Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот kingofpop » 18 сеп 2015 00:41

Наистина ли има хора, дето мислят, че Вилиян е по-добър от Салах :o :shock: :shock:

Все си мисля, че не съм единственият, дето от време на време използва бисерите на пишман-разбирачите да си оправя настроението :mrgreen: :mrgreen:

Рошавия уж е крило, а никога не е минавал човек 1 на 1, даже и финт не е правил...освен да подава някой пас друго нищо ама нищо не може...г/д се бори и играе в дефанс, но за крило на отбор, борещ се за ВЛ и ШЛ това е престъпно малко, за да е тируляр...чудя се Моу как го пуска, но явно няма по-добър избор...безумно беззъб в атака даже си мисля, че неговата пасивност е 1 от причините напоследък да изглеждате зле напред....не може 1 крило на такъв отбор за 3 години да има 7-8 гола (дали и толкова има) :roll: Салах си е класа и във Фио и в Рома го доказва ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2015 09:30

Салах не е ли продаден на Рома :?: Или има откупуване в договора :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2015 10:10

А наистина ли още има хора, които си мислят, че най-добрата позиция на Рошавия, е крило?

Сега е много лесно да се напада Жозе за трансферната му политика, най-вече за играчите, които напуснаха. Интересно, преди 3 месеца на почти никой не му пукаше, че Кевин играе добре в Германия, че Мата не е в отбора, че Салах е хит във Фиорентина, че Луиз е бетониран титуляр в ПСЖ и т.н. Защото отборът стана шампион. Когато станеш шампион, значи си бил прав- тоя напуснал, оня купен, в тоя мач играли така и така, важен е крайният резултат.
В момента не играем добре (което не е от сега) и не постигаме резултати. Съответно, изпълзяха фенове на различни отбори, които бяха тихи само преди 3 месеца, за да ни обяснят как Моуриньо бил некадърен, как сме играли слабо, как било време да ни разкрият и т.н. Отделно, сякаш това не е достатъчно, самите ние се обърнахме срещу играчи, които преди 3 месеца (потретвам го, ама така, да се набие) бяха най-добрите в света. В момента не са във форма, разбирам критиките, но да ги обиждаме, не съм съгласен.
Въпрос на време е, тези хора да си върнат формата и да заиграем добре. А Жозе е инат, но не е глупак. Той вижда, че някои не оправдават доверието му, затова ще почнат да играят други.
Аз не ни отписвам от никъде, дори и от ВЛ, нищо че в момента изглежда повече от невъзможно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 18 сеп 2015 10:13

Салах за мен е от типа футболисти, които в топ отборите не могат да се реализират и да разгърнат потенциала си (дали е до психика или нещо друго ....). И в Базел,и във Фиорентина и сега в Рома ако не е най-добрият им играч, то е поне в топ 3; в Челси аз ще го запомня с гола,който заши на артилеристите за 6 или 7:0.
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

AkaM_B_Mpaka
Контакти:

Мнениеот AkaM_B_Mpaka » 18 сеп 2015 14:57

Салах е направил добри мачове в пъти по-слаб отбор, в пъти по-слабо първенство и вече е по-добър от Вилиян и заслужава да играе.По-добре спри да пишеш моля те.Аз съм бил селтака ама не знам кой е слабоумния.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 18 сеп 2015 15:07

само в момента дето Рома са доста по-добри от нас, и айде стига с тая възхвала на това английско първенство - вижда се в Европа какво става с отборите.
Скоро Англия ще загуби 1ния си участник в ШЛ.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 сеп 2015 15:20

rhaegar написа:А наистина ли още има хора, които си мислят, че най-добрата позиция на Рошавия, е крило?

Сега е много лесно да се напада Жозе за трансферната му политика, най-вече за играчите, които напуснаха. Интересно, преди 3 месеца на почти никой не му пукаше, че Кевин играе добре в Германия, че Мата не е в отбора, че Салах е хит във Фиорентина, че Луиз е бетониран титуляр в ПСЖ и т.н. Защото отборът стана шампион. Когато станеш шампион, значи си бил прав- тоя напуснал, оня купен, в тоя мач играли така и така, важен е крайният резултат.
В момента не играем добре (което не е от сега) и не постигаме резултати. Съответно, изпълзяха фенове на различни отбори, които бяха тихи само преди 3 месеца, за да ни обяснят как Моуриньо бил некадърен, как сме играли слабо, как било време да ни разкрият и т.н. Отделно, сякаш това не е достатъчно, самите ние се обърнахме срещу играчи, които преди 3 месеца (потретвам го, ама така, да се набие) бяха най-добрите в света. В момента не са във форма, разбирам критиките, но да ги обиждаме, не съм съгласен.
Въпрос на време е, тези хора да си върнат формата и да заиграем добре. А Жозе е инат, но не е глупак. Той вижда, че някои не оправдават доверието му, затова ще почнат да играят други.
Аз не ни отписвам от никъде, дори и от ВЛ, нищо че в момента изглежда повече от невъзможно.

Е, аз като гледам мач на Челси само крило играе или бъркам... :roll:

някой път и зад нападателя ама по рядко май...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2015 15:30

kingofpop написа:

То и Маск играе ЦЗ, ама не е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 сеп 2015 15:35

rhaegar написа:
kingofpop написа:

То и Маск играе ЦЗ, ама не е.

Маск и крило да го пуснеш ше пръска :mrgreen: , голяма класа е :)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 сеп 2015 18:56

Nomer_9 написа:
Thsmith написа:Това за Салах е абсурдно, но на мен друго ми е интересно. Какво значи това, че не му дали шанс? Постоянно го чувам от фенове на различни отбори и винаги ми е чудно. Моуриньо като вратар ли го е пускал или го е пратил да тренира с юношите?
Пускат те веднъж, два пъти, три пъти и като не играеш какво очакваш? Да продължават да те пускат и да чакат нещо? Пускаш този, които играе най-добре и тренира най добре. Салах имаше 1 приличен мач със Стоук или Саутхамптън (не си спомням) и това беше. Другите все едно бяхте с човек по-малко. Какви шансове да му даваш? Или смяташ, че трябва да държиш винаги 1-2 ма Торесчета и да им "даваш" шансове постоянно и да чакаш чудото? Не е ли по логично, всеки сам да извоюва "шансът" си през тренировъчната седмица и чрез представянето в съботните мачове?

Салах беше цял полусезон най-добрият играч на Фиорентина, сега малко по малко се превръща в най-добрият играч на Рома...
Съжалявам ама няма как да ме убедиш,че след престов в Италия не заслужаваше шанс поне през подготовката. Мо чето е адски талантливо, а креативността му е в пъти над тази на Вилиан и Рамирес, даже взети заедно...

Чакай сега. Нека да е най-добрият играч на Фиорентина. То и Куардадо им беше най-добрият играч. Солдадо беше най-добрият играч на Валенсия, Ламела беше някаква суперзвезда в Рома. Балотели нали беше голямата звезда на Милан? Какво реализираха тези играчи в Англия? Той в други условия, с други съотборници, с друг статус, с други съперници и други цели е възможно да играе невероятно. Въпросът е как играеше във вашият отбор.

Той играеше много силно и в Базел, направи много силен мач срещу вас, но след това беше тотален провал. Какво повече да се очаква?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Челси”