстор.

ПС: СТАНКО много се навираше(активен) във форума на Ливърпул ,сега малко се е покрил.

- blue_dominator
- Контакти:
gdlk написа:сигурно пак Азар е виновен, че ни спукаха от бой.
А за Оскар, оферта и от Левски да пристигне трябва да го махат!!!
Естествено че Азар е виновен за всичко... и за предсезонната подготовка и за селекцията и за всичко останало.... Като ги чета некои излиза че клуба е негов личен, чак и бойкоти организира!

А Моу е невинен мишок и няма никъв пръст, от него никога нишо не е зависило.... Не той, ами Азарчо изгони като мръсни кучета Луис, Мата, Лукаку, Де Бройне и взе сегашните "звезди"
Азар е виновен и никой друг!
Вън от Челси, на момента!
Дайте да ги изгоним всичките, и него и останалите които стават, просто не са футболисти за средняк в които ни превърна един "велик и специален" мениджър!
Всички вън!!!!

П.П. Единственото хубаво е че баце Ви Роман не разсъждава така, че иначе отдавна да сме в трета глуха, а вие да сте с глави в задниците за дълго..... и фенове на други отбори вече!
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
KOPScousers написа:Колегата rhaegar, който нарече Коутиньо нещо от сорта на "бразилско циганче" след мача с МЮ, защо не вижда вашия Деймън Салваторе? И вие се сдобихте с вампирче, само дето вашето е доста по-противно и подло. Жалко, че е голям голмайстор.
Какво да ти кажа, този сезон изглеждаме така, сякаш се превръщаме в Ливърпул от последните 6-7 сезона. Грозна работа, ама кой го иска лошото? Дано догодина нещата са по-добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

