Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Nomer_9 написа:язе написа:И това доживях! Фен на Челси, да иска бан за... фен на Челси.
Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
CTAHKO написа:Nomer_9 написа:язе написа:И това доживях! Фен на Челси, да иска бан за... фен на Челси.
Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...
Теб пък кой те брои за роден, че да иска да те банватПокажи ми поста, където искам бан за когото и да е
Прекалено сте нищожни за да си губя ценното време и енергия с вашите особи
Иначе се присъединявам към мнението на Томи и язе
Тук сте двама, трима лаика, който грам не вдявате от футболчето, някакви псевдофенове на Челси и се заяждате с всички, които не са на вашето мнение
Това може да го потвърди абсолютно всеки потребител. Пък за бана се сърди на себе си
Кой ти е виновен, че си тотално аматьорче, с крехка психика при това
П.П. Честита победа на всички истински фенове на Челси, изстрадали победата, без антифенчетатаЗа тях...те си знаят. Ще ми се радват на загуби на отбора, само и само да уволнят мениджъра
Ами НЕ, благодаря!
CTAHKO написа: Който обижда, да се разделяме по бързата процедура, за порядъчен период и да ги превъзпитаваме
Nomer_9 написа:CTAHKO написа:Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...CTAHKO написа:Който обижда, да се разделяме по бързата процедура, за порядъчен период и да ги превъзпитаваме
Няма да коментирам нищо повече,свързано с тебе. Ти си от тия дето имат много по-високо самочувствие за себе си, от колкото им позволява капацитета...
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
CTAHKO написа:Nomer_9 написа:CTAHKO написа:Пич, върни облизо месец назад и ще видиш господин Станко как искаше банове за мене и hazard10...или това не се брои щото банове миже да се искат само за тия дето не свалят звезди на Моу. Никига не бих поискал такова нещо,но след онази случка ми се променуха представите за хората тука. Сега просто искам еднакви правила и последствия за всички. Това е дълг на админа...CTAHKO написа:Който обижда, да се разделяме по бързата процедура, за порядъчен период и да ги превъзпитаваме
Няма да коментирам нищо повече,свързано с тебе. Ти си от тия дето имат много по-високо самочувствие за себе си, от колкото им позволява капацитета...
В подчертаното от мен ли някъде се разпознахте ти и другия антифенДа беше прочел правилата на форума, преди да се излагаш
И понеже едвали ще ги прочететш, да ти ги пльосна наготово, та белкем ви дойде малко акъла в главиците
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
Така че началството е извършило тази доблестна и аристократична постъпка, щото вас не ви бива и нарушавате правилата, а не щото аз съм му казал! Но от друга страна, считам за свой граждански дълг да го напътствам и насочвам към конкретната нарушена от вас точка и да му помагам в този жесток и пълен с безскрупулни потребители форумКакто писах по-горе, сърди се на себе си, не на мен! Карай я с по-малко обиди и няма да се налага да се сърдиш на никого
Nomer_9 написа:Аз съм спокоен...животът е справедлив към такива като тебе :D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта