Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот 1914.1902 » 03 ное 2015 20:40

Капитанът на Челси Джон Тери демонстрира категоричната си подкрепа към заплашения от уволнение Жозе Моуриньо. Независимо че този сезон двамата не са в идеални взаимоотношения, защитникът държи на наставника си. "Въпросът с неговото освобождаване изобщо не стои на дневен ред. Клубът вярва в него, той е най-добрият", заяви Тери.

Той е възмутен и от информацията на "Би Би Си", че един от играчите си бил признал, че нарочно не се напряга, за да може Моуриньо да бъде изгонен. "Никога в кариерата ми досега не бях чувал футболист да изрече подобни думи. Абсурдно е, че дори трябва да обсъждаме това сега. Ако някой наистина го е казал, то той няма да излезе от съблекалнята. Уверявам ви, че всички състезатели сме зад треньора", категоричен беше бранителят, който след месец ще навърши 35 г.

Джон Тери дори обясни, че в случая Жозе няма вина: "Той е под напрежение заради начина, по който ние се представяме. Веднъж престъпим ли бялата линия на терена, вече всичко зависи от нас. Моуриньо е много разочарован, направо покрусен след последните мачове. Той поема всичко на своите плещи, но ние ще се съвземем".

Капитанът коментира и темата за Еден Азар, който от една от звездите на английския футбол за нула време се трансформира до разочарование. Това пък доведе до слухове за евентуален трансфер. "Моуриньо е най-добрият мениджър, който можем да имаме, а Азар е един от най-силните в света. Трябва да ги задържим и двамата", убеден беше Тери, след което завърши, че самият той е длъжен да възвърне високото си ниво.

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 05 ное 2015 10:33

Форумци (Моуриньовци), вие не разсъждавате трезво. Не анализирате поведението на Моу, както и ходовете му за тези три години. Вие сте се пуснали по едно емоционално течение, което започва от първия престой на Жозе в Челси и не осъзнавате, че на този етап това течение води отбора към дъното. И повярвайте ми...аз обичах и уважавах Жозе и ако той беше по смирен като човек, ако имаше достойнството и силата да се изправи пред хората и да признае поне един път милионите глупости, които направи, това ще е огромен светъл лъч, защото ще означава, че осъзнавайки вината си, е готов да търси промяна.
Моуриньо е изключителен нарцис и манипулатор. При него всичко се свежда до грешките на другите, а когато един човек не умее да осъзнае своите грешки, няма как да ги оправи, а в Челси има много грешки за оправяне и всичките са на Моуриньо, защото той имаше пълната власт да гради отбора както смята за правилно. Аз нямам надежда, че той ще се промени, следователно няма как да имам надежда, че ситуацията в отбора ще се оправи...да може да се подобри, защото сега сме на дъното и няма по- лошо от това, но ако това ви задоволява...значи много жалко!
Никой не е по-голям от Челси, нито Моуриньо, нито Абрамович, нито който и да е играч.
В момент като този аз заставам зад клуба и мисля с главата си, анализирайки нещата, а не зад "емоцията" и "призрак от миналото" наречен Моуриньо!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 05 ное 2015 11:28

Вижда се лек спад. Надявам се да не уволнят Жозе. Поне не и преди мача с Юнайтед.(Шегувам се :mrgreen: )
Не е вината в него според мен, а в играчите.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 ное 2015 11:32

Klzrdz написа:Вижда се лек спад. Надявам се да не уволнят Жозе. Поне не и преди мача с Юнайтед.(Шегувам се :mrgreen: )
Не е вината в него според мен, а в играчите.
Изображение
Изображение
Изображение

Иди им го обясни, ама те Моуриньо та Моуриньо....Моуриньо играе като лигльо на терена и затова всеки ни прави крив... :x
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 05 ное 2015 22:19

