Честита победа! Играхме по-добре, но и УБА не са нещо специално.
Силен дебют на Педро. Раздвижи играта в нападение и нещата изглеждаха различно. Имам големи надежди, че ще се превърне в ключов играч. Не го харесвам (може би защото е бивш играч на Барса

), но качествата са на лице. Вилиян се справя добре с ролята на номер 10. Нужно е да видим повече от Азар-Вилиян-Педро-Коста, но имам големи надежди!
Не ми хареса играта ни в защита. Фабрегас се стара и направи доста солиден мач, но Матич не беше на себе си. Дузпата беше негова вина, вината за втория гол беше негова, а и като цяло не изглеждаше на познатото ниво. Надявам се да се събуди, защото ни е нужен!
Иванович направи слаб мач. Няма да се изненада, ако видим Али Баба още срещу Палаас. Рядко се случва Тери да направи слаб мач, но уви. Има и такива дни. Сигурен съм, че ще се върне по-силен от всякога! Зума игра стабилно. Усещам, че неговото време наближава. Зоро също се включи стабилно. Азпи беше активен в атака, а и нямаше някакви грешки в защита, ако не се лъжа.
Трябваше да победим, защото напрежението щеше да ескалира само след три кръга, а това никога не вещае нещо добро! Гледаме напред, защото битката ще е дълга.