ШЛ: ПСЖ - Челси , 16.02.2016 , 21:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: ПСЖ - Челси , 16.02.2016 , 21:45
Доста по-класния отбор сме. Нямам никаква идея как стана това фаворизиране на БДЖ-то. Шампиона на Англия е доста над тия френски талибани 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Моят "любимец" избухна
Ако продължава така,ще си купя негов екип
Много добре тактически стоим,чак не мога да повярвам.
Баба засега е безрешен и даже показа перфектното си центриране.Имаме нужда точно от такъв тип бекове,които в атака да ни носят нужното.
А другият ми "любимец" Педро ме опровергава - играе с голямо самочувствие,помага в защита,пасовете му минават,въобще е друг човек.
Сега предстои нов натиск на домакините и дано издържим,а възможности за втори гол ще има,сигурен съм.

Баба засега е безрешен и даже показа перфектното си центриране.Имаме нужда точно от такъв тип бекове,които в атака да ни носят нужното.
А другият ми "любимец" Педро ме опровергава - играе с голямо самочувствие,помага в защита,пасовете му минават,въобще е друг човек.
Сега предстои нов натиск на домакините и дано издържим,а възможности за втори гол ще има,сигурен съм.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Моят "любимец" избухнаАко продължава така,ще си купя негов екип
![]()
абсолютно !
ще имаме поне още едно чисто голово положение, този път Коста трябва да е по-концентриран !
-
- Контакти:
Хора, бърз въпрос. Как се казваше оня човек от българските футболни среди, на около 60 години, с бяла коса, дето много често го канят за анализатор в студиата Шампионска лига ?
Малшанс за Челси при гола за 1 : 0 иначе играха по-добре и можеше да водят в резултата! Къдравия, Маркиньос и Т.Силва са гола вода
не е случайно че немците им напълниха коша с голове на Бразилия! Само не знам какви са тези космически суми дето им искат на тези защитници.
Коща по-скоро пропусна супер положение отколкото вратаря да го извади защото нападателя уцели вратаря в случая, това трябваше да е 0 : 1.
не е случайно че немците им напълниха коша с голове на Бразилия! Само не знам какви са тези космически суми дето им искат на тези защитници.
Коща по-скоро пропусна супер положение отколкото вратаря да го извади защото нападателя уцели вратаря в случая, това трябваше да е 0 : 1.
Много добро полувреме от тактическа гледна точка.Дадохме на ПСЖ да владеят топката и ги удряхме на контра.Имахме положения да водим дори,но ги пропуснахме.Жалко за смотания рикошет който помогна за гола на Ибрахимович.Второто дано играем по същия начин и да вкараме 2-ри.
Steve Wayne написа:Хора, бърз въпрос. Как се казваше оня човек от българските футболни среди, на около 60 години, с бяла коса, дето много често го канят за анализатор в студиата Шампионска лига ?
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1 ... 0%BE%D0%B2
-
Фабрегас нищо не играе.
По-скоро е вреден към момента, от колкото да помага по-някакъв начин.
Трябва да поизнесем играта, да се позадържи топката... Така опрени буквално да вратата ни, рано или късно ще се огънем.
По-скоро е вреден към момента, от колкото да помага по-някакъв начин.
Трябва да поизнесем играта, да се позадържи топката... Така опрени буквално да вратата ни, рано или късно ще се огънем.
-
Тоя оръфляк Кавани, винаги ни наказва. 

- modor
- Контакти:
Само при мен ли има малко разминаване звук/картина 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.