ВЛ: УБА - Челси / 23.08.2015г. / 15:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ВЛ: УБА - Челси / 23.08.2015г. / 15:30ч.

Мнениеот blue avalanche » 23 авг 2015 17:58

visentii написа:
blue avalanche написа:На Тери много ще му отива един отбор от МЛС. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не знам защо се назлъндисва...

Предишния сезон му беше най-добрия, сега след два мача го "гониш"...егати фена си :lol:
Иванович и Тери ще влезнат в форма и всичко ще си дойде на мястото...тогава някой ще се срамува от думите си.

Тери е на преклонна възраст.Кога ТОЧНО го очакваш да "влезе във форма"???
Да знаем,де...
Иванович също не е първа младост.
СЕГА не мога да "изгоня" Тери. :mrgreen: Но мисля,че в края на сезона ТРЯБВА да окачи обувките...

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 23 авг 2015 18:08

Много бързо взехте да гоните Бранко,вярно че е трагедия от началото на сезона, време му е да седне на пейката малко, но чак да искате последен мач да е изиграл.... малко неблагодарно!Сигурен съм че има още с какво да е полезен!
Повече ме притеснява формата на Матич и Фабрегас,определено си трябва още един класен централен халф,че и двамата са в ужасна форма!Иначе с Педро по другия фланг изглеждаме много остри и непредвидими в атака, страхотно разбирателство с Коста и Уилиан.Има много потенциал в отбора, стига да подобрим цялостното представяне в дефанзивен план!Специално за този мач важно беше да спечелим,че ставаше много зле положението.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 авг 2015 19:06

Голям Педро, извади Ви мача.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 23 авг 2015 19:38

Ева беше ли на пейката?
Не съм гледал мача...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2015 19:47

На пейката не знам, но на терена не е излизала.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 23 авг 2015 19:54

е, нямаше я :lol:
Имаме много проблеми и те са видни, но имаме и много класа.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 23 авг 2015 20:33

Честита победа, пичове! Взели сме голям играч, да знаете. Как я владее тая топка... :|

П.С: Сега вече съм повече от сигурен, че ще вземем Стоунс.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 24 авг 2015 01:54

Честита победа! Играхме по-добре, но и УБА не са нещо специално.
Силен дебют на Педро. Раздвижи играта в нападение и нещата изглеждаха различно. Имам големи надежди, че ще се превърне в ключов играч. Не го харесвам (може би защото е бивш играч на Барса :lol: ), но качествата са на лице. Вилиян се справя добре с ролята на номер 10. Нужно е да видим повече от Азар-Вилиян-Педро-Коста, но имам големи надежди!
Не ми хареса играта ни в защита. Фабрегас се стара и направи доста солиден мач, но Матич не беше на себе си. Дузпата беше негова вина, вината за втория гол беше негова, а и като цяло не изглеждаше на познатото ниво. Надявам се да се събуди, защото ни е нужен!
Иванович направи слаб мач. Няма да се изненада, ако видим Али Баба още срещу Палаас. Рядко се случва Тери да направи слаб мач, но уви. Има и такива дни. Сигурен съм, че ще се върне по-силен от всякога! Зума игра стабилно. Усещам, че неговото време наближава. Зоро също се включи стабилно. Азпи беше активен в атака, а и нямаше някакви грешки в защита, ако не се лъжа. :roll:
Трябваше да победим, защото напрежението щеше да ескалира само след три кръга, а това никога не вещае нещо добро! Гледаме напред, защото битката ще е дълга. :arrow:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 27 авг 2015 13:28

blue avalanche написа:
visentii написа:
blue avalanche написа:На Тери много ще му отива един отбор от МЛС. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не знам защо се назлъндисва...

Предишния сезон му беше най-добрия, сега след два мача го "гониш"...егати фена си :lol:
Иванович и Тери ще влезнат в форма и всичко ще си дойде на мястото...тогава някой ще се срамува от думите си.

Тери е на преклонна възраст.Кога ТОЧНО го очакваш да "влезе във форма"???
Да знаем,де...
Иванович също не е първа младост.
СЕГА не мога да "изгоня" Тери. :mrgreen: Но мисля,че в края на сезона ТРЯБВА да окачи обувките...

Ти през живота си гледал ли си футбол някога ? тука изръси мега нелепата простотия ....Тери не можел да влезе във форма защото вече е стар, да 4 месеца по стар от когато беше безапелационно най- добрия защитник в Англия и света....модерния футбол не е за остарели звезди, така е ама не се излагай 3 лоши мача и един отбор трябва да разкара един от най- силните си играчи от преди 4 месеца..... това е да си истински лайк на тема футбол.....да той не първа младост и да играе зле сега, ама ще ме извиняваш отбора е колективна дупка и вината за резултатите не нито негова нито на Бране, другият който тук "феновете" ма Челси и като цяло "разбирачите" псуват вече месец как трябвало да се разкара от отбора.Хора вие мислите ли малко бе ? нямате ли очи ? не виждате ли, че основния проблем е просто в това първо , че отбора не направи нито една промяна в титулярите(преди Педро), второабсолютно всички са горе долу дупки и играят много под възможностите си не е виновен нито Тери, нито Бране нито никой те ще съвземат както и целия отбор просто трябва някаква промяна да се махнат 1/2 които още от миналия и по миналия сезон вече издишат(Оскар и Рамирес, на които се дава шанс след шанс а те продължават да играят слабо последните 2 сезона) и да се влее малко свежа кръв и ще тръгнем по правия път и пак ще мачкаме тва е .

Върни се в “Челси”