Защитник-Антонио Рюдигер
Халф-Рубен Невеш/Имбула
нападател-Набил Фекир
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
AkaM_B_Mpaka написа:Нече рома не купиха Бертолачи и след 4 дни не го продадоха на МиланНяма да е нещо невиждано.
Невеш май не си го гледал как игра срещу нас.Направи ми страшно впечатление като знаеш,че е набор 97![]()
Порто са взели Имбула сега,те да вземат футболист и да го продадат на следващия сезон,абсурд аз глупости говоря,това пък кога се случвало![]()
За Фекир не знаех,че е контузен,тук съм съгласен с теб.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
"Вече знаем едно нещо: определен човек може да бута друг и това не е проблем. Когато използваш думата "уплашен" ще те накажат жестоко, но ако наречеш един от най-добрите съдии в света "слаб и наивен", никой няма да направи нищо. Това е разрешено. Единственото хубаво нещо след това решение на ФА е, че вече всеки мениджър ще знае, че ако реши да пише книга или когато дава пресконференция, може да използва думата "уплашен", но трябва да си приготви 50 хил. паунда. Думите "слаб и наивен" може да ги използва без да се притеснява. Освен това става ясно, че думите са по-страшни от физическата агресия. И последното хубаво нещо е, че все още мога да се разхождам из Лондон без проследвяващ чип", допълни Специалния.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Прав си е в случая![]()
![]()
Чичо Асен дори не го разследваха при тия два случая
boabbb написа:JackPackage написа:Прав си е в случая![]()
![]()
Чичо Асен дори не го разследваха при тия два случая
Чичо Асен не прави циркове на всеки мач като паднеВашия човек даже и като биете е недоволен ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта