Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот koisa » 12 мар 2016 22:24

Трябва си една хубава чистка... Половината играчи нямат мотивация да играят в Челси, а другата половина класа. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 12 мар 2016 23:10

yasen написа:аз пък не мисля, че Лукаку има класа да играе за Челси
това, че е вкарал два гола днес, не означава че е голям играч

Моуриньо постъпи правилно с продажбата му, взехме му добри пари, няма за какво да съжаляваме.
Лукаку има изключително лошо първо докосване, головия му нюх не е нищо особено, днес вкара срещу тромави защитници.

п.с. догодина Конте ще има една идея по-лека задача да ни направи шампиони, просто няма да ги има европейските мачове.

Бе то за доста хора се казва как нямало класата да играят в Челси, но реално Лукаку е идеален втори нападател точно за отбор като Челси (визирам стил на игра). ОК, не можеш да го сравняваш с Коста, но пък Торес колко сезона беше почти несменяем титуляр (а той вече не може и на малкия му пръст да стъпи) .. и това е само един пример, а колко алтернативи на недъгавия Оскар бяха разпродадени .. прекалено много изходящи трансфери според мен станаха и вече се усеща - отборът прави Н-ти пореден сезон с 12-13 играчи и логично грохва преди важните мачове.
Преди 2 години например това нещо коства титлата (защото независимо какво разправя Моуриньо, не Ливърпул загуби титлата тогава, а Челси) + финал в ШЛ (защото Атлетико бяха много преодолим отбор, ако не бяха смазани играчите). Миналият сезон нещата стигнаха за титла на мускули, но това е по-скоро изключение, отколкото нещо, което може да се повтаря системно. Просто нямат пейка заради кофти трансферна политика .. и то от доста време насам.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 12 мар 2016 23:12

KOPScousers написа:Колегата rhaegar, който нарече Коутиньо нещо от сорта на "бразилско циганче" след мача с МЮ, защо не вижда вашия Деймън Салваторе? И вие се сдобихте с вампирче, само дето вашето е доста по-противно и подло. Жалко, че е голям голмайстор. :)
Колега правилно чукване на правилното място!Да почакаме да видим аршина еднакъв ли е? :) :) :) :) :) За хапане мисля , че беше 4 мача (минимум).Ще гледаме и чакаме.
ПС: СТАНКО много се навираше(активен) във форума на Ливърпул ,сега малко се е покрил. ;)

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 12 мар 2016 23:22

gdlk написа:сигурно пак Азар е виновен, че ни спукаха от бой.
А за Оскар, оферта и от Левски да пристигне трябва да го махат!!!

Естествено че Азар е виновен за всичко... и за предсезонната подготовка и за селекцията и за всичко останало.... Като ги чета некои излиза че клуба е негов личен, чак и бойкоти организира! :lol: Той е виновен че ни чука кой кой къде ни хване, без той да участва дори, баси ква власт са му дали! :mrgreen:
А Моу е невинен мишок и няма никъв пръст, от него никога нишо не е зависило.... Не той, ами Азарчо изгони като мръсни кучета Луис, Мата, Лукаку, Де Бройне и взе сегашните "звезди"
Азар е виновен и никой друг!
Вън от Челси, на момента!
Дайте да ги изгоним всичките, и него и останалите които стават, просто не са футболисти за средняк в които ни превърна един "велик и специален" мениджър!
Всички вън!!!! :lol:
П.П. Единственото хубаво е че баце Ви Роман не разсъждава така, че иначе отдавна да сме в трета глуха, а вие да сте с глави в задниците за дълго..... и фенове на други отбори вече!
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2016 00:06

KOPScousers написа:Колегата rhaegar, който нарече Коутиньо нещо от сорта на "бразилско циганче" след мача с МЮ, защо не вижда вашия Деймън Салваторе? И вие се сдобихте с вампирче, само дето вашето е доста по-противно и подло. Жалко, че е голям голмайстор. :)

Какво да ти кажа, този сезон изглеждаме така, сякаш се превръщаме в Ливърпул от последните 6-7 сезона. Грозна работа, ама кой го иска лошото? Дано догодина нещата са по-добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2016 00:21

blue_dominator написа:
gdlk написа:сигурно пак Азар е виновен, че ни спукаха от бой.
А за Оскар, оферта и от Левски да пристигне трябва да го махат!!!

