ВЛ: Челси - Кристъл Палас / 29.08.2015г. / 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Анкетата завърши на 30 авг 2015 09:12

К.Палас
3
23%
Равен
1
8%
Челси
9
69%

Общо гласове: 13

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: ВЛ: Челси - Кристъл Палас / 29.08.2015г. / 17:00ч.

Мнениеот 0007 » 30 авг 2015 19:21

Чакай,бе,Тони,ти някаква висша инстанция ли си,та да ни казваш дали да критикуваме или не?Ти имаш мнение,макар и крайно,аз също имам(то също е крайно).
И на мен не ми харесва,че някои хора обичат Моуриньо повече от Челси,ама съм го приел.Като не ни хареса нещо,нормално е да го кажем.Въпросът е,че грешките на Жозе в 90 % от случаите се оправдават от феновете му и от него самия и винаги някой/нещо друг е виновен.Но нямам проблем с това,стига да виждам развитие в играта и в отбора.А за 2 години и малко няма такова.

И пак да кажа,за уволнение е смехотворно да се говори в момента.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 30 авг 2015 19:41

Kъде съм казал да не се критикува? То "глупак" и подобни ако го имаш за критика - язък за теб.

Сега си пусни МЮ и виж какво е развитие за два сезона с половин милиард за трансфери.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 30 авг 2015 20:09

Лошото е, че някой си избиват омразата към Моу. Има разлика между критика и омраза.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 30 авг 2015 20:36

аз обичам Моуриньо, и не искам да бъде уволняван поне този сезон, трябва да изкара целия сезон, защото като нищо може да спечелим ШЛ и ФА къп, примерно говоря.
обаче след толкова много глупости, сътворени от португалеца, чашата започва да прелива ...
досега си мълчах, за първи път изригвам срещу него въобще откакто гледам футбол.
Де Брюин го продават от Волфсбург за 58 млн. паунда, подчертвавам паунди, не евро.
Ние им го подарихме на Волфсбург за 15-16 млн. паунда, и то без да е получил шансове за изява. Колко минути игра за Челси?!
Добре де, как така Моуриньо разбра, че белгиеца не става за Челси ?! Ей това искам да ми отговорите всички привърженици на Моуриньо, защото тука се делим в момента на привърженици на Челси и такива на Моуриньо.
Защо допуска всеки мач едни и същи грешки? Иванович, Азар, Матич, Фабрегас, Коста да кажем, че да остави всичките резерви е трудно треньорско решение, ама поне двама от тези да остави един мач на пейката, видимо са извън форма, защо продължава да ги мъчи.
Защо работи с 14 човека, и прави смени след 80 мин., това също е извън всякаква логика, сезона е дълъг, а Моу работи с 14 души, е не става така! И този сезон е така.
Не се дават шансове на футболисти и после биват продавани или преотстъпвани, да изброявам ли ?!
Де Брюин, Мата Шурле (той играеше малко повечко), Салах, Куадрадо ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2015 11:23

Каквото и негативно да се напише за този мач, ще е правилно и ще има резон.

Аз ще изкажа едно малко по-различно мнение за проблемите ни към момента.
Според мен, проблемът ни не е толкова в защита, а от 50-тият метър напред.
Челси атакува плахо, безидейно, статично, почти не създаваме напрежение, не само пред вратата, а дори и пред пеналта на съперника.
Мачът с У.Б.А. беше изключение.
Вярно е, че защитата ни прави глупави, както индивидуални, така и колективни грешки, но какво да искаме от тях, след като съперниците се справят прекалено лесно с офанзивата ни ?
Няма как един отбор да е стабилен в дефанзивен план, след като е крайно беззъб в атака.
Ние просто не стряскане тези от среща !
Ако ги поставяхме под по-голямо напрежение при атаките ни, противниците ни нямаше да атакуват толкова смело и успешно.
За мен решението е - изнасянето на отбраната на 40-тият метър, тоест, да е максимално близо до халфовете, за да могат да си взаимодействат по-добре.
Едно е да сгрешиш на 40-тият метър, друго е, когато го направиш в или пред наказателното поле.
Е, при високо разположена отбрана, ще сме уязвими за дълги подавания зад защитниците ни, но пък към момента нямаме друг избор, защото виждаме, че допускаме прекалено много попадения и като цяло - ситуации, когато се браним дълбоко в половината си.

Като заключение, бих искал да видя следните 11 в другият ни двубой:

[center]Куртоа

Тери .... Зума
Аспи ...................................... Баба

Матич ..... Р.Л.Ч.

Азар

Кенеди .................................. Педро

.. Фалкао[/center]
Рами може по-некое време да смени някой от "разбивачите", в зависимост от това, кой е колеблив.
Оскар задължително заменя Азар към 65-та мин. щото Еден определено издиша в края на мачовете ни.
Третата смяна има избор, дали Реми за Фалкао или Рошавия ще влезе свеж на мястото на някой от крилцата и срещу уморените бранители на съперника, ще маже яко. :mrgreen:

Радикални промени, но мисля, че имаме нужда от подобни. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 31 авг 2015 12:52

след две седмици ще видим как стоят нещата, но ако бранко пак е десен бек са ясни..
Игра тоя отбор ще го видиш само като сънуваш :mrgreen:

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 авг 2015 17:13

THE G.A.M.E написа:Няма как един отбор да е стабилен в дефанзивен план, след като е крайно беззъб в атака.

Не че аз много разбирам, но според мен закономерността във футбола е точно обратната. В атаката се иска риск, импровизация, за да изненадаш противника. Това става най-добре, ако не се притесняваш постоянно какво ще се случи, ако случайно загубиш топката при някой финт, труден пас или нещо подобно. Обратно в защита се играе на сигурно и това не зависи чак толкова от това, което правят в атаката, да, има значение доколкото повече играчи помагат, но така или иначе ключовите събития се случват в последните 30 метра. Единственото, което има отношение при написаното то теб е усещането на противника. Ако знае, че си безопасна игла, може и да хвърли и повече усилия напред действителното.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2015 19:12

drvasko98 написа:в защита се играе на сигурно и това не зависи чак толкова от това, което правят в атаката

Зависи, зависи, щото ако в атака губиш лесно топката, то дефанзивните ти хора ще са почти под непрекъснат натиск от съперника. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 31 авг 2015 21:42

THE G.A.M.E написа:Като заключение, бих искал да видя следните 11 в другият ни двубой:

[center]Куртоа

Тери .... Зума
Аспи ...................................... Баба

Матич ..... Р.Л.Ч.

Азар

Кенеди .................................. Педро

.. Фалкао[/center]

Тука може да сложиш Папи от Франция вместо кептъна и пиле няма да прехвръкне около вратата ни :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

AkaM_B_Mpaka
Контакти:

Мнениеот AkaM_B_Mpaka » 03 сеп 2015 11:07

В тоя мач се случиха 2 хубави неща.Фалкао не е приключил с футбола,както и появата на новото момче Кенеди.И срещу Барса се опитваше и даваше всичко от себе си,но тук вече ми показа,че има място в първия отбор и няма защо да бъде пускан под наем.

Върни се в “Челси”