Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2015 10:10
А наистина ли още има хора, които си мислят, че най-добрата позиция на Рошавия, е крило?
Сега е много лесно да се напада Жозе за трансферната му политика, най-вече за играчите, които напуснаха. Интересно, преди 3 месеца на почти никой не му пукаше, че Кевин играе добре в Германия, че Мата не е в отбора, че Салах е хит във Фиорентина, че Луиз е бетониран титуляр в ПСЖ и т.н. Защото отборът стана шампион. Когато станеш шампион, значи си бил прав- тоя напуснал, оня купен, в тоя мач играли така и така, важен е крайният резултат.
В момента не играем добре (което не е от сега) и не постигаме резултати. Съответно, изпълзяха фенове на различни отбори, които бяха тихи само преди 3 месеца, за да ни обяснят как Моуриньо бил некадърен, как сме играли слабо, как било време да ни разкрият и т.н. Отделно, сякаш това не е достатъчно, самите ние се обърнахме срещу играчи, които преди 3 месеца (потретвам го, ама така, да се набие) бяха най-добрите в света. В момента не са във форма, разбирам критиките, но да ги обиждаме, не съм съгласен.
Въпрос на време е, тези хора да си върнат формата и да заиграем добре. А Жозе е инат, но не е глупак. Той вижда, че някои не оправдават доверието му, затова ще почнат да играят други.
Аз не ни отписвам от никъде, дори и от ВЛ, нищо че в момента изглежда повече от невъзможно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага