Висша Лига: Кристъл Палас-Челси, 03.01.16 15:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Висша Лига: Кристъл Палас-Челси, 03.01.16 15:30

Мнениеот boabbb » 04 яну 2016 10:42

Браво, добър мач изиграхте 8-) Палас нямаха шанс за нищо повече, при все и, че бяха без основни играчи :roll: Микел направи силен мач, обаче това за "африканския Зидан" е направо за едномесечен бан :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 11:46

Nomer_9 написа:
язе написа:И това доживях! Фен на Челси, да иска бан за... фен на Челси. :shock:

Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...

Теб пък кой те брои за роден, че да иска да те банват 8-) Покажи ми поста, където искам бан за когото и да е 8-) Прекалено сте нищожни за да си губя ценното време и енергия с вашите особи 8-) Иначе се присъединявам към мнението на Томи и язе 8-) Тук сте двама, трима лаика, който грам не вдявате от футболчето, някакви псевдофенове на Челси и се заяждате с всички, които не са на вашето мнение ;) Това може да го потвърди абсолютно всеки потребител. Пък за бана се сърди на себе си ;) Кой ти е виновен, че си тотално аматьорче, с крехка психика при това 8-)

П.П. Честита победа на всички истински фенове на Челси, изстрадали победата, без антифенчетата :!: За тях...те си знаят. Ще ми се радват на загуби на отбора, само и само да уволнят мениджъра ;) Ами НЕ, благодаря!
Последна промяна от CTAHKO на 04 яну 2016 11:50, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 яну 2016 11:50

Всяка победа е ценна, освен това всичките ни конкуренти в лицето на Суонзи, Нюкясъл и Астън Вила загубиха :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 04 яну 2016 12:17

CTAHKO написа:
Nomer_9 написа:
язе написа:И това доживях! Фен на Челси, да иска бан за... фен на Челси. :shock:

Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...

Теб пък кой те брои за роден, че да иска да те банват 8-) Покажи ми поста, където искам бан за когото и да е 8-) Прекалено сте нищожни за да си губя ценното време и енергия с вашите особи 8-) Иначе се присъединявам към мнението на Томи и язе 8-) Тук сте двама, трима лаика, който грам не вдявате от футболчето, някакви псевдофенове на Челси и се заяждате с всички, които не са на вашето мнение ;) Това може да го потвърди абсолютно всеки потребител. Пък за бана се сърди на себе си ;) Кой ти е виновен, че си тотално аматьорче, с крехка психика при това 8-)

П.П. Честита победа на всички истински фенове на Челси, изстрадали победата, без антифенчетата :!: За тях...те си знаят. Ще ми се радват на загуби на отбора, само и само да уволнят мениджъра ;) Ами НЕ, благодаря!

CTAHKO написа: Който обижда, да се разделяме по бързата процедура, за порядъчен период и да ги превъзпитаваме

Няма да коментирам нищо повече,свързано с тебе. Ти си от тия дето имат много по-високо самочувствие за себе си, от колкото им позволява капацитета...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 яну 2016 12:30

Хубава победа, но като че ли играта ни се отваря, чака след като вкараме гол. :roll:

До преди голът, играчите в черно изглеждаха като нещо средно между Макълсфийлд и Солзбъри.
След това, сякаш други фОтбалери излязоха на терена.
Все още не мога да усетя промяна в стилът и подходът към мачовете.
Имам чувството, че ги започваме дори по-предпазливо, от колкото при Жозе.
Има промяна единствено в ентусиазмът на играчите, но бързо-бързо се спичаме, когато двубоят не тръгне с бърз гол.
Набива се налице и проблемът при изнасянето на топката, когато ни пресират.
Пълна скръб е.

Вижда се, че когато заиграем нападателно, с повечко хора напред, нещата се получават.
Няма нужда да сме контра-атакуващи, при резултат 0-0 срещу отбори, като Кристъл Палас.
Вярвам, че с победите, ще се върне и самочувствието на някои от играчите, които все още се представят под нивото си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 12:52

Nomer_9 написа:
CTAHKO написа:Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...

CTAHKO написа:Който обижда, да се разделяме по бързата процедура, за порядъчен период и да ги превъзпитаваме

Няма да коментирам нищо повече,свързано с тебе. Ти си от тия дето имат много по-високо самочувствие за себе си, от колкото им позволява капацитета...

В подчертаното от мен ли някъде се разпознахте ти и другия антифен 8-) Да беше прочел правилата на форума, преди да се излагаш 8-) И понеже едвали ще ги прочететш, да ти ги пльосна наготово, та белкем ви дойде малко акъла в главиците 8-)

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

Така че началството е извършило тази доблестна и аристократична постъпка, щото вас не ви бива и нарушавате правилата, а не щото аз съм му казал! Но от друга страна, считам за свой граждански дълг да го напътствам и насочвам към конкретната нарушена от вас точка и да му помагам в този жесток и пълен с безскрупулни потребители форум 8-) Както писах по-горе, сърди се на себе си, не на мен! Карай я с по-малко обиди и няма да се налага да се сърдиш на никого ;)

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 04 яну 2016 13:06

CTAHKO написа:
Nomer_9 написа:
CTAHKO написа:Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...

CTAHKO написа:Който обижда, да се разделяме по бързата процедура, за порядъчен период и да ги превъзпитаваме

В подчертаното от мен ли някъде се разпознахте ти и другия антифен 8-) Да беше прочел правилата на форума, преди да се излагаш 8-) И понеже едвали ще ги прочететш, да ти ги пльосна наготово, та белкем ви дойде малко акъла в главиците 8-)

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

Така че началството е извършило тази доблестна и аристократична постъпка, щото вас не ви бива и нарушавате правилата, а не щото аз съм му казал! Но от друга страна, считам за свой граждански дълг да го напътствам и насочвам към конкретната нарушена от вас точка и да му помагам в този жесток и пълен с безскрупулни потребители форум 8-) Както писах по-горе, сърди се на себе си, не на мен! Карай я с по-малко обиди и няма да се налага да се сърдиш на никого ;)

Хахах извинявай...ти не си искал, ти просто си напътствал хахах... комик :D
Аз съм спокоен...животът е справедлив към такива като тебе :D
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 13:26

Nomer_9 написа:Аз съм спокоен...животът е справедлив към такива като тебе :D

И аз съм на това мнение 8-) Като знаеш че е справедлив, що ревеш 8-) Който сее вятър, жъне бури! Така че ще стоиш и ще търпиш божието наказание 8-)

Върни се в “Челси”