Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот locke » 15 сеп 2015 20:18

boabbb написа:
Моу: Когато напусна Челси, ще водя Арсенал или Англия

:shock: :shock: :shock:

И си взима Бранко да ви е десен бек :mrgreen: :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 15 сеп 2015 23:41

Първия в Англия разкрит от последния в Италия :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 сеп 2015 23:44

Ще го напиша и тука- в Сити, освен Яя, няма футболист, с успехи в ШЛ. Те просто нямат манталитет за този турнир. Треньорът им също няма класа и топки за нещо повече там.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 16 сеп 2015 00:28

Mourinho set to drop Terry, Costa, Ivanovic and Matic for Champions League. Loftus-Cheek expected to start.

Pedro Rodriguez is out for Chelsea's Champions League game against Maccabi Tel-Aviv due to injury
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 16 сеп 2015 00:36

Матич игра прилично срещу Евертън.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 17 сеп 2015 13:05

Наистина недоумявам защо не дадохме шанс на Салах...
Изгледах на запис мача на Рома и Барселона и тоз направо ги правеше пияни каталунските п*тки.
По- добър е от Вилиан и Рамирес...но шанс :geek:
Относно мача с евреите...те бяха безбожно слаби и бездушни. Излезнаха със свалени гащи и надупени без 1% вяра, че може да вземат нещо от тоя мач, така че не мисля, че могат да ни бъдат някакъв барометър. Отделно си проличаха дори в този мач притеснителните факти:
1) Баба не е готов да замести безобразния Бранко
2) Азар е спукал и четирите гуми
3) Не стигаме до достатъчно удари във вратата от игрови ситуации. Владеем и като стигнем до наказателното поле...тъмна индия...не знаем какво да правим с топката и в 80% от ситуациите я губим, дори без да стигнем до изстрел.

Естествено има и положителни неща:
1) Желанието да се търси някаква промяна (въпреки, че съм сигурен, че срещу Арсенал ще играем със същите 11 от мача с Евертън, същата схема и обичайната тактика)
2) Рубен - в момента е по- добрият избор от Матич или поне се намира в значително по- добра форма
3) Голът на Коща- не само заради гола, ами и заради асистенцията на Фабрето. Самочувствие и за двамата и наченка, че тандемът от първата половина на миналия сезон може да се завърне :)

Както и да е ... чакаме Арсенал, пък ще видим !
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

AkaM_B_Mpaka
Контакти:

Мнениеот AkaM_B_Mpaka » 17 сеп 2015 16:52

Nomer_9 написа:Наистина недоумявам защо не дадохме шанс на Салах...
Изгледах на запис мача на Рома и Барселона и тоз направо ги правеше пияни каталунските п*тки.
По- добър е от Вилиан и Рамирес...но шанс :geek:
Относно мача с евреите...те бяха безбожно слаби и бездушни. Излезнаха със свалени гащи и надупени без 1% вяра, че може да вземат нещо от тоя мач, така че не мисля, че могат да ни бъдат някакъв барометър. Отделно си проличаха дори в този мач притеснителните факти:
1) Баба не е готов да замести безобразния Бранко
2) Азар е спукал и четирите гуми
3) Не стигаме до достатъчно удари във вратата от игрови ситуации. Владеем и като стигнем до наказателното поле...тъмна индия...не знаем какво да правим с топката и в 80% от ситуациите я губим, дори без да стигнем до изстрел.

Естествено има и положителни неща:
1) Желанието да се търси някаква промяна (въпреки, че съм сигурен, че срещу Арсенал ще играем със същите 11 от мача с Евертън, същата схема и обичайната тактика)
2) Рубен - в момента е по- добрият избор от Матич или поне се намира в значително по- добра форма
3) Голът на Коща- не само заради гола, ами и заради асистенцията на Фабрето. Самочувствие и за двамата и наченка, че тандемът от първата половина на миналия сезон може да се завърне :)

Както и да е ... чакаме Арсенал, пък ще видим !

Ахахаахахаахахаххаахха
Ако ще пишеш такива глупости по-добре си ги спести.Салах бил по-добър от Вилиян,направо още не мога да го асимилирам това как може да ти го роди главата...
Ние какви ли не футболисти изпуснахме ти за Салах ревеш.Само ти напомням,че КДБ беше в Челси.
Лофтъс-Чийк бил в по-добра форма от Матич :shock: :shock: ,това му едва първи мач за сезона и наричаш това добра форма :?: Да млад е,перспективен е,има бъдеще в отбора и аз много го харесвам,НО Матич в момента (Особено последния мач) е единствения на ниво в отбора...
На Баба точно игрови минути ми липсват защото си показа,че не е поредния на килограм взет...Натрупа ли мачове ще е твърд титуляр за вбъдеще...

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 17 сеп 2015 18:29

Нещо не ме кефи да споря с теб и да се аргументирам...не за друго, ами в самото ти име има нещо селташко,което ме спира...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 сеп 2015 18:34

Това за Салах е абсурдно, но на мен друго ми е интересно. Какво значи това, че не му дали шанс? Постоянно го чувам от фенове на различни отбори и винаги ми е чудно. Моуриньо като вратар ли го е пускал или го е пратил да тренира с юношите?
Пускат те веднъж, два пъти, три пъти и като не играеш какво очакваш? Да продължават да те пускат и да чакат нещо? Пускаш този, които играе най-добре и тренира най добре. Салах имаше 1 приличен мач със Стоук или Саутхамптън (не си спомням) и това беше. Другите все едно бяхте с човек по-малко. Какви шансове да му даваш? Или смяташ, че трябва да държиш винаги 1-2 ма Торесчета и да им "даваш" шансове постоянно и да чакаш чудото? Не е ли по логично, всеки сам да извоюва "шансът" си през тренировъчната седмица и чрез представянето в съботните мачове?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 17 сеп 2015 19:43

Thsmith написа:Това за Салах е абсурдно, но на мен друго ми е интересно. Какво значи това, че не му дали шанс? Постоянно го чувам от фенове на различни отбори и винаги ми е чудно. Моуриньо като вратар ли го е пускал или го е пратил да тренира с юношите?
Пускат те веднъж, два пъти, три пъти и като не играеш какво очакваш? Да продължават да те пускат и да чакат нещо? Пускаш този, които играе най-добре и тренира най добре. Салах имаше 1 приличен мач със Стоук или Саутхамптън (не си спомням) и това беше. Другите все едно бяхте с човек по-малко. Какви шансове да му даваш? Или смяташ, че трябва да държиш винаги 1-2 ма Торесчета и да им "даваш" шансове постоянно и да чакаш чудото? Не е ли по логично, всеки сам да извоюва "шансът" си през тренировъчната седмица и чрез представянето в съботните мачове?

Салах беше цял полусезон най-добрият играч на Фиорентина, сега малко по малко се превръща в най-добрият играч на Рома...
Съжалявам ама няма как да ме убедиш,че след престов в Италия не заслужаваше шанс поне през подготовката. Мо чето е адски талантливо, а креативността му е в пъти над тази на Вилиан и Рамирес, даже взети заедно...

Върни се в “Челси”