boabbb написа:Моу: Когато напусна Челси, ще водя Арсенал или Англия
![]()
![]()
И си взима Бранко да ви е десен бек

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Моу: Когато напусна Челси, ще водя Арсенал или Англия
![]()
![]()
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Mourinho set to drop Terry, Costa, Ivanovic and Matic for Champions League. Loftus-Cheek expected to start.
Pedro Rodriguez is out for Chelsea's Champions League game against Maccabi Tel-Aviv due to injury
Nomer_9 написа:Наистина недоумявам защо не дадохме шанс на Салах...
Изгледах на запис мача на Рома и Барселона и тоз направо ги правеше пияни каталунските п*тки.
По- добър е от Вилиан и Рамирес...но шанс![]()
Относно мача с евреите...те бяха безбожно слаби и бездушни. Излезнаха със свалени гащи и надупени без 1% вяра, че може да вземат нещо от тоя мач, така че не мисля, че могат да ни бъдат някакъв барометър. Отделно си проличаха дори в този мач притеснителните факти:
1) Баба не е готов да замести безобразния Бранко
2) Азар е спукал и четирите гуми
3) Не стигаме до достатъчно удари във вратата от игрови ситуации. Владеем и като стигнем до наказателното поле...тъмна индия...не знаем какво да правим с топката и в 80% от ситуациите я губим, дори без да стигнем до изстрел.
Естествено има и положителни неща:
1) Желанието да се търси някаква промяна (въпреки, че съм сигурен, че срещу Арсенал ще играем със същите 11 от мача с Евертън, същата схема и обичайната тактика)
2) Рубен - в момента е по- добрият избор от Матич или поне се намира в значително по- добра форма
3) Голът на Коща- не само заради гола, ами и заради асистенцията на Фабрето. Самочувствие и за двамата и наченка, че тандемът от първата половина на миналия сезон може да се завърне
Както и да е ... чакаме Арсенал, пък ще видим !
Thsmith написа:Това за Салах е абсурдно, но на мен друго ми е интересно. Какво значи това, че не му дали шанс? Постоянно го чувам от фенове на различни отбори и винаги ми е чудно. Моуриньо като вратар ли го е пускал или го е пратил да тренира с юношите?
Пускат те веднъж, два пъти, три пъти и като не играеш какво очакваш? Да продължават да те пускат и да чакат нещо? Пускаш този, които играе най-добре и тренира най добре. Салах имаше 1 приличен мач със Стоук или Саутхамптън (не си спомням) и това беше. Другите все едно бяхте с човек по-малко. Какви шансове да му даваш? Или смяташ, че трябва да държиш винаги 1-2 ма Торесчета и да им "даваш" шансове постоянно и да чакаш чудото? Не е ли по логично, всеки сам да извоюва "шансът" си през тренировъчната седмица и чрез представянето в съботните мачове?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта