при Моуриньо субективния фактор се забелязва и от самолет ...
не може определени играчи, независимо от потресаващото им състояние, да изкарват по 90 минути, а други играчи, които определено не са му любимци да бъдат сменяни още на почивката или пък да са играли по 2-3 мача по 5 мин. и след това продавани или преотстъпвани ...
Това е малоумие, все едно има шуробаджанащина.
Защо Иванович не беше сменен този мач вместо Аспиликуета?!
този въпрос няма да ми даде мира поне 3 дни ...
Де Брюин - тотално провален от Моуриньо именно заради това, че оня робува на имена, а не му даде равен шанс, както на Вилиан, Оскар, Азар ...
Колко минути изигра Кевин, че да бъде решено, че не става за Челси ?!
Защо не започнахме с Лофтус-Чийк още в началото на мача?
Защо Фабрегас е титуляр за пореден път въпреки, че е трагичен?
Защо не започнахме с Кенеди, той беше единствения светъл лъч този мач?
Защо Аспи не мине на оригиналната си позиция - десен защитник и да пробваме Баба отляво?
Защо не остави Диего Коста малко на пейката? Реми и Фалкао заслужават повече шанс сега с тази трагична форма на Коста !
п.с. Фалкао с прекрасен гол, от световна класа, Педро с добра асистенция.
Куртоа с добри намеси, Зума и Аспи също.
да не кажете, че само критикувам.
ВЛ: Челси - Кристъл Палас / 29.08.2015г. / 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Челси - Кристъл Палас / 29.08.2015г. / 17:00ч.
Голяма грешка е,че вече 1 година разчитаме на едни и същи стартови 11.Имаме домакинство срещу Палас,пусни 2-3 надъхани резерви - хем титулярите ще починат,хем ще се мотивират повече за следващия мач ако резервите покажат игра.Да,ама не.Залагаме си на сигурното,никакви рискове със състава и вече просто се изхабихме.Фабрегас изглежда отчайващо,Матич също,Азар да не говорим.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Трагедия...
Само дето аз говоря за проблемите ни много одавна...а повечето от вас ме нападат с думите "какъв ти е проблема като станахме шампиони"
Няма да изпадам в подробности...просто за последно ще кажа,че докато ме изградим шампионски стил и не започнем да играем като топ отбор не ни чака нищо добро...
Само дето аз говоря за проблемите ни много одавна...а повечето от вас ме нападат с думите "какъв ти е проблема като станахме шампиони"
Няма да изпадам в подробности...просто за последно ще кажа,че докато ме изградим шампионски стил и не започнем да играем като топ отбор не ни чака нищо добро...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Ще го кажа и по друг начин, за да ме разберете най-накрая.
Не миже да играем евтин футбол със скъпи футболисти и да очакваме успехи...
Ако си треньор на Стоук, може да си позволиш 1 година да налагаш толкова противен стил, но ако трета година си мениджър не Челси, вече трябваше да си изградил шампионски стил и манталитет...
Не миже да играем евтин футбол със скъпи футболисти и да очакваме успехи...
Ако си треньор на Стоук, може да си позволиш 1 година да налагаш толкова противен стил, но ако трета година си мениджър не Челси, вече трябваше да си изградил шампионски стил и манталитет...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Толкова жалко и противно играем, че имам чувството, че отбора го води Пламен Марков
Моуриньо или си е изгубил акъла, или го прави нарочно, или е станал тотален некадърник.
Не може три години да играеш някакъв малоумен футбол с подавания по дължина, да разчиташ на корнери и сводобни удари, за да вкарваш късметлийски голове и в защита да те порят все едно си изпадащ отбор.
Струва ми се, че има някакви вътрешни проблеми в отбора, просто не мога да намеря логично обяснение какво става.

Не може три години да играеш някакъв малоумен футбол с подавания по дължина, да разчиташ на корнери и сводобни удари, за да вкарваш късметлийски голове и в защита да те порят все едно си изпадащ отбор.
Струва ми се, че има някакви вътрешни проблеми в отбора, просто не мога да намеря логично обяснение какво става.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Лесно е сега да се дава акъл и да се бием в гърдите. Ама щом искате така да си пишем и да се изкарваме колко сме прозорливи в тоя лайнян момент за клуба... Ще си позволя няколко цитата на мои мнения. Слагам ги на offtopic, че май извадих много.
[offtopic]
Да минем към трансферните цели, на които ще се надяваме да изплуваме от лаЙната - почти всички явно палят свещи за Погба. Малкият е супер футболист. Но акцентирам на това, че той все още е един малък пишлигар. Как той ще вдигне един наЕбан отбор? Да не говорим, че той играе в отбор, който залага на коренно различни действия в отбрана, позволявайки му да действа по-свободно във фаза атака, така, че глупавите му грешки да остават в страни от играта. Но ако изгледате 5 мача на Погба от миналия сезон и наблюдавате как той движи топката ще видите за какво говоря.
