Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2015 11:19

Хидинк е добър избор... За момента.
Но ако се справи ( Зона Ш.Л. ) ... Нищо чудно да го оставят.

Въпросът е, дали той си е променил възгледите за футболът.
Аз харесвах схемата и начинът на игра, когато беше за 1-ви път при нас, да видим сега как ще са нещата.
Челси има нужда да играе открито и атакуващо, като играчи като Азар, Коста, Оскар и Уили, не бива да бъдат товарени с тежки дефанзивни задачи и отговорности.
Те просто не са такъв тип играчи, и това само влошава офанзивната им игра.

Ще видим как ще подходи Гуус, но съм оптимист, преди всичко защото той е много добър човек и психолог.

P.S.

Да връщат Ева веднага, казах ! :twisted:

Пък и по-този начин Клубът ще покаже, че осъзнава, че изгонването и бе грешно и неетично.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 18 дек 2015 11:27

Хидинк има много противоречиви изяви през последните години. Според мен по-скоро кариерата му е свършила. Туй е все едно ЮВЕ да бяха взели Марчело Липи след раздялата с Конте. Ако вариантите са Рамос, Роджърс, Хидинк.... бих предпочел втория, поне е бил действащ мениджър на отбор на ВЛ до преди няколко месеца.
Image
Image
Image

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 дек 2015 11:30

Soulen написа:Тая грозна постъпка на играчите никога няма да я забравя. Те си знаят кои са лекенцата недъгави. Коста, Фабрегас, Иванович, Фалкао и Оскар трябва да са първите изритани. По-късно Матич и Педро. За Азар е дискусионно. Най-добрия ни футболист е, сам съм раздвоен, но ако ръководството решат, да го махат.

Догодина ще е хубаво Тери и Кейхил да не са ни титулярната двойка защитници. Азпи в момента е слаб и се нуждае от алтернатива.

Абрамович никога няма да прости на превратаджиите. До година, две ще ги разкара, така че съм спокоен.

Аз мисля, че бойкота(ако може така да се нарече) започна от сърбите - те просто играят потресаващо в сравнение с предния сезон. Покрай тях и Азар, все пак тая Ева влезна на терена именно заради Азар :lol: При Азпиликуета също се забелязва огромен спад... И Коста явно се повлече, така и не успя да влезне в добра форма. Фабрегас ми се струва, че все пак се мъчи нещо, на Оскар нивото отдавна му падна по необясними причини, а Фалкао просто толкова си може :lol:
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 дек 2015 11:33

in_the_close написа:Добре , а Еменало защо си запази работата.
Той добре ли се справи лятото .
Със сигурност някой от борда подкрепи играчите
и така разкараха Моу .
Утре ако Азар стане с г.... нагоре кой ще уволним .
Сигурно масажиста .
Много ни е слаб ръководния състав .
Лятото трябва да се разкарат бунтовниците , къртицата и
тоя дето ги подкрепи за целия цирк .

Очевидно за това Гуардиола иска десет нови играчи, ако това въобще е вярно. Щото утре хубосниците може и на него да му спретнат едно бойкотче :lol:
CHELSEA

Потребителски аватар
Ash
Контакти:

Мнениеот Ash » 18 дек 2015 11:55

Лично мое мнение е, че с този подход на ръководството за честата смяна на мениджърите, Челси няма как да изгради собствен стил и да се превърне ако мога така да се изразя в "хегемон". И все пак не мога да разбера играчите..Как може такива промени в щаба (ако мога така да го нарека) да влияят на тяхната мотивация, желание за игра и себераздаване.. Ако наистина е имало бунт и играчите имат толкова сериозно влияние и по този начин "принуждават" ръководството да прави промени значи клубът има много голям проблем, защото един вид йерархията се променя. Вместо да са изпълнители (с цялото ми уважение) и да вършат работата, за която им се плаща, те започват да взимат решения от по-горно ниво..
Последна промяна от Ash на 18 дек 2015 11:56, променено общо 1 път.
We’re the boys in Royal Blue we’re called the Pride Of London
We’ll always stand for Chelsea until the day is done
We wear the Blue with honour keep the Blue Flag flying high
We’ll always follow Chelsea that’s why we’re London’s pride

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2015 11:55

Sardukar написа:Периодът е лош, Моуриньо също го знаеше и не е крил, че има проблеми. Предвид как се работи в клуба последните 10 години...даже получи "повечко" време.
Но отношението към него в този форум беше ужасно. Всяко решение беше поставяно под съмнение. Всеки добър резултат омаловажаван. Всичко се гледаше през една негативна призма. Единственото, което мога да кажа, че адски много се радвам, че 2005-2007г. нямаше такива форуми (или поне не бяха толкова популярни). Много съм горд с отношението на феновете на ЧЕЛСИ, които подкрепяха отбора по стадионите във всеки мач.
Сега въпросът е дали ние ще се вдигнем. Искрено се надявам, но и много се съмнявам...
Жозе няма какво да го мислим. Той е един, а грандовете в съвременния футбол са бая. Само ме е страх, че ще отиде в Юнайтед и ще ни пребива всеки път...

ПП Искам лятото Конте да дойде!

Само на няколко екземпляра, за които беше по-важно Моуриньо да се махне, отколкото Челси да печели 8-) Затова, даваш им за домашно, качваш ги на магарето, пускаш ги по пързалката и ги оставяш да ходят да си ближат раните като пичове и да те търсят във всяка тема 8-) Никакво съжаление към тоталните лаици 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 18 дек 2015 12:11, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2015 12:08

glarus_ds написа:на Оскар нивото отдавна му падна по необясними причини

Спада съвпадна с идването на Жозе.
Не искам това да прозвучи като преднамерена критика, просто явно Оскар не успя да се нагоди към изискванията на Моу.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2015 12:08

Ash написа:Лично мое мнение е, че с този подход на ръководството за честата смяна на мениджърите, Челси няма как да изгради собствен стил и да се превърне ако мога така да се изразя в "хегемон". И все пак не мога да разбера играчите..Как може такива промени в щаба (ако мога така да го нарека) да влияят на тяхната мотивация, желание за игра и себераздаване.. Ако наистина е имало бунт и играчите имат толкова сериозно влияние и по този начин "принуждават" ръководството да прави промени значи клубът има много голям проблем, защото един вид йерархията се променя. Вместо да са изпълнители (с цялото ми уважение) и да вършат работата, за която им се плаща, те започват да взимат решения от по-горно ниво..

За мен проблемът дойде от там, че Моуриньо не успя да наложи като футболисти и лидери никой от играчите, които бяха трансферирани по негово желание. То освен Коща аз не се сещам и за други де :roll: Това е съществената разлика между първият му престой и сега. Тогава с идването си подмени кажи-речи целият отбор. Да не говорим, че пристигна и с няколко футболисти от Порто, на които можеше да разчита и които бяха лоялни към него 8-) Сега това го нямаше и резултата е налице 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2015 12:10

THE G.A.M.E написа:

Не искам това да прозвучи като преднамерена критика, просто явно Оскар не успя да се нагоди към изискванията на Моу.

Игра, пак пишеш врели некипели :lol: До идването на Моуриньо Оскар беше твърда резерва на Мата ;) Моуриньо почна да го налага 8-)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 дек 2015 12:12

THE G.A.M.E написа:

Така е, но в началото при Жозе играеше силно. И точно заради Оскар, беше махнат Мата. Ако не се лъжа :mrgreen:
CHELSEA

Върни се в “Челси”