Nomer_9 написа:Форумци (Моуриньовци), вие не разсъждавате трезво. Не анализирате поведението на Моу, както и ходовете му за тези три години. Вие сте се пуснали по едно емоционално течение, което започва от първия престой на Жозе в Челси и не осъзнавате, че на този етап това течение води отбора към дъното. И повярвайте ми...аз обичах и уважавах Жозе и ако той беше по смирен като човек, ако имаше достойнството и силата да се изправи пред хората и да признае поне един път милионите глупости, които направи, това ще е огромен светъл лъч, защото ще означава, че осъзнавайки вината си, е готов да търси промяна.
Моуриньо е изключителен нарцис и манипулатор. При него всичко се свежда до грешките на другите, а когато един човек не умее да осъзнае своите грешки, няма как да ги оправи, а в Челси има много грешки за оправяне и всичките са на Моуриньо, защото той имаше пълната власт да гради отбора както смята за правилно. Аз нямам надежда, че той ще се промени, следователно няма как да имам надежда, че ситуацията в отбора ще се оправи...да може да се подобри, защото сега сме на дъното и няма по- лошо от това, но ако това ви задоволява...значи много жалко!
Никой не е по-голям от Челси, нито Моуриньо, нито Абрамович, нито който и да е играч.
В момент като този аз заставам зад клуба и мисля с главата си, анализирайки нещата, а не зад "емоцията" и "призрак от миналото" наречен Моуриньо!

Време е няколко месеца по-късно, и аз да ти върна жеста и да кажа "нямаше как да го кажеш по-добре"..... Но не го правя заради това, а заради факта че сме едни от малкото тук които виждаме нещата с няколко хода напред, и случващото се не е изненада за нас. Който не помни да се върне назад и да ни чете....
Ти си от малкото компетентни хора тук, лаиците като Сардукара, Тони, Мони и сие не си правя и труда да ги чета вече.....
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

in_the_close
Контакти:

Мнениеот in_the_close » 06 ное 2015 12:18

И тук е същото като в английските форуми . Феновете са се разделили
на подкрепящи Моу и такива ,които искат да се маха .
Никой не се интересува дали пък няма проблем на по-високо
ниво в ръководството .
Защо не се осъществиха трансферите ,които Моу искаше .
В Челси трансферите винаги се правят в началото на прозореца , а не
в последния ден . Ние сме сериозен отбор , а не някаква еднодневка .
Пълно е информационното затъмнение . Борда излезе с обръщение за
подкрепа на Моу и до там . Много анализатори бивши легенди на други отбори се изказаха
в подкрепа на специалния .Те са неутрални все пак . Не могат да бъдат обвинени
в пристрастие .
Нужно е някой от ръководството да излезе като мъж и да каже къде е проблема.
Каква им е визията за зимния трансферен прозорец . Ще отделят ли пари за централен и
ляв защитник . Ще се даде ли шанс на някой от младите .

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 ное 2015 22:22

Oт чисто научен интерес ми се иска Моуриньо да изкара сезона и почне следващия с Челси :lol:
Неговата звезда изгря през 2004-а и досега негов отбор никога не е бил в подобна криза.

AkaM_B_Mpaka
Контакти:

Мнениеот AkaM_B_Mpaka » 09 ное 2015 17:01

Барса ще копува Азар за 43 млн.Това не е за спортните сайтове,а за страницата с вицове на телеграф

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 ное 2015 19:54

in_the_close написа:И тук е същото като в английските форуми . Феновете са се разделили
на подкрепящи Моу и такива ,които искат да се маха .
Никой не се интересува дали пък няма проблем на по-високо
ниво в ръководството .
Защо не се осъществиха трансферите ,които Моу искаше .
В Челси трансферите винаги се правят в началото на прозореца , а не
в последния ден . Ние сме сериозен отбор , а не някаква еднодневка .
Пълно е информационното затъмнение . Борда излезе с обръщение за
подкрепа на Моу и до там . Много анализатори бивши легенди на други отбори се изказаха
в подкрепа на специалния .Те са неутрални все пак . Не могат да бъдат обвинени
в пристрастие .
Нужно е някой от ръководството да излезе като мъж и да каже къде е проблема.
Каква им е визията за зимния трансферен прозорец . Ще отделят ли пари за централен и
ляв защитник . Ще се даде ли шанс на някой от младите .

В английските форуми е абсолютна драма.И не става въпрос само ЗА и ППРОТИВ Моу.За една седмица се появиха една камара теми от "Какво правим оттук нататък" до "Изпадането не е невъзможно",че чак жал ми стана за англичанчетата.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 09:52

Абе, Зума много умен, бе ( то му се и познава ) :lol: :lol: Казал, че Моу се обаждал по телефона на мача със Стоук, сега може пак да го накажат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Челси”