Основна грешка на Моуриньо (според мен) е, че не купи опитен играч, който не е свършил за големия футбол и/или някой с открояващи се лидерски качества. Няма кой да води отбора в момента. Адски меки и еднообразни в атака и ужасно бавни и грешно позиционирани в отбрана. Очевидно е, че сега ще действаме сприхаво и с голям риск при трансферите. Стига сме взимали някакви хлапаци, нуждаем се от опитен играч, който има много глад в себе си. Проблемът е, че не виждам, от къде ще измъкнем такъв... Остава ни само да блеем към бъдещето и в тази посока да правим трансфери. Сигурен съм, че ще вземем централен бранител.
Друг проблем (според мен) е, че Моу очаква от всички да имат постоянно израстване и развитие нагоре. Сякаш всеки може да го прави, както го правиха Лампард, Дрогба, Есиен... Очевидно е, че най-добрите ни футболисти не са много в час - Азар, Коста, Фабрегас и Матич. Това е ядрото на този отбор. Не пиша бранителите, защото те са извън всякаква скала на пропадналост в момента. Не знам дали са много изморени, дали не могат да играят играта си, защото нямаме стил на, липсва им мотивация или нещо от сорта, но реалността показва, че те не са готови да дърпат отбора. Педро може да се окаже страхотен трансфер. Може да вземем Погба или някой друг и той да почне да играе супер, но ако тези не се събудят... Моу няма да води ЧЕЛСИ през 2016/2017 г.
Със сигурност Азар, Коста, Фабрегас и Матич не са свършили за големия футбол. Не са изпята песен. Но трябва промяна в центъра - дали ще дойде зад тях (т.е. отбора да се изнесе напред) или до тях е работа на Моу. Но трябва човек, който да накара тези футболисти да играят както в началото на миналия сезон до декември, когато играта беше супер и беше подплатена с резултати. Трябва да изнесем играта по-напред и да го даваме по-активно и с повече КПД по фланговете. Малко празни пространства да открием и играта на основните ни играчи ще тръгне. От бая време карахме на индивидуални проблясъци и "паркиран автобус", но сякаш паркираме разбита таратайка без фарове.
ПП Много ме е яд, че Реми не играе
ПП Кенеди е нападател/крило, а Моу го пусна бек. Нямаше как да започне така мача. Бтв, имахме един страхотен ляв бек и Моу дори не опита да го задържи...просто защото беше по-офанзивен.
[offtopic]
forum.gong.bg/viewtopic.php?f=21&t=179069&p=6838433&hilit=%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87#p6838433Sardukar написа: от Sardukar на 29 Мар 2015 20:18 Какво мислите за евентуална раздяла с Бране Иванович?
forum.gong.bg/viewtopic.php?f=21&t=179069&p=6847601&hilit=%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87#p6847601Sardukar написа:от Sardukar на 02 Апр 2015 22:57 Трябват промени в защита, които да позволят футболистите пред тях да играят по-изтеглени напред. След като Лампс беше махнат, а Чех ще го последва и градим отбор, който следващите 8/10 години да спечели титлата 4/5 пъти...няма място за скрупули! Настоящата титулярна защита е "за гараж". Твърде назад стои целия отбор, за да не си личи, че сме ужасни във фаза защита. Ако тръгнем да се надиграваме с някой... твърде вероятно е линията на защита да бъде смазана (представете си как изглежда Мертезакер) Предвид нуждата от английски играчи и това, че Тери преподписа....остава да се намери заместник на Иванович и човек, който да играе на равно или по-често от Кейхил/Тери.
Говори е много за Варан. Французинът е млад, Жозе е работил с него, има перфектна физика за централен бранител в Англия. Няма съмнения, че е доста талантлив. Тук има няколко проблема: цена, очаквания, постоянство. Има голям шанс цента му да е около тази, платена за Азар/Коста (според мен). На мен ми се виждат много за подобен тип футболисти. Очакванията към него са огромни, а той е млад и никога до сега не е бил твърд първи избор в предишния си клуб. В досегашните си изяви, този футболист действа много по-добре като "човек от пейката", който заменя един от 2мата титуляри или играе за купата. В случаите, през този сезон, когато беше на практика единствен избор... според мен игра колебливо, да не кажа посредствено.
Предполагам, че с бюджета за него, може да се пробваме за Стоунс (или както му беше името на момчето) от Евертън и белгиеца дето сега разцъква в Саутхяптън Алде нещоси. Имам на предвид в комплект с +/- 5/10 милки .
От наблюденията си върху Моу обаче, очаквам по скоро да държи на своето желание, а ако то му бъде отказано да размаха пръст, че в такъв случай ще трябва да използва хора като Калас.
Отборът трябва да подсили отбраната и ако може да вземе 1-2 по-читави домашни играчи.
ПП Клайн е добър, но твърде скъп.
forum.gong.bg/viewtopic.php?f=21&t=191533&p=6887781&hilit=%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87#p6887781[/offtopic]Sardukar написа: от Sardukar на 10 Май 2015 Наистина съм разочарован. Особено от факта, че ги събудихме с поредната глупост на Иванович в дефанзивен план. С него няма да стане в ШЛ!
