Реал Мадрид със сигурност ще натиснат здраво за Азар и по мое мнение, ако от Челси успеят да си осигурят подписа на Гризман, мисля че ще имаме сделка.
Едно на ръка, че белгиецът нещо не е на кеф в последните месеци и друго, което е по-важното - в Реал Мадрид готвят мащабна чистка през лятото и навярно двама измежду Роналдо, Бейл, Иско ще отлетят от клуба.
Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
boabbb написа:Централен защитник не съм сигурен дали ви трябваКейхил преподписа, имате Зума, Тери резерва, Ейк не изглежда зле, тоя Кристенсен също
Колко да станат
Това, че формата им не е особено добра в момента, е отделен въпрос на психология и правилна поготовка. Май ще си замине Реми, Азар за ЦН не става, така че нападател е на дневен ред, Диего няма как да играе всички мачове и да го чакате да мачка
![]()
P.S: Специално приятелски съвет към колегата Nomer9 - да напишеш "беГове" , айде, чуждица е, ама "браГ" е вече груба история ...
Пиша от телефон и тва не са първите глупости,които съм изплясквал, но не мога след всеки пост да се извинявам за грешките и да отбелязвам горния факт. Както и да е...обещавам да влагам повече старание, защото знам,че дразни...и на мен не ми е приятно да чета неграмотни постове.
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Хубаво ще е да прилапаме някой от Мадрид. Традиционно успешни са звездите, които те продават като Снайдер и Робен. Иско/Хамес + Бейл и Варан за Азар, Матич и Бранко
и имаме сделка 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
оставете ги тези футболисти, мисля, че май си намерихме нов постоянен треньор
if you know, what I mean ...

if you know, what I mean ...
Според мен ще е единият от манчестърите, но не го обявяват, защото те се водят с постоянни мениджъри. Ако беше при нас, щеше да го кажат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Според мен ще е единият от манчестърите, но не го обявяват, защото те се водят с постоянни мениджъри. Ако беше при нас, щеше да го кажат.
абе за Рафата имах предвид

да се върне да довърши започнатото ...

yasen написа:rhaegar написа:Според мен ще е единият от манчестърите, но не го обявяват, защото те се водят с постоянни мениджъри. Ако беше при нас, щеше да го кажат.
абе за Рафата имах предвид![]()
![]()
да се върне да довърши започнатото ...
Моля ти се........

- hazard10
- Контакти:
Една много интересна класация: http://gong.bg/football-sviat/anglia/zh ... nik-359003
Надявам се постоянният ни мениджър да не е никой от топ 10!
Надявам се постоянният ни мениджър да не е никой от топ 10!

[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Попаднах на нещо много интересно https://www.facebook.com/artpeople1/pho ... =3&theater
А даваме 600 за новия...
А даваме 600 за новия...
Кой откачалник е дал на Браян 287м паунда?