blue_dominator написа:gdlk написа:сигурно пак Азар е виновен, че ни спукаха от бой.
А за Оскар, оферта и от Левски да пристигне трябва да го махат!!!
Естествено че Азар е виновен за всичко... и за предсезонната подготовка и за селекцията и за всичко останало.... Като ги чета некои излиза че клуба е негов личен, чак и бойкоти организира!Той е виновен че ни чука кой кой къде ни хване, без той да участва дори, баси ква власт са му дали!
![]()
А Моу е невинен мишок и няма никъв пръст, от него никога нишо не е зависило.... Не той, ами Азарчо изгони като мръсни кучета Луис, Мата, Лукаку, Де Бройне и взе сегашните "звезди"
Азар е виновен и никой друг!
Вън от Челси, на момента!
Дайте да ги изгоним всичките, и него и останалите които стават, просто не са футболисти за средняк в които ни превърна един "велик и специален" мениджър!
Всички вън!!!!
П.П. Единственото хубаво е че баце Ви Роман не разсъждава така, че иначе отдавна да сме в трета глуха, а вие да сте с глави в задниците за дълго..... и фенове на други отбори вече!
Ей... ако не бяхте изгонили Луис и Мата и Лукаку дето не смее да се бори за място ехеее.... междуконтинентален шампион на момента. Ще каже човек, че са изгонили Зидан и Кайзера, а не някакви посредственяци от рода на мата. Като гледам Ютд направо летят към успехи с този супер играч. Демба Ба да не правеше по слаби мачове за Касъл от Лукаку за Евертън? И кво стана?
Не бил виновен Азар? Кой се размотава? Кой е качил кг? Кой спря да играе изведнъж? Моуриньо освен да вземе една греда и да му я завре там където слънце не огрява, какво да направи повече с играч, който не желае да играе?
Просто трябваше да го пратите заедно с Фабрегас при юношите и там да играе до края на договора си! Както направихте с Малуда. Да изкара там 3-4 години и после да върви където иска. Да, голяма загуба щеше да е, но щеше да е обица на ухото на всички останали и никога и никой нямаше да си позволява да се прави на по голям от този клуб, нямаше да има бойкоти и уволняване на треньори от играчи.
пп Може да вържем един бас за другия сезон и да видиш кой ще е шампион и дали този специален мениджър дето превръщал отборите в средняци няма да вдигне титлата с един отбор представящ се посредствено от 3 години и дали това момче Азар някога отново ще бъде споменаван сред топ 5 играчите. Всеки да си прави сметката кой крив и кой прав.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Много точно мнение колега Thsmith.
Единствения що годе класен футболист, който продадохме, е Кевин де Бройне. Сега го гледам в Сити става, на нивото на Вилиян е. Щеше да е идеален вместо Оскар. Мата се чудят как да го изгонят. Луис е посредствен играч, също както и Лукаку. Проблема не е в продадените футболисти, а в закупените. Повечето са слаби играчи, а добрите такива остаряха като Тери, Бране и Кейхил. В Англия всички са зле, затова Лестър и Тотнъм се борят за титлата. Просто има криза от към трансфери във Висшата лига.
Единствения що годе класен футболист, който продадохме, е Кевин де Бройне. Сега го гледам в Сити става, на нивото на Вилиян е. Щеше да е идеален вместо Оскар. Мата се чудят как да го изгонят. Луис е посредствен играч, също както и Лукаку. Проблема не е в продадените футболисти, а в закупените. Повечето са слаби играчи, а добрите такива остаряха като Тери, Бране и Кейхил. В Англия всички са зле, затова Лестър и Тотнъм се борят за титлата. Просто има криза от към трансфери във Висшата лига.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Аз съм готов да вържо бас веднага, че догодина Сити ще бъде шампион 2-3кръга преди края...
Лукаку ни бил за Челси, Мата не бил за Челси, Де Бройне не бил за Челси, Филипе Луиз, Куадрадо, Салах и Андре Шюрле и те...ще каже човек, че в Челси играят ебати футболистите...че той даже оня неориентиран пудел Луиз има по-голямо самочувствие и класа от настоящите защитници...
Ами честно казано аз за по-слаб отбор на Челси в ерата Абрамович не се сещам. На кого е вината е трудно да се каже. Моу, играчите, Азар всеки си избира някой според пристрастията...
Лукаку ни бил за Челси, Мата не бил за Челси, Де Бройне не бил за Челси, Филипе Луиз, Куадрадо, Салах и Андре Шюрле и те...ще каже човек, че в Челси играят ебати футболистите...че той даже оня неориентиран пудел Луиз има по-голямо самочувствие и класа от настоящите защитници...
Ами честно казано аз за по-слаб отбор на Челси в ерата Абрамович не се сещам. На кого е вината е трудно да се каже. Моу, играчите, Азар всеки си избира някой според пристрастията...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Лукаку - искаше да напусне отбора заради наличието на Торес и Ба..
къдравия педер*с - не си предпосиса договора и искаше да напусне, реакцията като ни вкара въпреки че спечели с нас ш.л. показа всичко
Мата - ако не се изисква от него да помага в защита е супер, ама това не става в големите отбори особенно при богатите
Мислещия за майонеза.. не знам, налагаше се като в първия състав до едно време, явно е имало някаква причина да се разкара
Дано разкараме резания и дръпнатите летото пак да го поискат ''Лео"
къдравия педер*с - не си предпосиса договора и искаше да напусне, реакцията като ни вкара въпреки че спечели с нас ш.л. показа всичко
Мата - ако не се изисква от него да помага в защита е супер, ама това не става в големите отбори особенно при богатите
Мислещия за майонеза.. не знам, налагаше се като в първия състав до едно време, явно е имало някаква причина да се разкара
Дано разкараме резания и дръпнатите летото пак да го поискат ''Лео"
bilyaletdinov написа:Аз съм готов да вържо бас веднага, че догодина Сити ще бъде шампион 2-3кръга преди края...
Ще станат шампиони с фантомас, но на 32 март. Тоя кретенски футбол няма как да мине в Англия и Ван Гаал го доказва всяка седмица с идиотските си напречни пасове и владения на топче, а той дори не може да се сравнява с онова магаре по манията за тоя шибан позешън в опит да умори всички от скука.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]