Да минем към трансферните цели, на които ще се надяваме да изплуваме от лаЙната - почти всички явно палят свещи за Погба. Малкият е супер футболист. Но акцентирам на това, че той все още е един малък пишлигар. Как той ще вдигне един наЕбан отбор? Да не говорим, че той играе в отбор, който залага на коренно различни действия в отбрана, позволявайки му да действа по-свободно във фаза атака, така, че глупавите му грешки да остават в страни от играта. Но ако изгледате 5 мача на Погба от миналия сезон и наблюдавате как той движи топката ще видите за какво говоря.
Основна грешка на Моуриньо (според мен) е, че не купи опитен играч, който не е свършил за големия футбол и/или някой с открояващи се лидерски качества. Няма кой да води отбора в момента. Адски меки и еднообразни в атака и ужасно бавни и грешно позиционирани в отбрана. Очевидно е, че сега ще действаме сприхаво и с голям риск при трансферите. Стига сме взимали някакви хлапаци, нуждаем се от опитен играч, който има много глад в себе си. Проблемът е, че не виждам, от къде ще измъкнем такъв... Остава ни само да блеем към бъдещето и в тази посока да правим трансфери. Сигурен съм, че ще вземем централен бранител.
Друг проблем (според мен) е, че Моу очаква от всички да имат постоянно израстване и развитие нагоре. Сякаш всеки може да го прави, както го правиха Лампард, Дрогба, Есиен... Очевидно е, че най-добрите ни футболисти не са много в час - Азар, Коста, Фабрегас и Матич. Това е ядрото на този отбор. Не пиша бранителите, защото те са извън всякаква скала на пропадналост в момента. Не знам дали са много изморени, дали не могат да играят играта си, защото нямаме стил на, липсва им мотивация или нещо от сорта, но реалността показва, че те не са готови да дърпат отбора. Педро може да се окаже страхотен трансфер. Може да вземем Погба или някой друг и той да почне да играе супер, но ако тези не се събудят... Моу няма да води ЧЕЛСИ през 2016/2017 г.
Със сигурност Азар, Коста, Фабрегас и Матич не са свършили за големия футбол. Не са изпята песен. Но трябва промяна в центъра - дали ще дойде зад тях (т.е. отбора да се изнесе напред) или до тях е работа на Моу. Но трябва човек, който да накара тези футболисти да играят както в началото на миналия сезон до декември, когато играта беше супер и беше подплатена с резултати. Трябва да изнесем играта по-напред и да го даваме по-активно и с повече КПД по фланговете. Малко празни пространства да открием и играта на основните ни играчи ще тръгне. От бая време карахме на индивидуални проблясъци и "паркиран автобус", но сякаш паркираме разбита таратайка без фарове.
ПП Много ме е яд, че Реми не играе
ПП Кенеди е нападател/крило, а Моу го пусна бек. Нямаше как да започне така мача. Бтв, имахме един страхотен ляв бек и Моу дори не опита да го задържи...просто защото беше по-офанзивен.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
истината е, че нито можем да атакуваме като хората, нито да се защитаваме - а за това вина носи тренъорският щаб!
yasen написа:Защо Иванович не беше сменен този мач вместо Аспиликуета?!
този въпрос няма да ми даде мира поне 3 дни ...
Няма да са 3 дни

ПП: Ако в оставащите дни от трансферния прозорец вземем класен CB може и да се опитаме да гоним поне второто място.
на Моу пак съдията му виновен, пак сме играли "добре" и не трябвало да загубим ..
- drogba_best
- Контакти:
Хора всички малко прекалявате със оценките и негативните и в оправданията , има няколко факта който са истина:
1.ужасни трансфери
2.определено слаба подготовка в която прости си се разхождахме по терена
3.липса на мотивация
4.и най-вече Азар е дупка....,ако имаше дори полвината от миналогодишната си форма щяхме да сме с поне5/6 точки повече.предния сезон сам ни носеше, а сега е наистина на километри под нивото си което за мен е най-необяснимото и лошото до тука, защото от това, че той е дупка и че не връща да помага с защита страда отбора във всички аспекти на играта - хем няма идеи отпред, хем отзад никой не покрива защитата
Стига сме се карали за глупости, зле сме и това е ще се вдигнем споко
1.ужасни трансфери
2.определено слаба подготовка в която прости си се разхождахме по терена
3.липса на мотивация
4.и най-вече Азар е дупка....,ако имаше дори полвината от миналогодишната си форма щяхме да сме с поне5/6 точки повече.предния сезон сам ни носеше, а сега е наистина на километри под нивото си което за мен е най-необяснимото и лошото до тука, защото от това, че той е дупка и че не връща да помага с защита страда отбора във всички аспекти на играта - хем няма идеи отпред, хем отзад никой не покрива защитата
Стига сме се карали за глупости, зле сме и това е ще се вдигнем споко