Естествено че Азар е виновен за всичко... и за предсезонната подготовка и за селекцията и за всичко останало.... Като ги чета некои излиза че клуба е негов личен, чак и бойкоти организира! :lol: Той е виновен че ни чука кой кой къде ни хване, без той да участва дори, баси ква власт са му дали! :mrgreen:
А Моу е невинен мишок и няма никъв пръст, от него никога нишо не е зависило.... Не той, ами Азарчо изгони като мръсни кучета Луис, Мата, Лукаку, Де Бройне и взе сегашните "звезди"
Азар е виновен и никой друг!
Вън от Челси, на момента!
Дайте да ги изгоним всичките, и него и останалите които стават, просто не са футболисти за средняк в които ни превърна един "велик и специален" мениджър!
Всички вън!!!! :lol:
П.П. Единственото хубаво е че баце Ви Роман не разсъждава така, че иначе отдавна да сме в трета глуха, а вие да сте с глави в задниците за дълго..... и фенове на други отбори вече!

Ей... ако не бяхте изгонили Луис и Мата и Лукаку дето не смее да се бори за място ехеее.... междуконтинентален шампион на момента. Ще каже човек, че са изгонили Зидан и Кайзера, а не някакви посредственяци от рода на мата. Като гледам Ютд направо летят към успехи с този супер играч. Демба Ба да не правеше по слаби мачове за Касъл от Лукаку за Евертън? И кво стана?
Не бил виновен Азар? Кой се размотава? Кой е качил кг? Кой спря да играе изведнъж? Моуриньо освен да вземе една греда и да му я завре там където слънце не огрява, какво да направи повече с играч, който не желае да играе?
Просто трябваше да го пратите заедно с Фабрегас при юношите и там да играе до края на договора си! Както направихте с Малуда. Да изкара там 3-4 години и после да върви където иска. Да, голяма загуба щеше да е, но щеше да е обица на ухото на всички останали и никога и никой нямаше да си позволява да се прави на по голям от този клуб, нямаше да има бойкоти и уволняване на треньори от играчи.

пп Може да вържем един бас за другия сезон и да видиш кой ще е шампион и дали този специален мениджър дето превръщал отборите в средняци няма да вдигне титлата с един отбор представящ се посредствено от 3 години и дали това момче Азар някога отново ще бъде споменаван сред топ 5 играчите. Всеки да си прави сметката кой крив и кой прав.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 мар 2016 00:45

Много точно мнение колега Thsmith.

Единствения що годе класен футболист, който продадохме, е Кевин де Бройне. Сега го гледам в Сити става, на нивото на Вилиян е. Щеше да е идеален вместо Оскар. Мата се чудят как да го изгонят. Луис е посредствен играч, също както и Лукаку. Проблема не е в продадените футболисти, а в закупените. Повечето са слаби играчи, а добрите такива остаряха като Тери, Бране и Кейхил. В Англия всички са зле, затова Лестър и Тотнъм се борят за титлата. Просто има криза от към трансфери във Висшата лига.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 мар 2016 02:17

Аз съм готов да вържо бас веднага, че догодина Сити ще бъде шампион 2-3кръга преди края...
Лукаку ни бил за Челси, Мата не бил за Челси, Де Бройне не бил за Челси, Филипе Луиз, Куадрадо, Салах и Андре Шюрле и те...ще каже човек, че в Челси играят ебати футболистите...че той даже оня неориентиран пудел Луиз има по-голямо самочувствие и класа от настоящите защитници...
Ами честно казано аз за по-слаб отбор на Челси в ерата Абрамович не се сещам. На кого е вината е трудно да се каже. Моу, играчите, Азар всеки си избира някой според пристрастията...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

eclipsecfc
Контакти:

Мнениеот eclipsecfc » 13 мар 2016 02:28

Лукаку - искаше да напусне отбора заради наличието на Торес и Ба..
къдравия педер*с - не си предпосиса договора и искаше да напусне, реакцията като ни вкара въпреки че спечели с нас ш.л. показа всичко
Мата - ако не се изисква от него да помага в защита е супер, ама това не става в големите отбори особенно при богатите
Мислещия за майонеза.. не знам, налагаше се като в първия състав до едно време, явно е имало някаква причина да се разкара
Дано разкараме резания и дръпнатите летото пак да го поискат ''Лео"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2016 05:06

bilyaletdinov написа:Аз съм готов да вържо бас веднага, че догодина Сити ще бъде шампион 2-3кръга преди края...
Лукаку ни бил за Челси, Мата не бил за Челси, Де Бройне не бил за Челси, Филипе Луиз, Куадрадо, Салах и Андре Шюрле и те...ще каже човек, че в Челси играят ебати футболистите...че той даже оня неориентиран пудел Луиз има по-голямо самочувствие и класа от настоящите защитници...
Ами честно казано аз за по-слаб отбор на Челси в ерата Абрамович не се сещам. На кого е вината е трудно да се каже. Моу, играчите, Азар всеки си избира някой според пристрастията...

Ще станат шампиони с фантомас, но на 32 март. Тоя кретенски футбол няма как да мине в Англия и Ван Гаал го доказва всяка седмица с идиотските си напречни пасове и владения на топче, а той дори не може да се сравнява с онова магаре по манията за тоя шибан позешън в опит да умори всички от скука.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Челси”